monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Merhaba, bugün 13:30 civarı leventten zincirlikuyuya yürürken metrocity metro girişi önünde polis kimliği göstererek benden kimliğimi vermemi istediler. Sivil kıyafetlilerdi ben biraz direttim hayatımda polis kimliği görmediğim veya sivil polis tarafından kimlik kontrolüne rastlamadığım için güvenemedim bilemedim. sonrasında el mahkum verdim kimliği durmadan gözlüyordum kimliğimi o arada çantamı kontrol etmek istediler açtım 2-3 saniye sonra gene kimliğe diktim gözlerimi. 1 dakika sürdü sürmedi zaten geri verdiler kimliğimi. içim huzursuz tabi hayatımda böyle bişeyle karşılaşmadığım için. napmalıyım birşey yapmalımıyım kimlik bilgilerim gitmişmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 İlk kez gbt ile karşılaşmışsın, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Polislerdir muhtemelen tipini beğenmemişlerdir takılmıslardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 sakal bırak sarık taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 İnternetteki polis kimliği görsellerine benzemiyordu heralde baktımda şimdi o an çok panik olduğum için hatırlayamıyorum sadece kimliğimi geri almaya odaklanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Sen kendin vermeden önce onların kimliğini iste göstermek zorundalar.Ondan sonra çıkartır verirsin bu ara malum normal bi çevirme yapmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Abi 50 milyon kişinin kimlik bilgisi yayınlandı, o kadar uğraşmazlar rahat ol ahabsbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 rezidans cocugu olmanin dezavantajlari bunlar polis gorunce eli ayagina karismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 abi polis üniformalı falan olsalar bu kadar zorlamazdım şüphe duymazdım ne biliyim işte 40 yılın başı biyerlere yürüyerek gideyim spor olsun dedim böyle birşeyle karşılaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 çantalı olduğun için durdurmuş olabilirler. polis üniforması bir şey ifade etmiyor zaten abi, gidip 100 liraya üniforma alıp scam yapanlar vardı asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 neyi zorladın ? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 hayatında ilk kez mi yoldan çeviriyolar. bi kere gbt kontrolunde kimliğim yanımda yoktu alkolluyum tc noyu söyledim artık orada foto gözüküyo herhalde. tamam dediler gönderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 foto at abi. öyle kalabalık yerde hayrına kimlik sormazlar sdfs işidli tipi varsa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 30 yıldır istanbulda yaşıyorum. çok değil devasa değil ama 10 senedir de 100k km araba kullandım. bir kere ne trafik kontrolüne ne gbtye denk geldim. %100 çomar tipliyim sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 tipim düzgün ya sarışın kısa saçlı sakalaız bi adamım evet çantam vardı yanımda havuza gidiyordum. neyse bu da böyle bir tecrübe oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 goldbären said: 30 yıldır istanbulda yaşıyorum. çok değil devasa değil ama 10 senedir de 100k km araba kullandım. bir kere ne trafik kontrolüne ne gbtye denk geldim. %100 çomar tipliyim sanırım :) evet lan tam doblo süren maraşlı esnaf tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Çantaya kıllanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Cunku sismanlardan bombaci, terorist olmaz. Trafik kontrolune takilmamani, gece disari cikmadigina bagliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 gold ne çıkacak gece. işten çıkınca evine gidiyordur işte. akşam 8 de evde en geç. haftasonu sahilde ve caddede devamlı çevirme var. kadıköy'den bostancı'ya kadar. bitanesine girmesen diğerine giriyorsun illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 https://s.instela.com/m/derdini-sikeyim-butonu--i646727.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Kimliklerinin fotoğrafını çekseydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Süt çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 goldbären said: 30 yıldır istanbulda yaşıyorum. çok değil devasa değil ama 10 senedir de 100k km araba kullandım. bir kere ne trafik kontrolüne ne gbtye denk geldim. %100 çomar tipliyim sanırım :) olm sen sadece kizlara karsi degil, herkese karsi gorunmezsin lan. senin malezyali versiyonunla calisiyorum 38yasinda. "ya ben evleneyim" diyor. saka bi yana cok kral bi adam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 goldbären said: 30 yıldır istanbulda yaşıyorum. çok değil devasa değil ama 10 senedir de 100k km araba kullandım. bir kere ne trafik kontrolüne ne gbtye denk geldim. %100 çomar tipliyim sanırım :) Bende de durum böyle. Yaya olarak hiç kontrole denk gelmedim. KEndi arabam 95+k km'de, şirket arabasıyla seyahatlerle toplamda rahat 100k'yı geçmişimdir. 1 kere polis durdurdu, onda da Mahmutbey gişelerdeydim far yanmıyormuş, ondan yedik cezayı. Kontrol değil yani. "Bundan zarar gelmez" tipim mi var nedir... Bi başka arkadaş var, tipi zaten göze batıyor. Adam kullanırken onun arabayla 10 kere arabayla dışarı çıktıysak 7sinde çevrilmişizdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 3 Kere yaya, 3 kere arabayla kimlik kontrolü yaptılar. Her seferinde de arabayı da aradılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar