TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 şey böyle, şey...nasıl desem bilemedim, onçün örnek: mesela virginia "hmm. adamların eyalet isminin içinde virgin geçiyo. yani bakire. acaba ana dilim ingilizce olsaydı nasıl olurdu, komik bulur muydum?" şeklinde merak edip, sonra "bakiriye" diye bir şehir hayal ederek "haa. çok da sırıtmıyomuş lan" diye adapte oluyom olaya. veya dizi film izlerken falan adamların ismini tony, steve, peter değil de, hüsnü, mesut, rıza gibi hayal ediyorum. birden bambaşka bi boyut alıyo olay. maykıla mayk diyen kız ile ibrahime ibo diyen kız arasında fark oluyor yani. neden bu?
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 dick diye soyadı var insanların nasıl olmasın bizede dediğin şey
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Aynı şeylet türkiye ve türkçe için de geçerli. Misal malatya. Mal at yaaa Hani aa heheh ne komik diye düşünce türetiyosun haliyle ki yabancılar da aynı senşn gibi düşünüp gülmüşlerdir ama çok takıldıklarını sanmıyorum çünkü biz de malatya derken mal bir at gelmiyoe aklımıza çoğu zaman. Soyadı dick olana da gülünür sonra normal karşılanır. Hani bizde de kalafat soyadı çoktur.
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mal said: dick diye soyadı var insanların nasıl olmasın bizede dediğin şey Dickson
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mal said: dick diye soyadı var insanların nasıl olmasın bizede dediğin şey dick = richard
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 kalafat soyadını hiç duymadım demek ki bizde komik soyadlar yok
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 https://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2012/06/912accb5_picard-facepalm.png
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ergenlik yakasını bırakmadı şu cocugun
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 tiLi said: kalafat soyadını hiç duymadım demek ki bizde komik soyadlar yok ben baya kalafat tanıyorum
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Feamer said: Mal said: dick diye soyadı var insanların nasıl olmasın bizede dediğin şey Dickson, görüyorum ve bruce dickinson diyerek arttırıyorum
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 dick ismiyle ingilizce konuşan halklarda baya dalga geçiyo yalnız.bi bize garip gelmiyo yani.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 eskiden Amerika'lılar Richard'ı Dick diye kısaltırmış, 40'lı 50'li yıllar oluyor sanırım, Dick Tracy, Dick Grayson felan. ama Dick anlamı şu anki haline geldiğinden beri Richard'ı Dick diye kısaltma adetinin kaldığını sanmıyorum. hatta çocuğuna Richard adı koyan bile kalmamıştır. Jack, John, Jake felan varken Richard ne zaten yav. oldu olacak Abraham koy tam olsun.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mal said: dick diye soyadı var insanların nasıl olmasın bizede dediğin şeybu gavutlar cok terbiyesiz
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sanssizsansli said: Aynı şeylet türkiye ve türkçe için de geçerli. Misal malatya. Mal at yaaa Hani aa heheh ne komik diye düşünce türetiyosun haliyle ki yabancılar da aynı senşn gibi düşünüp gülmüşlerdir ama çok takıldıklarını sanmıyorum çünkü biz de malatya derken mal bir at gelmiyoe aklımıza çoğu zaman. Soyadı dick olana da gülünür sonra normal karşılanır. Hani bizde de kalafat soyadı çoktur.gerçi evet ya. hiç böyle düşünmediydim mesela
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Did you see Penny's head? Yes, I saw Penny's head.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 muslumanim, boyle seyler dusunmuyorum
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bana yaptırıcaksınız en sonunda bunu. adminler please no ban https://en.wikipedia.org/wiki/Yarram,_Victoria
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 nergalı yarra yering şarabıyla uğurluyoruz
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 o şaraptan bi kadeh de sana geliyo sdf
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Kesik ya da eksik diyince aklımıza sik gelmiyor (artık hepinizin gelecek nıhahahaha), zaman - aman diyince am düşünmüyoruz. Daha bariz örnekleri de vardır kesin. inb4 ben o dediklerini her an her saniye düşünüyorum
Öne çıkan mesajlar