Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

souldarkorn said:

FT GS ile anlaştı. EURO 2016 sonrası açıklanacak diyorlar. Dursun Özbek'in son kurşunu zaten :D .

Bana hiç inandırıcı gelmiyor gerçi. Bu parasızlıkta FT gelmez. İstediği kadroyu kuramazlar.

Yok ya serhat ulueren haberi bu en son alex roportajindan beri dedigi hic bir seye inanmiyorum bu adamin

Lucesku da zenit le anlasmis favre de fransa da bir takima gitmis.bana rieknerik ile devam edicekler gibi geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

riekerink kalsın ya. FT'de bir şey yapamayacağı için gelmeyecek.

Başkasını getirmeye gerek yok ya. zaten sezon patates.

Isin kotu yani ne biliyo musun?
Riekerink bu sene kalsa. Takimi genc cocuklarla ayaga kaldirsa, seneye takim duzeldi diye FT'nin takima konmak istemeyeceginin garantisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolcular kimi istiyorsa o adamla devam etmemek lazım. Riekerink için özellikle Sneijder, Podolski ve Yasin gurbet tayfası bastırıyor. Artık takımda sözü geçen eküri bu. Sinan Gümüş'ü de yanları çektiler jadsfjds. Burak'tan sonra yeniçeri tayfa baya güç kaybetti. Olcan ve Umut da yolcu. Selçuk tek başına çok diretmez o da Survivor Ünlüler'e kaynar.

Goygoy bir yana da, cidden özellikle FEDA nitelikli sezonlarda yarışta olmak istiyorsan, bu FEDA'yı TD konusunda yapmayacaksın. Beşiktaş; Bilic ile birşeylerin altyapısını hazırladı, Şenol ile de şampiyonluk geldi. İkisi de iyi hoca. Bilic'li sezonlarda derbi basiretsizliği olmasa belki de kendisinden 2-3 gömlek üstte olan FB ve GS'ye karşı şampiyonluk o zaman da gelecekti. Bunun dışında bizim parasız olduğumuz Gerets ve Kalli dönemi şampiyonlukları da hoca faktörüdür
Sosyal ağlarda paylaş

Riekerink'in oyun anlayışını çok beğenmiyorum ben. Ama Hamza'da da öyle demiştim, sonra Hamza'lı Bursa ortada, Hamza sonrası GS ortada. Bir sene daha denenebilir. Daha iyi kadroyla kendi kurduğu kadroyla neler yapacak ona bakmak lazım.

Melo geliyor geri diyorlar. Paragöz olduğundan zor da görmek lazım.

Olcan yeniçeri değil bu arada yaa... Efendi adam. Bursk ve Çolak gidince azaldılar, Sabri de gidince o kadro komple dağılır. Balta yedekte kalır, Selçuk da işine bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinan ve podolskiye top indirecek gelen topu tutup dagitabilecek bir forvet lazim. Ikisinin de en buyuk problemi her seferinde orta sahadan driblinge baslamalari gerekmesi. Bu arada podolski de saka maka akti bu sene 19 gol 7 asist. Yaninda adam gibi bir forvet olsa sneijder sezonun yarisini sakatliklarla bogusarak geçirmese ve podolskiyi beslese acaba napacakti ayi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Riekerink'in oyun anlayışını çok beğenmiyorum ben. Ama Hamza'da da öyle demiştim, sonra Hamza'lı Bursa ortada, Hamza sonrası GS ortada. Bir sene daha denenebilir. Daha iyi kadroyla kendi kurduğu kadroyla neler yapacak ona bakmak lazım.

Melo geliyor geri diyorlar. Paragöz olduğundan zor da görmek lazım.

Olcan yeniçeri değil bu arada yaa... Efendi adam. Bursk ve Çolak gidince azaldılar, Sabri de gidince o kadro komple dağılır. Balta yedekte kalır, Selçuk da işine bakar.

Olcan 1 sene daha gider. Aynen efendiliğiyle sevdiriyor kendini... Trip atmiyor,elinden geleni yapiyor ama adam bu yani. Ilk 11 oyuncusu degil,yedek olarak ideal.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yeniçeri takımı almış Rikerink'in iplerini eline ondan istiyorlar. Adam Sneijder'den çok selçuk ve ekürisini tutuyor çok net. Zaten seneye gitme ihtimali var çoğu yabancının.

Ne hikmetse Rikerink sayesinde bir sürü maç başı tayfası aldı alacaklarını. Linnes adam gibi forma bulamadı. Semih koridor oldu her maç yine de oynadı o hayvani hantallığı ile sağ bekte.

Rikerink gelir yine sırasıyla Tarık, Olcan, Semih ve Sarbi'ye maç başılarını aldırtır. 11 de oynatır.
Sosyal ağlarda paylaş

linnes'in oynamaması hangi zekadan kaynaklanıyor ben çözemiyorum gerçekten.

carole-denayer-linnes oynamalıydılar sakat olmadıkları sürece.

bi bakıyorsun sol bek olcan sağ bek sabri. denayer'ı bi ara sağ beke kitlemişlerdi zaten neyse ondan kurtuldular.

vi de denayer dönecek mi acaba. o adam kiralayaydık tekrar iyidi.
Sosyal ağlarda paylaş

fb ve bjk maçları tamamda diğer maçlarda linnes in oynamamasının hiç bir açıklaması yok.ki girdiği maçlarda baya etkili oldu

ayriyetten kiradan gelen adamlar takımda kesin kalmalı.bir forvet ve birde urfalı gibi tecrübeli bir defans alırsak seneye bence çok sıkıntı çekmeyiz.ancak paraya kıyıp bir forvet kesin alınmalı.melo yuda bence çok ucuza alabiliriz.bu sefer yıllık ücrette de sıkıntı çıkarmayacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şekilde Gomez piyangosu gibi birşey lazım bize. Öbür türlü iyi bir forvetin arkasındaki 3'lü Podolski-Sneijder-Sinan Gümüş baya baya iyi. Özellikle Podolski, Yasin yedeğe düşünce kendi bölgesine dönecek, herif ters kanatta bir araba gol attı zaten, kalitesi belli. Bir winger daha defansif olsun diyorsan da Gümüş yerine Telles'i falan koy, Carole de küsmez. Bruma,Olcan,Yasin falan da iyi yedekler işte. Selçuk'un yanına da yine Melo piyangosu gibi birşey, defans için de iyi bir TD tamam işte.

Ama bunların birini bile alabilecek bir yönetim yok bizde. Olay FFP falan değil
Sosyal ağlarda paylaş

Valla geçtiğimiz senelerde Oğuzhan, Olcay, Sosa, Töre, İsmail falan da pek bir cacık değildi. Öne Gomez'i ve TD ye Şenol Güneş'i getirip performans bir tık yukarı çıkınca şampiyonluk geldi.

Bir tek Atiba'nın bir standartı vardı. Hatırlıyoruz kendi takımınıza sövdüklerinizi geçen sene. Özellikle Bilic'e.

Bak bir TD ve Gomez ile neler değerlenmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene Sosa ve Töre bayağı iyiydi. Ozzy de iyiydi bu kadar formda olmasa da ama bilic oynatmıyodu. Ba da Gomez'den aşağı kalır bi santrfor değil. Geçen sene ile bu sene arasında çok bi kadro farkı yok Beşiktaş'ta, hoca farkı var. Kendini sadece ingiltereye pazarlama derdi olan ve pazarladıktan sonra da takımın motivasyonuu gördüğümüz Bilic yerine, bütün sene adam gibi çalışan bi td geldi sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...