Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal türkiye'den gidiyor :(

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

work around bulan var mı?

etsy, ebayde falan alternatif ödeme seçeneği yok.

TR'den ebay direkt red dönüyor.

kıprıstan yeni üyelik almayı denedim kredi kartını kabul etmiyor.

başka ülkelerden deneyip de TR kredi kartını tanımlayabilen var mı?

amaç deposit withdraw değil, visa etc processed by paypalları işletebilmek sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

TR hesaplari icin yok ne yazik ki. Belki amerika hesabi vs deneyenler var daha onceki postlarda onlara bakabilirsin.

Amerika hesabı açtım, kendi kartımı sadece yalandan bi state ve zip code ekleyerek ekledim, ve arkadaşım bana invoice yollayınca ödeyebildim. Günde bir kez falan izin veriyor, yeni account olduğundan sanırım.

Direk para gönderemiyorsunuz, ama sanki dükkan ödemesiymiş gibi fatura atarsa birisi onu ödemenize izin veriyor. Bankanız size telefon edebilir tabi amerikadan ödeme oldu vs diye, ama onun dışında bi sıkıntı yok. Yani sadece paypal ödemesi kabul eden yerlere böyle ödeme yapılıyor anlayacağınız.

Şimdilik çalışıyor, hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PayPal Türkiye’ye dönüş hazırlığında!

Sistemini yurtiçine getirmediği için BDDK’dan kırmızı kart gören PayPal, dönüş için kolları sıvadı. Önce Cross Border ile dönüş yapacak şirket ‘server’larını da taşıyacak.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/paypal-turkiyeye-donus-hazirliginda/55000/55480/
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

ne cirkin sistemmis bu..yabanci biri senden tr mal alabiliyor sen yurtdisindan mal alamiyorsun..

e öküz gibi üretimi 0'a çekip tüm ülkenin çin'den mal almasını pohpohlarsan senelerce, sonra istihdam'da düşer domino taşının ucu kendilerine dokunmaya başlayınca da tam tersini yapmaya karar verdiler, kimse yurtdışından bişey almasın ama herkes kassın yurtdışına satmaya.

mükemmel ülke yönetimi vol. 32
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
az önce bi scam maili geldi lol

Hello dear olarak başlamışlar mail'e artık kaç yüzbinmilyon kişiye yollıcaklarsa, uğraşamamışlar tek tek isim girme işiyle.

You sent a payment of $30.00 USD to Superb Crafts

maildeki hiçbir link paypal'a gitmiyo bide, sitedeki reklam bile ow.ly ile başlayan kısaltma kullanmış.

tr'de zaten kullanamıyoz, onu geç kart bilgilerim elinizde olsa kart zaten nete kapalı, kullanıcağım zaman 15-20 saniye falan açık oluyo en fazla

onlarıda geç, daha önce paypaldan yapılan işlem sonucu gelen tüm mailler türkçe, ama bu gelen ingilizce..hmmmm

kim bilir kaç kişi tıklayıp o linklerden yiyicek keylogger ve malware'ları
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...