Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 sana kaç tane lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 WoT döşeyecem. Zaten uzun zamandır aklımdaydı bişeyler yazmak. Tunch ve dark Abi ciddi soruyorum. 4 Galatasaray maçının kaçını 90 dakika izlediniz? Dürüst cevap verin ama. Galatasaray'ın hücumdaki taktiği orta açmak değil. Hatta tam tersi takım orta açmaktan imtina ediyor. Orta açmaktan uzak durdukları için %70 topla oynama ile oynuyoruz zaten. %30la top oynayan bir rakip de doğal olarak Muslera'yla haşır neşir olma şansı pek bulamıyor. 4 maçta 2 gol yiyen takım iyi defans yapıyordur. Ve açıkçası Madcow'un tam aksine körlemesine orta açılmamasından son derece mutluyum. Çünkü futboldaki en iyi defans rakibe top vermemektir. Çaykur Rize bir kere bile kalemize gelemedi. Çünkü topu rakibe vermeyerek defans yaptık. Barça tiki-takayı en iyi yaptığı zamanlarda orta sahada Xavi-iniesta-marquez(Buskets) ile oynuyordu. Bu 3lü ofansif yeteneklerini kenara bırakın, benim gözümde dünyanın en iyi defansif 3lüsüdür. Sorun pozisyona şu anda sadece hava topları ile girebiliyoruz. Şu anda maçı orta yuvarlak ile rakip ceza sahasının önünde kısır bir şekilde götürüyoruz. Bu takım kötü demek değildir. Takım henüz hücumda yeterli etkinliği sağlayamıyor demektir. Ne bileyim araya derin top yapamıyoruz, ver kaç yok vs vs. Hepsinden önemlisi iki kanat oyuncumuz da topla buluştukları zaman karşılarında 2 ya da daha fazla defans oyuncusuyla karşılaşıyorlar. Bunun çözümü basit. Orta sahadaki 2 oyuncunun daha dik ve daha hızlı bir şekilde oyunun yönünü değiştirmesi lazım. Xavi ve iniesta 2 hareketli kanat oyuncusuna hep 1e1 ya da en kötü 1e2 pozisyonlar hazırladılar. (Henry ve Messi. Malum o zamanlar Messi false 9'a evrilmemişti) Kayseri maçında top hiç bir şekilde karşı tarafa ya da ters tarafa gidemedi. Çünkü 20 tane taktik faul yaptılar.... :) Haşa.. Kesinlikle Selçuk ve Tolga Xavi ile aynı kalitedeler demiyorum. Ama Xavi'nin Türk usulü çakmaları şeklinde oynasalar bize yeter. Hakkını yemeyeyim. Tolga nispeten başarıyor ama Selçuk gerçekten el freni. Eğer %70 topla oynamayla oynuyorsanız gol atmanız için ortasahada Selçuk gibi goygoy yapmamanız lazım. Bu sorun gerçekten de 2-3 haftada çözülecek bir şey değil. Medyanın da geçen seneye göre çoook bariz gelişme göstermiş bir takım ile ilgilenmesinden daha doğal ne olabilir ki? Ha Eren gerçekten çok aşırı verimli. Ama target man yerine false 9 oynayacak bir oyuncu ile çok daha iyi oynardık gibi geliyor. Yani sallıyorum Elmander hala futbola devam ediyor olsaydı dahi ihya olurduk. Çünkü Elmander İngiltere'de sağ açık, Galatasaray'da ise bariz false 9 oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Benim anlattigim seyleri yazmissin tesekkur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Çare 4-4-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 güle güle orta saha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 kadıköyde 7 tane yerler bu ortasaha ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Şu ankinden daha dirençli bir otasaha olur o ortasaha. Sneijder'in solda olduğu Bruma veya Yasin tarzı kanat olacağı anlamına gelmiyor. Solda oynadığı oyunlarda da bunu gösterdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Fistan said: kadıköyde 7 tane yerler bu ortasaha ile :D kadıköyde 7 puan alın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 7. olun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Aceace said: WoT döşeyecem. Zaten uzun zamandır aklımdaydı bişeyler yazmak. Tunch ve dark Abi ciddi soruyorum. 4 Galatasaray maçının kaçını 90 dakika izlediniz? Dürüst cevap verin ama. Galatasaray'ın hücumdaki taktiği orta açmak değil. Hatta tam tersi takım orta açmaktan imtina ediyor. Orta açmaktan uzak durdukları için %70 topla oynama ile oynuyoruz zaten. %30la top oynayan bir rakip de doğal olarak Muslera'yla haşır neşir olma şansı pek bulamıyor. 4 maçta 2 gol yiyen takım iyi defans yapıyordur. Ve açıkçası Madcow'un tam aksine körlemesine orta açılmamasından son derece mutluyum. Çünkü futboldaki en iyi defans rakibe top vermemektir. Çaykur Rize bir kere bile kalemize gelemedi. Çünkü topu rakibe vermeyerek defans yaptık. Barça tiki-takayı en iyi yaptığı zamanlarda orta sahada Xavi-iniesta-marquez(Buskets) ile oynuyordu. Bu 3lü ofansif yeteneklerini kenara bırakın, benim gözümde dünyanın en iyi defansif 3lüsüdür. Sorun pozisyona şu anda sadece hava topları ile girebiliyoruz. Şu anda maçı orta yuvarlak ile rakip ceza sahasının önünde kısır bir şekilde götürüyoruz. Bu takım kötü demek değildir. Takım henüz hücumda yeterli etkinliği sağlayamıyor demektir. Ne bileyim araya derin top yapamıyoruz, ver kaç yok vs vs. Hepsinden önemlisi iki kanat oyuncumuz da topla buluştukları zaman karşılarında 2 ya da daha fazla defans oyuncusuyla karşılaşıyorlar. Bunun çözümü basit. Orta sahadaki 2 oyuncunun daha dik ve daha hızlı bir şekilde oyunun yönünü değiştirmesi lazım. Xavi ve iniesta 2 hareketli kanat oyuncusuna hep 1e1 ya da en kötü 1e2 pozisyonlar hazırladılar. (Henry ve Messi. Malum o zamanlar Messi false 9'a evrilmemişti) Kayseri maçında top hiç bir şekilde karşı tarafa ya da ters tarafa gidemedi. Çünkü 20 tane taktik faul yaptılar.... :) Haşa.. Kesinlikle Selçuk ve Tolga Xavi ile aynı kalitedeler demiyorum. Ama Xavi'nin Türk usulü çakmaları şeklinde oynasalar bize yeter. Hakkını yemeyeyim. Tolga nispeten başarıyor ama Selçuk gerçekten el freni. Eğer %70 topla oynamayla oynuyorsanız gol atmanız için ortasahada Selçuk gibi goygoy yapmamanız lazım. Bu sorun gerçekten de 2-3 haftada çözülecek bir şey değil. Medyanın da geçen seneye göre çoook bariz gelişme göstermiş bir takım ile ilgilenmesinden daha doğal ne olabilir ki? Ha Eren gerçekten çok aşırı verimli. Ama target man yerine false 9 oynayacak bir oyuncu ile çok daha iyi oynardık gibi geliyor. Yani sallıyorum Elmander hala futbola devam ediyor olsaydı dahi ihya olurduk. Çünkü Elmander İngiltere'de sağ açık, Galatasaray'da ise bariz false 9 oynamıştı. Kadro yapısı ve diziliş olarak alakamız yok ama ben bu futbolun Rijkaard dönemine (ilk sezonu) evrilmesinden korkuyorum. Mesela 2009-2010 sezonuna efsane girmiş olsak bile Şubat-Mart gibi acayip mala bağlamıştık diye hatırlıyorum. O dönem tıpkı şimdiki gibi hatta onu bile geçip yüzde 80 ile topa sahip olduğumuz maçlar oluyordu ama maç sonu tabelaya bakınca sonuç ya beraberlik ya mağlubiyetti. Tabi ki BAM orta sahası mal gibi al gülüm ver gülüm yaptığı için şimdikiyle bir tutulmaz ama bu sezon da ben orta sahadan çok umutlu değilim açıkçası. Takımın yapması gereken ön alanda baskı. 2009-2010'daki gibi sadece pas oyunu ve top dolaştırmaya odaklanırsak bir yerde patlarız. Biraz da Türk işi gitmeliyiz bence. Fatih Terim'in birinci ve üçüncü dönemlerinde takıma yerleştirdiği toplu hücum toplu defans ile pas oyununu birleştirirsek güzel takım oluruz. Son olarak şu takımda Diarra olsaydı Tolga-Diarra orta sahası ile bileğimiz kolay kolay bükülmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZM7FR87orBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 takimin basindakiler kimi transfer etsek de cebimize para indirsek diye dusunurken sizin bu kadar guzel kafa yormaniz beni uzuyor. ben 100% art niyetle yonettiklerine inaniyorum takimi. bunlardan kurtulursak biz de besiktasimiz gibi ay yildizi avrupada, kaldigimiz yerden, temsil edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Su an kimse GS BJK'den iyi gibi birsey iddaa etmiyor sanirsam o yuzden BJK'li arkadaslarin karsilastirmalari da anlamsiz. Bizim icin bu sene Riekerink'in kendini kanitlama ve ileriki 2-3 senenin en azindan TD acisindan istikrarli olmasi senesi. Yani umarim oyle olur ve caretaker olarak kalmaz Riekerink. Yoksa eminim o da eksiklerin farkinda ama su an icin kadroda Selcuk, Sabri gibi adamlar bu sene de oynayacaklar. Umalim Linnes, Cavanda De Jong takima girsin oyle olduktan sonra ben adamin iki saniye dusunecegini sanmiyorum. Hamza degil sonucta. Muhtemelen iceride bircok maci kazaniriz oyle veya boyle ancak geriden gelmekten zorlaniriz gibime geliyor. Deplasmanlarda puan kayiplari olacak gibi. Ben bu noktada Sneijder'in gecen seneye gore daha iyi olmasini diliyorum cunku kotu 2 senedir. Hala begenmiyorum ne yalan soyleyeyim inanilmaz top eziyor. Ve genelde baski yapiyor dedigimiz baski yalandan bir baski. Katilmayabilirsiniz. Derbinin acik ara favorisi BJK, ve GS puan alirsa asiri surpriz olur. Ancak su var her ne kadar stad cok da guzel olsa atmosfer de cok iyi olsa Inonu bir Kadikoy degil. En azindan GS icin degil diyeyim. Simdilik tabii. Dogru Inonu gecmisimiz de cok parlak degildi ama su durumda Fener olsaydi farka giderdi mac derdim. Simdilik BJK'nin o kadar ciddi bir psikolojik ustunlugu (oyundan bagimsiz) yok henuz hic bir takim uzerinde. Bu zaman alacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Aceace said: Tunch ve dark Abi ciddi soruyorum. 4 Galatasaray maçının kaçını 90 dakika izlediniz? Dürüst cevap verin ama. kayseri maçının ilk yarısı ve rize maçının ilk yarısı hariç tamamen izledim. gayet ne dediğimi biliyorum. fistan da zaten istatistikleri vs. vermiş. yine takım iyi gidince ekstrem seviyelere çekmeler, türk takımının romantikliği vs. de yok yani her şey ortada. gs isterse 20 farklı sistemle oynasın maç içinde, 45 farklı taktik kullansın. bu sene resmi maçlarda attığı 8 golün 6'sı şişirme toplar ile gelme, gol girişimlerininde en az %60'ı falan toplanan ribaundlardan şekillenen ataklarla gelmiştir. bjk de maç içinde 3-4 kere oyun tarzını değiştiriyor ama bu sene bulabildiği goller yine hep aynı şekilden geliyor. kazanan takım düzenli olarak golü nasıl buluyorsa en ideal ve en iyi oynadığı sistem odur, takımın sistemi de odur önce şunu kabul edin. GS pas rekoru kırsın isterse skor üretebildiği tek yol ve sistem var. hayal dünyasında pep'in takımları gibi bir şey mi görüyorsunuz gs'yi bilmiyorum ama şu oyunla cidden takımın işi zor ki ben bjk'yi katmıyorum, konya-başakşehir-osmanlı şu sisteme sene başından beri geçit vermiyor onlarla maçlar başlayınca takımın olayı ortaya çıkacak. hani ben bjk ile de karşılaştırmadım zaten hiç, bizim oyunda geçen seneye göre kenar ortalarına çok fazla döndü ki bu da beni rahatsız ediyor ama ŞG mesela çare üretebiliyor + yeni şeyler üretebilecek kadro yapısı var. GS de o yok işte. Eren bugün sakatlansa mesela olay bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Bu arada yanlış da anlaşılmasın. Kazandığı sürece kazanan sistemiyle her şekilde devam etmeli takım. En mantıklı yol bu ki GS zaten böyle atmaya, atabilmeye devam edecek. Mesela o yüzden dedim ben Marcelo gelecek hafta Eren'i kitlerse GS'nin yeni kahraman çıkarması gerek diye. Eren'in indirdiği veya vurduğu toplar olmayınca GS'nin gol opsiyonu yok. Açık alanda dribbling yapan Yasin - Bruma ikilisinin bulduğu iki ekstra gol dışında başka golü yok ki BJK o açıkları bu sene pek vermedi, Benfica'ya bile. Ama işte var olanı allayıp pullayıp gereğinden fazla abartmaya ve şeklini değiştirmeye gerek yok. Malzeme bu, ortaya koyabileceği şey bu ki görüyoruz yani hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 bu darkrider gsli ve totem yapiyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 https://streamable.com/wusm öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Kornerden acılan ortanın adı ne zaman top sisirmek oldu? Rize macında attıgımız 2 gol de kornerde paslasıldıktan sonra acılan ortalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Aceace said: WoT döşeyecem. Zaten uzun zamandır aklımdaydı bişeyler yazmak. Tunch ve dark Abi ciddi soruyorum. 4 Galatasaray maçının kaçını 90 dakika izlediniz? Dürüst cevap verin ama. Galatasaray'ın hücumdaki taktiği orta açmak değil. Hatta tam tersi takım orta açmaktan imtina ediyor. Orta açmaktan uzak durdukları için %70 topla oynama ile oynuyoruz zaten. %30la top oynayan bir rakip de doğal olarak Muslera'yla haşır neşir olma şansı pek bulamıyor. 4 maçta 2 gol yiyen takım iyi defans yapıyordur. Ve açıkçası Madcow'un tam aksine körlemesine orta açılmamasından son derece mutluyum. Çünkü futboldaki en iyi defans rakibe top vermemektir. Çaykur Rize bir kere bile kalemize gelemedi. Çünkü topu rakibe vermeyerek defans yaptık. Barça tiki-takayı en iyi yaptığı zamanlarda orta sahada Xavi-iniesta-marquez(Buskets) ile oynuyordu. Bu 3lü ofansif yeteneklerini kenara bırakın, benim gözümde dünyanın en iyi defansif 3lüsüdür. Sorun pozisyona şu anda sadece hava topları ile girebiliyoruz. Şu anda maçı orta yuvarlak ile rakip ceza sahasının önünde kısır bir şekilde götürüyoruz. Bu takım kötü demek değildir. Takım henüz hücumda yeterli etkinliği sağlayamıyor demektir. Ne bileyim araya derin top yapamıyoruz, ver kaç yok vs vs. Hepsinden önemlisi iki kanat oyuncumuz da topla buluştukları zaman karşılarında 2 ya da daha fazla defans oyuncusuyla karşılaşıyorlar. Bunun çözümü basit. Orta sahadaki 2 oyuncunun daha dik ve daha hızlı bir şekilde oyunun yönünü değiştirmesi lazım. Xavi ve iniesta 2 hareketli kanat oyuncusuna hep 1e1 ya da en kötü 1e2 pozisyonlar hazırladılar. (Henry ve Messi. Malum o zamanlar Messi false 9'a evrilmemişti) Kayseri maçında top hiç bir şekilde karşı tarafa ya da ters tarafa gidemedi. Çünkü 20 tane taktik faul yaptılar.... :) Haşa.. Kesinlikle Selçuk ve Tolga Xavi ile aynı kalitedeler demiyorum. Ama Xavi'nin Türk usulü çakmaları şeklinde oynasalar bize yeter. Hakkını yemeyeyim. Tolga nispeten başarıyor ama Selçuk gerçekten el freni. Eğer %70 topla oynamayla oynuyorsanız gol atmanız için ortasahada Selçuk gibi goygoy yapmamanız lazım. Bu sorun gerçekten de 2-3 haftada çözülecek bir şey değil. Medyanın da geçen seneye göre çoook bariz gelişme göstermiş bir takım ile ilgilenmesinden daha doğal ne olabilir ki? Ha Eren gerçekten çok aşırı verimli. Ama target man yerine false 9 oynayacak bir oyuncu ile çok daha iyi oynardık gibi geliyor. Yani sallıyorum Elmander hala futbola devam ediyor olsaydı dahi ihya olurduk. Çünkü Elmander İngiltere'de sağ açık, Galatasaray'da ise bariz false 9 oynamıştı. bende valequanta bile ignorelistte değil tunch ignorelistimde. ona göre kaale alıp wot döşe, emeğine vaktine yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Zaten kanattan ortaya dayalı futbolun adı top şişirmek olduysa 90'larda Premier ligde hiç futbol oynanmamış demektir, 10 sene boyunca top şişirmiş adamlar içeri :) Beckham falan hep top şişirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Galatasaray'ın bu oyun ve kadro yapısına Yasin yerine Podolski eklenince özellikle Arena'daki iç saha maçlarında pek zorlanmayız. Eren dışında gol atacak oyuncu olmak durumunda arka 3'lüde; BJK bu sebeple Olcay'ı kullanıyor, bizde de Poldi'nin ölüsü oynar. Ancak Bruma rakibi rencide etmeye yönelik değil de katkıya yönelik oynamalı ve sağ kanatta mutlaka Josue olmalı dengeli maçlarda BJK, Fener, Başakşehir tarzı. İşin kötü yanı medya ve vefa pompalaması ile Selçuk'a göre ilk 11 kurmak zorunda kalacak gibi Riekerink. Şu dakikaya kadar her istediğini yaptı ve uyguladı bir TD olarak, ama Selçuk olayı sıkıntılı. Tolga Ciğerci şu ana kadar Eren dahil ligin en iyisi gibi ilk 4 haftada, Rize maçında 9 top kapmış adam yahu. Melo gittiğinden beri 9 topu maç boyu tüm takım kapamıyordu, her topun arkasında bitiyor, uzuyor falan, pas dengesi de çok iyi. De Jong da kesilmesin bir zahmet. Zor durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Selçuk kalacak De Jong da oynamalı, Tolga da en iyi diyosun, Yasin yerine Podolski oynasın diyorsun, sonra Bruma şöyle oynasın ama Josue de oynasın diyosun, sahaya kaç kişi çıkacaz hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Dediğim şey şu; Yasin yerine içerde Poldi deplasmanda Josue başlasın. Poldi deplasmanda, Yasin de içerde hamle oyuncusu işte. Bruma da asıl olduğu yer olan sol kanatta oynar mis gibi. Selçuk'lu formülü zaten bulamadım. De Jong ile Tolga'nın önüne 10 numara diye atsan; Sneijder'i sol iç oynatıp Bruma'yı sağa atsan falan vs vs. Selçuk'u Çin'e kitlemek yerine scouting ile rotasyona genç bir MC bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Xenus said: https://streamable.com/wusm öeh cok da bisey yok abartmislar. kirmizi kart dogru da iyi ki asil darbeyi yememis yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Alakasız olacak ama.. Sosti nerde? Takım bok çukurundayken aslan takım kaplan takım yapıyordu. Şimdi takım en azından iyileşme yoluna girdi. Herif kayıp. Galatasaraylıyım diye rp mi yapıyodu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar