Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop'a bira döktüm. Ne yapmalıyım?

Voys

Öne çıkan mesajlar

h2s said:

lehimin fön ile eridiğini çözüldüğünü ilk defa duydum duyuyorum. Lehimin çözülme sıcaklığı 140 150- 350 derece aralığındadır. Fön makinası o kadar sıcaklık vermez veremez. fön kullanırsın ucunu pcye yapıştırmaz da uzaktan tutarsın. En mantıklı kurutma yöntemi bence bu.

1000W+ saç kurutma makinasının hava girişinin yarısından fazlasını kapat bakalım kaç saniyede eritiyor sdsfd

Geçerli bir süre yakından tutarsan da yaparsın aynı etkiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

h2s said:

lehimin fön ile eridiğini çözüldüğünü ilk defa duydum duyuyorum. Lehimin çözülme sıcaklığı 140 150- 350 derece aralığındadır. Fön makinası o kadar sıcaklık vermez veremez. fön kullanırsın ucunu pcye yapıştırmaz da uzaktan tutarsın. En mantıklı kurutma yöntemi bence bu.

1000W+ saç kurutma makinasının hava girişinin yarısından fazlasını kapat bakalım kaç saniyede eritiyor sdsfd

Geçerli bir süre yakından tutarsan da yaparsın aynı etkiyi.

hocam bu insanlar salak değiller saç kurutma makinesinin hava girişinin yarısını kapatıp laptopa tutsunlar. Yeterince hava almadığı için tabiki ısınır. Biliyosunuz saç kurutma makinelerinde kademe ayarı vardır alırsın 1. kademeye 60 dereceyi geçmez 2 ye alırsan 140 ı geçmez. Aptal değilsen 2 ye almazsın değil mi 1. kademe işini görür. 1. kademede istediğin kadar tut hiç birşey olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi suya tutmak nasıl problem değil napıyonuz ahaha.

Ne kadar az sıvı temasına maruz kalırsa o kadar iyi. Komple birayı dökmediğinizi varsayıyorum. Refleks olarak almanız gerekiyor tabii şişe/bardak devrildiğinde.

Sonrasında ters çevirip, saf alkol yoksa doğrudan pirince yatıracaksın işte.

Kurutma makinası diyenlerde iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...