Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal türkiye'den gidiyor :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bright said:

AKP'nin tabanında Paypal kullanan mı var sanıyorsun sdsfdsgfd

İşin ucunda para varken izin faran vereceklerini hiç sanmıyorum, anca rüşvet falan verirse Paypal olabilir.

akp tabanı ne alaka.

bi yandan turizm ellerinde patlamışken en ufak ticari işlerin bile yoluna taş koyarlarsa böyle, akıllarının başlarına gelmesi lazım.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

Sam said:

çok kötü olmuş, minimum çekme miktarı olarak da 10$ dedikleri için paramın üstüne yattı paypal. teşekkürler türkiye.

ahaha aynısı bana da oldu şu an

bana yollayın paypal paralarınızı ben atarim size
Mesaj tarihi:

k1nJo said:

Bright said:

AKP'nin tabanında Paypal kullanan mı var sanıyorsun sdsfdsgfd

İşin ucunda para varken izin faran vereceklerini hiç sanmıyorum, anca rüşvet falan verirse Paypal olabilir.

akp tabanı ne alaka.

bi yandan turizm ellerinde patlamışken en ufak ticari işlerin bile yoluna taş koyarlarsa böyle, akıllarının başlarına gelmesi lazım.

Turizm ellerinde patlamadı ki, gittiler savaş uçağı vurdular, cihatçılara silah desteği yapıp komşu ülkede proxy war'a girdiler, kendi hareketlerinin doğal sonucu.

Dedim ya, Paypal kullananlar çok da umurlarında değildir. Paypal kullanandan oy almıyor ki. Ekonomiye de bir etkisi olmaz.
Mesaj tarihi:
cok gec kalinmis bir hareket oldu bu, genclerimiz cok fazla hasir nesir oluyordu gavurla, bizim yerli ithalatcilari aradan cikarip alisveris yapiyorlardi veya devletimizin hizmet icin topladigi kutsal vergilerine goz dikiyorlardi

paypal uzun zamandir bkm ekspresi kiskaniyordu zaten, cekemediler kurdugumuz yuzde yuz yerli sahane sistemi. her alisveriste gavura para kaptiriyorduk filan

en buyuk turkiye!

http://img-s2.onedio.com/id-56bb389879d6216f3a49ea67/rev-0/raw/s-a321ddce78eae4e9afda14a467bc1f2910bf7e7b.jpg
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım hesap tanıtıp para al ve gönder yapılamayacak ama kredi kartı tanıtıp PayPal kabul eden sitelerde ödeme yapmaya devam edilebilecek mi? Şu ülkede güzel ne varsa içine ediliyor.
Mesaj tarihi:
Drall said:

Temmuzda airbnb gelcekti yav onun parasını nası alcaz?

Skrill oluyo mu airbnb ile? Akşam kontrol edicem de kafamı rahatlatıyim oluyosa sdf

Bkm ekspres kullanıyodum bu arada ıvırzıvır alırken, kapatıcam hesabımı kıl oldum
Mesaj tarihi:
paypal la hicbir haltini takip edemiyorlardi..simdi her adimin kayitli..satis yaptiginda vergisini bile alacaklar..

bu arada hanimin gecen seneki kongresini paypal le odemistik..kredikarti gecmiyor muydu ole birseydi..
Mesaj tarihi:
Ülkenin başına cloudla kafayı sıyırırsınız diye kullanmayın diye fetva veren adam var ne beklioz ki dispute u olumsuz sonuçlanmıştır kapatmıştır onlarda
Mesaj tarihi:
anladığım kadarıyla 10 sene onceki paypala donuyor yani
para odeme yapılabilcek alma yapılamıcak
eski hesap alıncak para varsa amerikadaki avrupadaki arkadaşlardan rica edicez gene abi sana havale edelim gelirken al diye

bu arada BKM ne boka yarıyor anlayan var mı? neden gerizekalı gibi butun kartlarımı aynı accounta baglıyorum hacklenirse hepsi beraber hacklensin diye mi?
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Tüm bağışlar, sponsor parası, kumardan gelen skinler. Her şey Paypal benim.

ee ne yapcan sen
kesin sizin hesapları kontrol altında tutmak için de böyle yol izlenmiş olabilir.
ne paralar dönüyor twitch ten ha
Mesaj tarihi:
Esh said:

Abi benim anladigim para da alabileceksin ama onu tr bankasina gonderemeyeceksin. Paypalde duracak.

Simdi detayliyi okudum da ne gonderme ne alma.

Baska ulkede yasayan ve paypal kullanmayan yakinin uzerine acacaksin o zaman bi sekilde oyle odeme kabul edeceksin, sonra adamin bankasina aktarip trye swift.

Of of of yani quad masraf
  • Yeni Oluştur...