Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Diyorum işte, madem hiç o para yok baştan görüşmeyecektin, ya da kısa kesecektin. Senden 5 isteyen adam naz yaptın Tiote'ye baktın diye 2'ye tamam mı diyecek? Öyle pazarlık kafası mı var?

Ha zaten Diarra kim ki yılda 4 milyon euro alsın? Galatasaray'ın esas buna zaten "hadi len" deyip bir daha açılmamak üzere kapatması lazım görüşmeleri.

Olayların medyaya yansıması için uzun süre görüşmelerin devam etmesi gerekiyor. Açıkça görülen görüşmelerin uzun süre devam ettiği. Bir telefon etti 5m istediler üzüldük kapadık durumu var sanki..
Sosyal ağlarda paylaş

Hem diyosun sneijder kalitesinde adam getirmiyorlarsa-getirmeye calısmıyorlarsa vizyonsuzlar hem de bu adam 4m euro istiyorsa kapıyı kapatacaksın. He oldu. Hangi dunyada yasıyosun sen?

Fellaini ile gorusmediklerini nerden biliyorsun diyorum sana? Belki Fellaini ile gorustuler ben turkiyeye gelmem dedi bitirdi yani. Oyle sunu getirseler bunu getirseler vizyonsuzluk diyemezsin uzaktan sallayarak.

Tioteye baktın diye 2 e tamam demeyecek. Tioteyi 1.5m euroya kapatıp risk alabilirsin Diarraya yılda 5 bonservis 5 vermek yerine. Risk olur ama takımı ZORUNLU OLAN EKONOMIK sınırların icinde tutarsın. Hakkaten tum sayıları birbiri ile corba yaparak kurtulabilecegini ya da haklı cıkacagını falan sanıyorsan acayip yanılıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Kısa vadede takımın 20 milyon bütçeyi bir kişiye ayıracağı bir pozisyonu yok malesef. Daha fazla ceza alırsak bu yıl yada bi sonraki yıl şampiyon olmamızın pek bi anlamı olmaz ekonomik açıdan. O yüzden çok dikkatli davranmalıyız. Hatta bence transfer ucuz yollu golcü bir ST ile kapanabilir.

Edit: Araya çok mesaj girmiş. Diarraya 20m muhabbetine yazmıştım bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kapıyı kapatacaksın çünkü Diarra unutulmuş, istenmeyen, zirveden düşmüş bir adam. Sneijder'in geldiği halinden de 3 yıl yaşlı. Sneijder 3,5m garanti para + primlere imza atmışken bu haliyle Diarra o kadar para isterse kapıyı tabii ki kapatacaksın.

Tiote'nin de seviyesine laf etmiyorum ki. Müzmin sakat olduğu sakatlık raporundan anlaşılıyor çünkü düzenli olarak aynı sakatlığı yaşamış diyorum. Okumuyorsun herhalde yazdıklarımı.

Bence zaten futbolcu almak yanlış. Beşiktaş gibi akıllı hamlelerle çok kaliteli ama kadroda yer bulamayan adamları kiralamak lazım. Orta karar maliyetle bu sene şampiyonlar ligine katılmanı sağlaması muhtemel adam getirirsin. Esas alınacak risk, kulübün harcama kapasitesi de belliyken, budur.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Kapıyı kapatacaksın çünkü Diarra unutulmuş, istenmeyen, zirveden düşmüş bir adam. Sneijder'in geldiği halinden de 3 yıl yaşlı. Sneijder 3,5m garanti para + primlere imza atmışken bu haliyle Diarra o kadar para isterse kapıyı tabii ki kapatacaksın.

Aynı seviyede baska adam gelmek istemediyse napacaksın. O pozisyonda kaliteli adama ihtiyacın var. Diger konusulanlardan ne obi mikel, ne tiote o seviyede bir adam hatta farklı tipte adamlar
nileppezdel said:

Tiote'nin de seviyesine laf etmiyorum ki. Müzmin sakat olduğu sakatlık raporundan anlaşılıyor çünkü düzenli olarak aynı sakatlığı yaşamış diyorum. Okumuyorsun herhalde yazdıklarımı.
Buna uzaktan bakarak karar veremezsin. Yineliyorum transferimiz Tolga 3 yılda sakatlıklardan dolayı gun ile 1 yıldan fazla futboldan uzak kalmıs. 2 mactır takımın en cok kosanı en cok pas yapanı en cok iyi kotu goz onune cıkanı. Suan bir sıkıntısı yok gibi duruyor. Eger tekrar sakatlanmazsa harika bir transfer olabilir. Bunu sen bilemezsin uzaktan bakarak. Belki Tiote bu yaz kendine cılgın baktı dizinin uzerine diz koydu? Doktorlar bilir o yuzden transferden once doktor kontrolu diye birsey var. Sana adam kakalamaya calıstıkları icin degil. Almaya calıstıgın adamı sen kontrol et diye.

nileppezdel said:

Bence zaten futbolcu almak yanlış. Beşiktaş gibi akıllı hamlelerle çok kaliteli ama kadroda yer bulamayan adamları kiralamak lazım. Orta karar maliyetle bu sene şampiyonlar ligine katılmanı sağlaması muhtemel adam getirirsin. Esas alınacak risk, kulübün harcama kapasitesi de belliyken, budur.
Kiralamanın kendi icinde farklı riskleri var takıma her sene reset atıyosun. cok kira yaparsan. Gomez de iste yok 1000 euroya bizde soyle haklarını aldık boyle yaptık dediler gitti donmedi cunku kiradaydı sonra konusalım dedi. Buyuk takımlar 1-2 oyuncudan fazla kiralamazlar. Cunku her sene tekrar takımın dengesini tekrar kurmakla ugrasılmaz. Senin parlattıgın adam sonra ucar gider elinden. Biz kiralık oyuncu almalı mıyız. Kesinlikle 1 forvet kiralamamız lazım cunku hamle oyuncusu lazım bize. Ama orta sahaya alacagımız oyuncu 2-4 sene oynayacak olmalıki o omurga takımı hep tasısın. Diyeceksinki sakat tiote mi bunu yapacak. Aldıgın riske karsılık yapabilme ihtimali var. Kiraladıgın oyuncu sene sonu gidecek ve iyi oynadıysa sana guzel bir maliyet cıkartacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamit konusundaki o kafa bambaşka. Ben de aynı görüşteyim, Melo gelmeseydi rezil rüsva olmuştuk.

madcow vallahi anlaşamıyoruz, olmuyor. Takım için hayırlısı ne olacaksa o olsun ama "aman paramız yok" diyerek takıma anadolu çöplerini doldurursan da olmaz. Misal Serdar Aziz'e verilen parayla aynı yaşta aynı kalitede yabancı adam bulursun. Onu gelmeye ikna etmek de yönetimin işi. Gelmek istemiyor diye bir şey yok. Hepsi mi gelmek istemiyor? İkna edeceksin. O konuda yetersiz bizimkiler

8 senedir ŞL'ye gidemeyen (bu sene 9 oldu) Fenerbahçe şampiyonluğu GS'ye kaptırmışken 80 milyonla sponsor buldu. Biz aynı sezon 4. yıldızı ilk takan kulüp olarak formaya sponsor bulamadık. Şamp ligine gidiyoruz, efsane kadromuz var vs. her şey yerli yerinde. Bu şartlar altında avrupa yüzü göremeyen rakibin senden çok daha rahat sponsor buluyorsa sen yönetici olarak öküzsün. Aynı paraya futbolcu getiremiyorsan sen öküzsün. Kendi kulübünde 900k alan adama 2m vererek getiriyorsan (Tolga Sneijder veya Melo gibi bir katkı yapmazsa) yine sen öküzsün. Nasıl savunuyorsunuz şu yönetimi anlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Serdara verilen paranın miktarını dogru bulmamakla beraber cevabın yabancı oyuncu bulursun yaa oldugunu da dusunmuyorum. Diger turlu besiktasın suan dusmek uzere oldugu 'takımda yetismis' 'ulkede yetismis' futbolcu sınır problemine yakalanmak da var. Suanki takımdaki sayıları bilmiyorum yetistirme acısından o yuzden birsey diyemiycem ama ulkede yetismis iyi oyuncuları da almak gerekiyor bir yerde.

Fenerin sponsorluk anlasması senede 4 mu 5 mi milyon dolar oyle bisey olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam. Gerisi 'tık' lardan geliyor. Reklamları hatırlarsan. Onun dısında stat isim haklarını sattı fener 10 yıllıgına.

Futbolda sponsor sıkıntısı tamamen futboldan buyuk sirketlerin tamamının baslarız sizin kavganıza da sikenize de diye ayrılmasıyla gerceklesti.

Aman paramız yok ile buraya yıldız oyuncu alır koyarız arasında oyuncular var. Hepsinin farklı riskleri var. Kimisi sakatlıktan cıkmıs, kimisi kotu performanslar inisli cıkıslı performanslar gostermis, kimisinin ozel hayatı cok kotu saha performansını etkiliyor vs vs. Bu risklerden birini alacaksın. Cop doldurmak zorunda degilsin. Ama aldıgında adam da muhtesem oraya koydum gonlum rahat olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

Ligtv said:

Galatasaray, Nantes forması giyen İzlandalı futbolcu Kolbein Sigthorsson ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılıların yeni golcüsü yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

olcan gitmiş

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/770293097716707330

29 maç 1941 dk 4 gol

umut bulut sonrası gs'nin golcü kavramı değişmiş sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Sakatlanana kadar Hollanda'da iyi iş yapıyormuş. Sonra Nantes'ta hayal kırıklığı. Maliyetine göre konuşmak lazım. Ama yaşlı da yani 26 yaşında. O yaşa kadar isim yapamamış, kariyerinde toplamda 100 gol atmamış bir adamı almak hiç akıllıca değil. Takım şu haldeyken Eren ana forvet olsun, yedeğe gelecek vadeden bir genç alalım. Bu adam Eren'i kesemez gibi. Enteresan yani. Çok çok ucuzsa kabul edilebilir anca...
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

Ligtv said:

Galatasaray, Nantes forması giyen İzlandalı futbolcu Kolbein Sigthorsson ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılıların yeni golcüsü yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

olcan gitmiş

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/770293097716707330

Lan artık oyuncu almasak uçakla git gel parası verip oradan kulübe para kaybettiriyoruz gsliba. Alem adam Dursun, her gün yeni icat çıkartıyo.

Ha bi de transfer döneminin sonuna geldik, yine boş sözleşme yollayıp patlatacak adamlar.

Bu arada Diarra kim 4m veriyosun ya? Kariyerinin en verimli döneminde bi sene futbol oynamamış, son beş sezon 20 maçı geçememiş adama ne 4 milyonu yshu? 2 milyonun üstüne kuruş koysa kapatacaksın kapıyı. O para da eski performansına ithsfem belki onun gölgesi olabilir ümidiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

De Jong çok iyi iş olur. Diarra balonuna müptezel oldu taraftar aslında gelip patlamasını izlemeyi çok isterim bi yandan ama neyse sdasd

Galaxy'de bayağı iyi sezon geçirdi. Hazır gelecek De Jong, GS'nin aradığı savunma kalitesini de takıma direkt enjekte edebilir. Sneijder - Tolga - De Jong üçlüsü ile sistemi oturtursa BJK kadar iyi orta sahaya sahip olur kalite bakımından GS, hatta bu ligde savunma yapan, gol yemeyen üç büyüğün direkt şampiyon adayı olduğunu düşünürsek bir tık iyi bile olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

De Jong çok iyi iş olur. Diarra balonuna müptezel oldu taraftar aslında gelip patlamasını izlemeyi çok isterim bi yandan ama neyse sdasd

Galaxy'de bayağı iyi sezon geçirdi. Hazır gelecek De Jong, GS'nin aradığı savunma kalitesini de takıma direkt enjekte edebilir. Sneijder - Tolga - De Jong üçlüsü ile sistemi oturtursa BJK kadar iyi orta sahaya sahip olur kalite bakımından GS, hatta bu ligde savunma yapan, gol yemeyen üç büyüğün direkt şampiyon adayı olduğunu düşünürsek bir tık iyi bile olabilir.

Dün Tiote Diarra'dan iyi diyorsun bugün de Jong. Sen adama bilenmişsin aga. Yarın Hürriyet Gücer gelse Diarra'dan daha iyi Diarra balon dersin.

Önceki sayfada yazdım senin bakış açındakilere göre Cana'nın gönderilip Melo'nun kiralanması gereksizdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...