Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 kredi kartı değil bildiğin prepaid kart , bankamatik kartı gibi. Paypala falan direk ekleniyormuş da sitedeki dökümanları incelemek lazım nasıl depozit yapıldığı hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paypal'dan Payoneer'a withdraw yapılmıyor artık, Payoneer'ın verdiği banka hesaplarını kabul etmiyormuş bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 work around bulan var mı? etsy, ebayde falan alternatif ödeme seçeneği yok. TR'den ebay direkt red dönüyor. kıprıstan yeni üyelik almayı denedim kredi kartını kabul etmiyor. başka ülkelerden deneyip de TR kredi kartını tanımlayabilen var mı? amaç deposit withdraw değil, visa etc processed by paypalları işletebilmek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ebay sozde bisiler ustunde calisiyordu ama 2 ay oldu cevap gelmedi lol en son biz size mail aticaz dedilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 darbe marbe ..hic ugrasmazlar artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 mardox said: TR hesaplari icin yok ne yazik ki. Belki amerika hesabi vs deneyenler var daha onceki postlarda onlara bakabilirsin. Amerika hesabı açtım, kendi kartımı sadece yalandan bi state ve zip code ekleyerek ekledim, ve arkadaşım bana invoice yollayınca ödeyebildim. Günde bir kez falan izin veriyor, yeni account olduğundan sanırım. Direk para gönderemiyorsunuz, ama sanki dükkan ödemesiymiş gibi fatura atarsa birisi onu ödemenize izin veriyor. Bankanız size telefon edebilir tabi amerikadan ödeme oldu vs diye, ama onun dışında bi sıkıntı yok. Yani sadece paypal ödemesi kabul eden yerlere böyle ödeme yapılıyor anlayacağınız. Şimdilik çalışıyor, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 said: PayPal Türkiye’ye dönüş hazırlığında! Sistemini yurtiçine getirmediği için BDDK’dan kırmızı kart gören PayPal, dönüş için kolları sıvadı. Önce Cross Border ile dönüş yapacak şirket ‘server’larını da taşıyacak. http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/paypal-turkiyeye-donus-hazirliginda/55000/55480/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 'server' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ne cirkin sistemmis bu..yabanci biri senden tr mal alabiliyor sen yurtdisindan mal alamiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 dana22 said: ne cirkin sistemmis bu..yabanci biri senden tr mal alabiliyor sen yurtdisindan mal alamiyorsun.. e öküz gibi üretimi 0'a çekip tüm ülkenin çin'den mal almasını pohpohlarsan senelerce, sonra istihdam'da düşer domino taşının ucu kendilerine dokunmaya başlayınca da tam tersini yapmaya karar verdiler, kimse yurtdışından bişey almasın ama herkes kassın yurtdışına satmaya. mükemmel ülke yönetimi vol. 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 mart 2017 nedir ya yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Merhaba arkadaşlar, eğer amerikadan ürün satın alıyorsanız kargo için Viabox sitesini kullanıyorum, öneririm. Paypal yerine bitcoin ile ödeme seçenekleri var ve an az onun kadar iyi. Extra ücetleri karşınıza çıkarmıyor sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 gel beyaz arkaplanlım mavi fontlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Hani dönüyordu paypal. Yalancılar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 hala bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 https://pbs.twimg.com/media/BMQieBTCUAAiSN7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 az önce bi scam maili geldi lol Hello dear olarak başlamışlar mail'e artık kaç yüzbinmilyon kişiye yollıcaklarsa, uğraşamamışlar tek tek isim girme işiyle. You sent a payment of $30.00 USD to Superb Crafts maildeki hiçbir link paypal'a gitmiyo bide, sitedeki reklam bile ow.ly ile başlayan kısaltma kullanmış. tr'de zaten kullanamıyoz, onu geç kart bilgilerim elinizde olsa kart zaten nete kapalı, kullanıcağım zaman 15-20 saniye falan açık oluyo en fazla onlarıda geç, daha önce paypaldan yapılan işlem sonucu gelen tüm mailler türkçe, ama bu gelen ingilizce..hmmmm kim bilir kaç kişi tıklayıp o linklerden yiyicek keylogger ve malware'ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 hadi nerde paypal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Ülkeden kaçan kaçana daha ne paypal'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ebayde kredi kartıyla ödeme varmış debit or credit card through paypal diyor yalnız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 evet kredi kartini Paypal'a tanitiyorsun. Ulke seciyorsun bir bakiyorsun aaa Turkiye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Lemmy said: Ülkeden kaçan kaçana daha ne paypal'ı Ahahah Sene 2007 250 tl lik axess ünili kredi kartımla paypal üyeliğim olmuştu Rapidshare, oyun vs alıyodum tey tey onuda yiyip bitirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 UK VPN ile yeni hesap olusturup, YKB kartim ile odeme yaptim. haberiniz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 elon musk gelmişken bir açtırsaydı keşke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Ahhh ulan gitti güzelim sistem... Bugün ne çok aradım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar