Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sağa sola bağış yapın dicem de. walletten para harcamayı da kapamıstı sanırım paypal tr userlara
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paypal bakiyenden para yollayamıyorsun, paypala bağlı karttan çekiyor yurtdışı harcamalarında
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Bright said: AKP'nin tabanında Paypal kullanan mı var sanıyorsun sdsfdsgfd İşin ucunda para varken izin faran vereceklerini hiç sanmıyorum, anca rüşvet falan verirse Paypal olabilir. akp tabanı ne alaka. bi yandan turizm ellerinde patlamışken en ufak ticari işlerin bile yoluna taş koyarlarsa böyle, akıllarının başlarına gelmesi lazım.
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 PrudenT said: Sam said: çok kötü olmuş, minimum çekme miktarı olarak da 10$ dedikleri için paramın üstüne yattı paypal. teşekkürler türkiye. ahaha aynısı bana da oldu şu an bana yollayın paypal paralarınızı ben atarim size
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sağol da yok değmez ya ufak para, yine de üstüne yatılması hoş olmadı.
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 böyle böyle götürüyorlar benim 5000$ 7 günde atacaz anca diyor ozamana kadar aa oldu bitti derse nolcak acaba hehe
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 4100 poundu 3 iş gününde attı cepteteb'e, bişey olmaz.
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 k1nJo said: Bright said: AKP'nin tabanında Paypal kullanan mı var sanıyorsun sdsfdsgfd İşin ucunda para varken izin faran vereceklerini hiç sanmıyorum, anca rüşvet falan verirse Paypal olabilir. akp tabanı ne alaka. bi yandan turizm ellerinde patlamışken en ufak ticari işlerin bile yoluna taş koyarlarsa böyle, akıllarının başlarına gelmesi lazım. Turizm ellerinde patlamadı ki, gittiler savaş uçağı vurdular, cihatçılara silah desteği yapıp komşu ülkede proxy war'a girdiler, kendi hareketlerinin doğal sonucu. Dedim ya, Paypal kullananlar çok da umurlarında değildir. Paypal kullanandan oy almıyor ki. Ekonomiye de bir etkisi olmaz.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 cok gec kalinmis bir hareket oldu bu, genclerimiz cok fazla hasir nesir oluyordu gavurla, bizim yerli ithalatcilari aradan cikarip alisveris yapiyorlardi veya devletimizin hizmet icin topladigi kutsal vergilerine goz dikiyorlardi paypal uzun zamandir bkm ekspresi kiskaniyordu zaten, cekemediler kurdugumuz yuzde yuz yerli sahane sistemi. her alisveriste gavura para kaptiriyorduk filan en buyuk turkiye! http://img-s2.onedio.com/id-56bb389879d6216f3a49ea67/rev-0/raw/s-a321ddce78eae4e9afda14a467bc1f2910bf7e7b.jpg
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Benim anlamadığım hesap tanıtıp para al ve gönder yapılamayacak ama kredi kartı tanıtıp PayPal kabul eden sitelerde ödeme yapmaya devam edilebilecek mi? Şu ülkede güzel ne varsa içine ediliyor.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Kredi kartı üzerinden işlem devam ediyor umarım, birkac gün kredi kartıma geri ödeme talep edecektim, alamayacakmiyiz şimdi, illa iban mi lazim
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Drall said: Temmuzda airbnb gelcekti yav onun parasını nası alcaz? Skrill oluyo mu airbnb ile? Akşam kontrol edicem de kafamı rahatlatıyim oluyosa sdf Bkm ekspres kullanıyodum bu arada ıvırzıvır alırken, kapatıcam hesabımı kıl oldum
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 paypal la hicbir haltini takip edemiyorlardi..simdi her adimin kayitli..satis yaptiginda vergisini bile alacaklar.. bu arada hanimin gecen seneki kongresini paypal le odemistik..kredikarti gecmiyor muydu ole birseydi..
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Halk resmen şu adamların elinde oyuncak oldu. Her gün yeni bir saçmalık.
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ülkenin başına cloudla kafayı sıyırırsınız diye kullanmayın diye fetva veren adam var ne beklioz ki dispute u olumsuz sonuçlanmıştır kapatmıştır onlarda
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 anladığım kadarıyla 10 sene onceki paypala donuyor yani para odeme yapılabilcek alma yapılamıcak eski hesap alıncak para varsa amerikadaki avrupadaki arkadaşlardan rica edicez gene abi sana havale edelim gelirken al diye bu arada BKM ne boka yarıyor anlayan var mı? neden gerizekalı gibi butun kartlarımı aynı accounta baglıyorum hacklenirse hepsi beraber hacklensin diye mi?
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 http://psmmag.com/haber/odeme-sektorunde-30-sirket-lisans-sirasinda/715955 Muhtelemen astarı yüzünden pahalıya geldi.
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kredi kartıyla paypal ödemesi yapmaya devam edebiliyor muyuz subscriptionlarımıza ?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Abi benim anladigim para da alabileceksin ama onu tr bankasina gonderemeyeceksin. Paypalde duracak.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ve evet baya kayitdisilik var paypalde tabi
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 zipzip said: Tüm bağışlar, sponsor parası, kumardan gelen skinler. Her şey Paypal benim. ee ne yapcan sen kesin sizin hesapları kontrol altında tutmak için de böyle yol izlenmiş olabilir. ne paralar dönüyor twitch ten ha
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Esh said: Abi benim anladigim para da alabileceksin ama onu tr bankasina gonderemeyeceksin. Paypalde duracak. Simdi detayliyi okudum da ne gonderme ne alma. Baska ulkede yasayan ve paypal kullanmayan yakinin uzerine acacaksin o zaman bi sekilde oyle odeme kabul edeceksin, sonra adamin bankasina aktarip trye swift. Of of of yani quad masraf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paypal ile alisveris de mi olmayacakmis? Benim gibi USA hesabi acin, kredi kartlarini oraya yukleyin. Cozulur o.
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bi sonraki adım tüm kredi kartları ile yurtdışı alışverişleri kapanır. millet vatan yerine amazon tercih ediyo diye vs vs. aynen bunu da bekliyorum.
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 hesap ayarlarını değiştiremiyo muyuz ya yurtdışına alsak? estonyaya alayım local kart koyayım içine bitsin dalga?
Öne çıkan mesajlar