Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polis kimlik kontrolü yaptı

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

bugün 13:30 civarı leventten zincirlikuyuya yürürken metrocity metro girişi önünde polis kimliği göstererek benden kimliğimi vermemi istediler. Sivil kıyafetlilerdi ben biraz direttim hayatımda polis kimliği görmediğim veya sivil polis tarafından kimlik kontrolüne rastlamadığım için güvenemedim bilemedim. sonrasında el mahkum verdim kimliği durmadan gözlüyordum kimliğimi o arada çantamı kontrol etmek istediler açtım 2-3 saniye sonra gene kimliğe diktim gözlerimi. 1 dakika sürdü sürmedi zaten geri verdiler kimliğimi. içim huzursuz tabi hayatımda böyle bişeyle karşılaşmadığım için. napmalıyım birşey yapmalımıyım kimlik bilgilerim gitmişmidir ?
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

30 yıldır istanbulda yaşıyorum. çok değil devasa değil ama 10 senedir de 100k km araba kullandım. bir kere ne trafik kontrolüne ne gbtye denk geldim.

%100 çomar tipliyim sanırım :)

olm sen sadece kizlara karsi degil, herkese karsi gorunmezsin lan.

senin malezyali versiyonunla calisiyorum 38yasinda. "ya ben evleneyim" diyor.

saka bi yana cok kral bi adam lan.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

30 yıldır istanbulda yaşıyorum. çok değil devasa değil ama 10 senedir de 100k km araba kullandım. bir kere ne trafik kontrolüne ne gbtye denk geldim.

%100 çomar tipliyim sanırım :)

Bende de durum böyle. Yaya olarak hiç kontrole denk gelmedim. KEndi arabam 95+k km'de, şirket arabasıyla seyahatlerle toplamda rahat 100k'yı geçmişimdir. 1 kere polis durdurdu, onda da Mahmutbey gişelerdeydim far yanmıyormuş, ondan yedik cezayı. Kontrol değil yani. "Bundan zarar gelmez" tipim mi var nedir...

Bi başka arkadaş var, tipi zaten göze batıyor. Adam kullanırken onun arabayla 10 kere arabayla dışarı çıktıysak 7sinde çevrilmişizdir :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...