valequenta Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 forumda bir tatli huzur, sukunet hayirdir insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 kayserili banlanmis ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Bizim Sigthorson ne oldu yahu? Adamı aldık, daha oynamadan bi sakatlık haberi geldi sezon başında, sezonu yarıladık adam hala piyasada yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Linderoth vakasi oldu o ya. Gerci o bile bikac mac oynamisti. Cidden Elmander disinda Kuzey'den gelip de hayirli olan adam yok sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Bu adam eskiden de hayırlı bi adam değildi ki burada da sağlıklı olsaydı bile hayrı dokunsun asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Aceace said: Bugün Galatasaray'ın içinden (bayaa içinden böyle transferleri yapan 3-5 kişi diyebileceğimiz) biriyle görüştüm. Offtherecord olarak yarı transfer dönemi için çooook güzel bir isim verdi. Bruma tutunca bizimkiler "ya aslında Bruma gibi yetenekli bir genç daha bulabiliriz" kafasına girmişler diyeyim. Açık söyleyeceğim. İnanmıyorum olacağına ama "Bitti bile sadece takımın kafası karışmasın falan diye transfer sezonu açılana kadar açıklamayacağız" dedi. Suratına "Hastır ordan" diyemedim içimde kaldı. Valla ne kadar para verecekler konusuna elbette girmedik ama... Lan şarküteri marküteri ama... Neyse... Ben Dark değilim. Kesinlikle ismi söylememi beklemeyin. Sonuçta o bir taraftar. Benim taraftarlık durumum ayrı bir konumda. Sallıyorum Dark görse, kulüpten birine söylese, o bi gasteciye hüpletse hem ben patlarım hem transfer patlarsa üzülürüm. Neyse uzun lafın kısası. Bunlar şarküteri olmaktan yavaş yavaş (ama çok yavaş) kurtulacaklar gibi duruyor. Bu lafımı yedirmezler umarım bana. Bu isim Sidika Maiga değildi ama. Tamam bu da siyahi ama bu değildi bana 2 ay önce söyledikleri isim. Valla çıldırtır lan bu takım adamı. Yeminle söylüyorum. Kafası çalışan adam Galatasaray'ı tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Ha bir de şöyle bişey var. MLS kulüplerinden Montreal İmpact’te kiralık oynayan Lucas Ontivero hakkında yapılan açıklama Sarı-Kırmızılılar'ı üzecek cinsten... Kanada kulübünün ikinci başkanı Nick de Santis, Ontivero’nun 800 bin Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmayacaklarını belirterek, “Potansiyeli olan bir oyuncu. Birçok maçta güzel şeyler gösterdi. 3-4 maç izledikten sonra herkes etkilenmeye başladı. Ama küçük bir sakatlık yaşadı ve dönüşü kolay olmadı. Bu yüzden satın alma konusunda herhangi bir düşüncemiz yok” dedi. Teknik direktör Roberto Mancini döneminde 2 milyon Euro karşılığında transfer edilen Arjantinli futbolcu, Galatasaray formasıyla 1,5 sezonda yalnızca 9 maça çıkmış sonrasında sırasıyla Gaziantepspor, Honved, NK Olimpija takımlarında kiralık olarak forma giymişti. Lucas Ontivero'nun Galatasaray'la olan sözleşmesi 2018'e kadar sürüyor. FeelsBadMan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 CthuLhu said: özet bulan koysa ya baksak. Videoligde ucretsiz yayinlaniyor zatenntum maclarin ozeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Türkiye kupası maçıydı o yazdığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 GOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Bizim boyle bir formamız mı varmıs? Bizimkiler bıraksan palto ile oynayacak adamlar alısık tabi nerdeyse kısa kollu forma ile cıkacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Aceace said: Aceace said: Bugün Galatasaray'ın içinden (bayaa içinden böyle transferleri yapan 3-5 kişi diyebileceğimiz) biriyle görüştüm. Offtherecord olarak yarı transfer dönemi için çooook güzel bir isim verdi. Bruma tutunca bizimkiler "ya aslında Bruma gibi yetenekli bir genç daha bulabiliriz" kafasına girmişler diyeyim. Açık söyleyeceğim. İnanmıyorum olacağına ama "Bitti bile sadece takımın kafası karışmasın falan diye transfer sezonu açılana kadar açıklamayacağız" dedi. Suratına "Hastır ordan" diyemedim içimde kaldı. Valla ne kadar para verecekler konusuna elbette girmedik ama... Lan şarküteri marküteri ama... Neyse... Ben Dark değilim. Kesinlikle ismi söylememi beklemeyin. Sonuçta o bir taraftar. Benim taraftarlık durumum ayrı bir konumda. Sallıyorum Dark görse, kulüpten birine söylese, o bi gasteciye hüpletse hem ben patlarım hem transfer patlarsa üzülürüm. Neyse uzun lafın kısası. Bunlar şarküteri olmaktan yavaş yavaş (ama çok yavaş) kurtulacaklar gibi duruyor. Bu lafımı yedirmezler umarım bana. Bu isim Sidika Maiga değildi ama. Tamam bu da siyahi ama bu değildi bana 2 ay önce söyledikleri isim. Valla çıldırtır lan bu takım adamı. Yeminle söylüyorum. Kafası çalışan adam Galatasaray'ı tutmaz. ne oldu peki glemiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 sarkuteri olmus iste tekrardan sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 aceace'in aldigi duyum ontivero filan cikar umutlanmayin. belki de babeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Ya duyum şeklinde düşünme. Adam bizzat genç, siyahi fakat noname olmayan, çoook bilinen bir isim söyledi. BİZİM ONUMUZE KOYDUKLARI ISE SIDIKA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Abi neyi tartışıyorsunuz. Sene sonu sözleşmesi bitecek Mehmet Ekici için ayıp olmasın diye devre arası para verecek adamlar bunlar. Aynı puştluğu geçen yıl Donk'ta da yapıp sonra forvete para kalmadı dediler. Nazifoğlu sağlam yiyor. Neyse ki bugüne kadar hiç övmedim bu adamı o yüzden içim rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 yıl 2017 ve biz gerçekten hala sabri izliyoruz ya. akp iktidarından daha eski. yarın yine sabri-semiş-selçuk olacak muhtemelen. yine kanser yine kanser. şuana kadar ligdeki güçlü rakiplere ve 3 büyüklere karşı galibiyetimiz yok. sneijder'den beklemiyorum da bruma mucize yaratmazsa yarın handikap yapar osmanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 sabri'den daha iyi sagbek lige fazla zaten bence sabri gayet yeterli bu sene icin. goruyoruz iste gokhan gonulu kendine orta acip asirtma gol falan atiyor asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Abi bence Rikering artık gitmeli. Bana bir allahın kulu dün yapılan oyuncu değişikliklerini anlatamaz. Skoru korumak için 90 da Şedcu mu alınır arkadaş sanki 1-2 ondeyiz skor koricaz. Biri buna GS de olduğunu rakip kim olursa olsun 1-1 in kabul edilemez bir skor olduğunu hatırlatmalı. Hadi bu bilmiyor yanındaki 2 yardımcı ne halt etmeye duruyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 valequenta said: sabri'den daha iyi sagbek lige fazla zaten bence sabri gayet yeterli bu sene icin. goruyoruz iste gokhan gonulu kendine orta acip asirtma gol falan atiyor asdf. sorarim sana kendi kendine yetebilen kac futbolcu var bu ligde abdsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Cejuyu ceza sahasina sisirilen toplardan gol atsin diye almis olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Alfred said: Abi bence Rikering artık gitmeli. Favori futbol yorumum. Görüyor ve artırıyorum: Yerine gelen kimse havaalanındayken gitsin, dönsün geldiği yere öyle TD mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 rikering gitmeli nurburgring gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 bence semih selçuk filan gitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 kim kalmali diye sorsaniz daha kisa surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar