applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Sonra neden gelişmiyor... nasil gelissin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 sen ne diyosun lan lale. Adam akıllı konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Saça da oyüzden zararlı kurutma makinası ondan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 h2s said: lehimin fön ile eridiğini çözüldüğünü ilk defa duydum duyuyorum. Lehimin çözülme sıcaklığı 140 150- 350 derece aralığındadır. Fön makinası o kadar sıcaklık vermez veremez. fön kullanırsın ucunu pcye yapıştırmaz da uzaktan tutarsın. En mantıklı kurutma yöntemi bence bu. 1000W+ saç kurutma makinasının hava girişinin yarısından fazlasını kapat bakalım kaç saniyede eritiyor sdsfd Geçerli bir süre yakından tutarsan da yaparsın aynı etkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Fin said: Voys said: bunu 2-3 gün açmayıp iyice kurutsam sonra servise götürüp sabah uyandım bi anda açılmadı desem kullanıcı hatası olduğunu anlarlar mı? anlamazlar heralde dünya'da ilk senin aklına geldi bu olay. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Fin said: Voys said: bunu 2-3 gün açmayıp iyice kurutsam sonra servise götürüp sabah uyandım bi anda açılmadı desem kullanıcı hatası olduğunu anlarlar mı? anlamazlar heralde dünya'da ilk senin aklına geldi bu olay. ahahahhahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Bright said: h2s said: lehimin fön ile eridiğini çözüldüğünü ilk defa duydum duyuyorum. Lehimin çözülme sıcaklığı 140 150- 350 derece aralığındadır. Fön makinası o kadar sıcaklık vermez veremez. fön kullanırsın ucunu pcye yapıştırmaz da uzaktan tutarsın. En mantıklı kurutma yöntemi bence bu. 1000W+ saç kurutma makinasının hava girişinin yarısından fazlasını kapat bakalım kaç saniyede eritiyor sdsfd Geçerli bir süre yakından tutarsan da yaparsın aynı etkiyi. hocam bu insanlar salak değiller saç kurutma makinesinin hava girişinin yarısını kapatıp laptopa tutsunlar. Yeterince hava almadığı için tabiki ısınır. Biliyosunuz saç kurutma makinelerinde kademe ayarı vardır alırsın 1. kademeye 60 dereceyi geçmez 2 ye alırsan 140 ı geçmez. Aptal değilsen 2 ye almazsın değil mi 1. kademe işini görür. 1. kademede istediğin kadar tut hiç birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 İnsanların salak olmadığı kanısına nasıl vardın anlatsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 2. kademeye alsın oldu da ısındı buz koyar üstüne soğutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 fırında filan kurutmaya çalışma bir tek o eksik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 suya tutman problem değil de o esna çalışması baya kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Suyla çalışan laptopu bulmuşsun. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Abi suya tutmak nasıl problem değil napıyonuz ahaha. Ne kadar az sıvı temasına maruz kalırsa o kadar iyi. Komple birayı dökmediğinizi varsayıyorum. Refleks olarak almanız gerekiyor tabii şişe/bardak devrildiğinde. Sonrasında ters çevirip, saf alkol yoksa doğrudan pirince yatıracaksın işte. Kurutma makinası diyenlerde iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 açıklamaya inandım, kabul ettim. ay lav bilim <3 ama yine de refleks olarak sorun: ıslanması çözüm: saç kurutma makinası diye çalışıyor beynim asfdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Efesse dokulen bira pek sansi yok laptopun malum seker orani fazla,ama tuborg kirmizi falansa bir nebze sansi yuksek,malum alkol orani fazla ve icinde seker yok.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 hammallık yapmayıp bira yerine viski içsen böyle olmazdı viskici patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 windows mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Voys said: yalnız laptop ı pirince yatırmak için 2 kilo falan lazım sanki ben bunu yaptım :) 3 gün beklettim bide. işe yaramadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 bir allahin kulu da dememis ki pc basinda niye yiyip iciyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 pc degil laptop..heryerde gideri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ayrıca biz hep pc başında yiyip içiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 aramızda yemek masasında filan yiyen yoktur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 ani reflex derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Peki klavyenin içine giren kıl,ekmek kırıntısı vb gibi şeyleri nasıl alabilirim.bütün tuşları sokemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 oto supurgesi kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar