samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 RELIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bütün bölümleri birlikte izlemek çok keyifli ve etkileyiciydi. Sonda gözler doldu, keşk hiç bitmese dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Amaama to Inazuma çok tatlıymis ya :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Cuce said: Abi relife... böle bisi olmasını beklemiyorum. Bu kadar iyi işlenmesin hiç beklemiyodum. Karakterler falan baya şahaneydi. Genel olarakda produksyonda baya uygundu İlk bölümü izledim, okeydi. Mevzu yogunlasacak mı yoksa böyle lay lay lom slice of life mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 amaama to inazumada baya umut verici duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 o en begendigim zaten. sweetness & lightning ingilizcesi. Amanchu da iyi gibi. Aria'yi yazandan, Aria gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 neyini beğendin bre. Hani kötü gözükmüyor da hype yapacak bişi göremedim onda ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 91 days bu sezonki en iyi şey şuana kadarkilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 urobuçi thunderbolt fantasy ile puppet show işine girmiş. horriblesubs anime diye listeleyince bunu nasıl farketmemişim dedim sonra indirince farkettim. biraz baktım, önce garipsedim, kapadım. sonra aslında iyi gibi sanki dedim, geri döndüm, sonuna kadar aktı dsdfg. aksiyonu falan nasıl becermişler öyle. seslendirmeler falan da iyi, baş kötü de gilgamesh. puppet olunca urobutcher için body patlatmacalar daha kolay olmuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 xunn said: Cuce said: Abi relife... böle bisi olmasını beklemiyorum. Bu kadar iyi işlenmesin hiç beklemiyodum. Karakterler falan baya şahaneydi. Genel olarakda produksyonda baya uygundu İlk bölümü izledim, okeydi. Mevzu yogunlasacak mı yoksa böyle lay lay lom slice of life mı? yoğunlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 thudnerboltun aksiyonu baya iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 abi Saiki Kusuo no Psi Nan mükemmel ya. izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 bir kaç bölüm geçsin sizin listelerden faydalanıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Bu sezon baktiklarim, ikinci, ucuncu bolumden sonra yazarim mini elestirileri: Twin Star Exorcists Re:ZERO ReLIFE Sweetness & Lightning momokuri NEW GAME! Taboo Tattoo Sound! Euphonium This Art Club Has A Problem! 91 Days Alderamin on the Sky Tales of Zestiria the X Amanchu! DAYS Handa-kun Cheer Boys!! Planetarian The Disastrous Life of Saiki K. 16 tane oldu, 2-3 tane daha birakmam lazim. Listemde olanlardan Mob Psycho 100'e bakmadim bir, simulcast gelmedi daha. VPN'ye olan gerek de giderek azaliyor bu arada. Crunchyroll ve Daisuki 38 seri yayinliyor Turkiye'ye bu sezon. Aralarindan bakin dediklerim simdilik: ReLIFE Sweetness & Lightning Sound! Euphonium 91 Days Alderamin on the Sky Tales of Zestiria the X Amanchu! Handa-kun 91 Days ozellikle efsane olacakmis gibi gorunuyor su anda. Ayrica Amanchu! = antidepressant. Handa-kun da mizah olarak en iyi gibi. Tales of Zestiria da cok saglam gibi ama gidip oyununu oynayin once. Bu ucune kesin bakin yani: 91 Days Amanchu! Handa-kun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Xenus said: abi Saiki Kusuo no Psi Nan mükemmel ya. izleyin. 4 dk 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 24 episodes and 85 specials diyor ona. Bu gece ilk episode geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 DAYS ilk iki bölüm çok hoşuma gitti. Hatsukoi monster'a çok güldüm. Aşırı gerzek anime sevenler izlesin. Berserk çok iyi. Cheer Danshi!! tam Kaede'nin kalemi. (/ironi) Hibike! Euphonium ilk sezonu izlediğim için listede. Handa-kun da gerzek anime tadında. Çerezlik. Diğerlerine bakmadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 berserk çok mu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Hayir. Bersek anime berbat olmus, manga mukemmel ama. Mangayi oku, gec bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 izledim ilk bölümü bana göre değil dedim de, üst postta ço kiyi deyince vap acaba 2. bölümü adam etmişler mi diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 berserk çöp tier bile değil gözleriniz kanasın istiyorsanız izleyin yani. Mangasına devam. 91days güzel gibi baya sağlam prodüksiyon havası vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Bana göre iyi abi. Sen beğenmeyebilirsin. Fikrimi söyledim. Senin gözlerin aksın moeshitden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 rezero 15 aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 New game coknacmadi ama bir iki bolum dahabbakacam, sweetness and lightening daha izleyemedim ReLife çok guzeldinya sindire sindire 3 gunde bitirdik anime tanrilarina kurban adayacam devamida gelsin nolur amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Sweetness & Lightning ve Amanchu izle bir de. Ama Re:ZERO 15. Kelime bulamiyorum tasvir edecek. Epeydir izledigim en iyi bolumlerden biriydi. O neydi oyle? Ambrosia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 abi re:zero'nun başlığı neden yok ya. ayıp valla. tartışmalar da iki başlıkta bölünüyor birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar