Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 https://static.neregate.com/2016/05/neregate.com-Summer-2016-Anime-Chart-v2.jpg Berserk D.Gray-man Hallow Mob Psycho 100 (ONE) Danganronpa Arslan Senki S2 Shokugeki no Soma S2 Nanatsu no Taizai 4 bölümlük mini seri :( synopsislerden hoşuma gidenler: Orange ReLIFE 91 Days Nejimaki Seirei Senki Amanchu! best season 2016 falan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bunlar kesin seyredeceğim, çoğu devam zaten: berserk love live sunshine tales of zestiria arslan senki shokugeki no souma d gray man dangan ronpa drr & gintama & joker game ilave bölümler ilginç görünen bakabileceklerim: under the dog 91 days nejimaki seirei senki mob psycho 100 (mangakadan ötürü) new game! ayrıca drifters'a (hellsing mangaka) bütün bir seri gelecek olması da iyi olmuş, mangaya üşenmiştim ona bakarım kışa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 D.Gray Man mi allaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 relife... mangası iyiydi ya. karakter ilişkileri, dramı, romantizmi falan bir şekil götürüyor. izlenir. fudanshi koukou seikatsu... shounen ai olmazsa, komedi unsurları, diyaloglar falan eğlendirebilir. bakarım kesin. handa-kun... zaten barakamondaki handanın gençliği. onu da izlerim. gerçi küçük kız olmayınca aynı olmayabilir. rewrite... key visual novel uyarlamasıymış. key e saygıdan ille bakacağım yani. büyük ihtimalle sıkacak ve bekleyeceğim ki bitsin. umarım kısa olur. daha animeyi izlemeden bitmesini istemek... orange... benim de ilgimi çekti bu. güzel dram dönebilir. battery ve days... spor animelerine şans tanıyorum ben ya. gerçeğini izlemem. futboldan hoşlanmam. gel gör ki oturup days i izleyebilirim aga ben. e 5 sezon majordan tut, başka beyzbol animelerine de şans tanımış bir insan olarak battery eğlenceli olabilir. amaama to inazuma... bekar baba ve kızı konsepti en iyi slice of life konsepti olabilir. ille bakarım. berzerk, d gray man, mob psycho, nanatsu no taiza ille bakacaklarım zaten. shokugeki no soma nın da mangasında bir ara günceli yakalamıştım. o yüzden 1. sezonu izlemedim. o yüzden bakmam 2.ye de. ha, diğerlerinden de ille rastgele seçip izleyeceğim ilk bölümler olur, heh. artık başladım, bitirmeliyim gibi takıntıları bıraktım. boktansa uğraşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 arslan REYISSSS shokugeki no souma berserk d gray man seven deadly sins majestic hour ve mob psycho 100 takipte. guzel sezon. oo gintama ova da varmis. banzaaai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 güzel sezonmuş izleyecek baya bişiy var. one piece ve kizumonogatari filmleri de varmış mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 baya güzel sezon. sequel olan seriler aşırı iyi, yeni de birkaç bişey gözüme çarptı. kaliteli aksiyon sequellarda, comedy, slice of life yeni serilerde gibi genelde sequel kategorisinden nanatsu no taizai (manga çok iyi gidiyo, başarılı olucak) | edit: ilk mesajda yeni gördüm, 4 bölümlük farklı bi hikayeymiş ya peff d-gray man berserk arslan senki diğerlerinden de taboo tattoo | heves 5/10. tahminim çerezlik amanchu | bu tarz çizimi seviyorum. ferah bi slice of life olabilir 91 days battery handa-kun relife majestic hour | remake'miş. orjinalini bilmiyodum bi bakarım mob psycho | bu one-punch man'in mangakasınındı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 D. Gray Man !!!! Bu arada Berserk kadar remake yemiş başka seri var mı ? Yine mi baştan başlıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 İlk bölümlerine bakacaklarım Taboo Tattoo Hatsukoi Monster Tales of Zestiria Saiki Kusuo no Ozmafia Servamp Nejimaki Seirei Senki Mob Psycho 100 New Game Amaama no İnazuma Yorumlara göre seyredeceklerim. Nanatsu no Taizai Orange Regalia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 kurage no shokudou gelmiş. Değişik huzur verici. Taşın deniz kenarına işlet lokantanı. jelly fish olayı hariç baya huzur verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 berserk ilk bölüm (tu) stil bana göre değil pek ama gaz süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 izledim de managasının 129381328123 milyon sayısına ulaşamıyacak adam bitiremeden ölecek zaten. İzlemem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 handa-kun bu senin en iyi komedisi olabilir ama manga'dan animeye geçişte iyi halederlerse. Taboo tatto baya iyi aksiyon olacak 2 sezon yaparlar mı bilmem ama 12 bölüm yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 berserk remakemı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 sequel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Remake. Ilk manga arci degil mi? Neden oncesini izlemek gerek diyorsunuz? Spoiler alsin diye mi insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 eski animeden sonrası, remake değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Acik acik Black Swordsman diyor. Ilk arc, ilk chapter, ilk volume. Nasil sequel oluyor bu anlatin bir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 kendin izlesene abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ECLIPSE SORNASINI ANALTIYOR GERGE ECLIPSETEN SONRASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 HANİ EHRKES ÖLMÜŞTÜ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 relife 1-13 bütün sezon gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 O çok iyi oldu ya, hafta hafta beklwyene kadar koysunlar işte en guzeli, hos manga satislarinınolumsuz etkileme ihtimali var mı diye düsunüyorum ama bitmis veya animenin cokmilerisindeki mangalar için sorun olmayacağı kanısindayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 webtoon o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 GERGE said: Acik acik Black Swordsman diyor. Ilk arc, ilk chapter, ilk volume. Nasil sequel oluyor bu anlatin bir? manga eclipseden sonraki dönemde başlıyo ilerleyen volume larda flashback olarak anlatıyo band of brothers kısmını , eclipseden sonra gutts black swordsman nickini alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar