Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2016 - 2017 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stringray said:

euro 2016 olayları hangi tarihler arasında? şl maçları tarihleri vs. daha ayrıntılı başlık isteriz.

euro 2016 başlığında bunları bulursun
şl içinde sen acı ver bir başlık orada sohbette söyleriz
Mesaj tarihi:
Yine bok gibi planlama olmuş. 1 ayda 10 maç yapacağımız dönem var Aralık'ta... Hatta sorun bizde de değil direkt Avrupa oynayacak her takımda var.

Yine o takvime bakılmadan yapıldı kesin, aşırı sıkıştırmışlar lig-kupa-avrupa üçgenini yine...

hatta ben yaparken kupayı bile hesaplamadılar diye düşünüyorum da diğer yandan bu kadar boktan statülü bir kupayı hesaplasan ne olur...
Mesaj tarihi:
Fikstür hep böyle bu ülkede. Çok da şikayet etmemek lazım. Bu kadar uzun sezon arası tutarsanız olacağı bu, sıkışır.

Onun dışında neden ligi veya Avrupa'yı bir takım bıraksın ki? Ülkenin 2000'lerdeki Avrupa başarılarına bakıyorsun: Galatasaray UEFA aldığı yıl şampiyon, 2 CL çeyrek finali var, ikisinde de şampiyon. Fener'in UEFA yarı finali ve CL çeyrek finali var, ikisinde de son 1-2 haftaya kadar şampiyonluk yarışında.
Mesaj tarihi:
Eren Albayrak, Attamah, Cheikhou Dieng, Cengiz Ünder

Başakşehir'in şimdiye kadar bitirdiği transferler. Eren ve Attamah bonservis ellerinde alındı.

Baş altı takım nasıl yönetilir, transfer politikası ne olmalıdır konusunda resmen kusursuz örnek şu Başakşehir. Şu transferler patlasa bile kaçan giden bir şey olmayacak ki potansiyelleri doğrultusunda rahat 10 milyon euro yatıyor olabilir şu dörtlüde öyle desek abartmayız.

Dieng'i de geçen ay İsviçre de BJK scoutları izliyor diye haber yapmışlardı hatta sanırım buraya da yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Seviyesine göre çok özel oyuncuydu ama seviyesi de İsviçre ikinci ligiydi işte. Burada tutar ve seviye atlarsa Başakşehir çok rahat Visca gibi pazarlayabilir onu da. İsviçre'nin en popüler 4-5 oyuncusundan biriydi bu arada bu sezon kolay transferde değil maliyetsiz olmasına rağmen.
Mesaj tarihi:
Cengiz de olabilecek bir oyuncu. Hemen Emre Mor gelmesin akliniza. 3 ya da 4 macini canli izledim. Bi Messi olmayacagi kesin ama Yasin'in 3 buyuklerde oynadigi memlekette gaayet adam olur.

Yavsayacagini hic sanmiyorum. Kisa da olsa yaptigimiz röportajda dahi cok alcakgonulluydu. Altinordu altyapisindan sonucta.

Umarim Visca devre arasina kadar kalir da Cengiz'in ondan biseyler kapma sansi olur.
Mesaj tarihi:
bence de iyi, türk kulüplerinin rotasyon ve gerektiğinde 11 oynayabilecek adamlarını özellikle lig içinden seçmesi zaten yıllardır olması gereken en mantıklı hareketti. ne yapacağını ve yapabileceğini bildiğin adama güvenli oynamak en sağlam harekettir.

yasin öztekin bile mesela bu doğrultuda gayet iyi iştir ki maliyetine kıyasla fazlasıyla iş yaptı mesela.

o yüzden bjk stoper ararken de alabiliyorsak hepsinden önce serdar aziz'i alalım diyorum. mantıklı olan o çünkü. ŞL'de çeyrek final yapmak bir sene daha seni oraya götürmüyor. bir sene da şampiyon olursan gidersin. onun içinde ligde kalite önemli.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

bence de iyi, türk kulüplerinin rotasyon ve gerektiğinde 11 oynayabilecek adamlarını özellikle lig içinden seçmesi zaten yıllardır olması gereken en mantıklı hareketti. ne yapacağını ve yapabileceğini bildiğin adama güvenli oynamak en sağlam harekettir.

yasin öztekin bile mesela bu doğrultuda gayet iyi iştir ki maliyetine kıyasla fazlasıyla iş yaptı mesela.

o yüzden bjk stoper ararken de alabiliyorsak hepsinden önce serdar aziz'i alalım diyorum. mantıklı olan o çünkü. ŞL'de çeyrek final yapmak bir sene daha seni oraya götürmüyor. bir sene da şampiyon olursan gidersin. onun içinde ligde kalite önemli.

Elmalar armutlar? Serdar Aziz rotasyon?
Mesaj tarihi:
Rotasyon denilmiş de, şöyle bişey var, Volkan şen, Euro 2016 dan sonra pubis ameliyatı olacak, ve UEFA 6 ay ceza verdi , Ocak 2017 ye kadar avrupada yok, Alper de 3 maç ceza aldı, nani'nin ne yapacağı belli değil, kalsa bile avrupa maçlarına tek kanat oyuncusu ile çıkmayacağına göre, atıf öyle yada böyle sezon başı 11 de olur.
Sonrası zaten kendi performansı ve V.şen'in sakatlıktan nasıl geleceğine bağlı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...