Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

M.Uniteddan 5 yemek o kadar önemli değil açıkcası şuan . İzlemedim maçı ama sonuçta puan almamız gereken takımlar Eskişehir Başakşehir falan olacak M.United değil , burada yazıldığı gibi biraz umut veren biraz pas yapan ortada hoca farkı olan bir oyun varsa eğer sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Linnes çok çaptan düşmüş yalnız ya, bu da homesick çıktı ya da başka bi olay var. İskandinavya'dan gelip burada yapamıyorlar artık net belli oldu.

Bi yandan diyorum Delaney'e gözü kapalı girilmeli, girmeyen maldır falan diğer yandan Linnes, Milosevic gibi gelmeden önce deli prim yapmış, üst düzey potansiyel adamların burada patlamasını ve çöpe dönmesini görüyorsun vs...

Bi Gençler'in kalecisi Hopf böyle İskandinavya'dan gelip de ciddi iyi performans gösterdi son 2 senedir yanılmıyorsam. Aklıma da başkası gelmiyor.

edit: Gerçi Badou'yu unuttum. Adam ligin en iyi üç orta sahasından biriydi geçen yıl, o da Norveç'ten gelmişti. Gerçi Afrika çıkışlı o İskandinav kökenli olmadığı için az biraz dışarıda tutulabilir de sadfsda
Sosyal ağlarda paylaş

Abi düşünsene iskandinav bir ülkeden geliyorsun ama yani suriyeden kaçıp gitmemişsin 2-3 nesildir en az oralısınız bildiğin vikingsin.

Istanbula geliyosun sonra.

Homesick olmaz mısın?

Doğma büyüme istanbulluyum , en az bildiğimiz 5 nesildir Istanbulluyuz , hayatımda yurtdışına çıkmışlığım yok , pasaportum vizem hiç bişiyim yok . Yine de iskandinav ülkelere homesick hissediyorum ben kendimi , bu adamlar nasıl hissetmesin lan?
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü oralarda asgari ücretle starbucksta çalışıyor , buraya gelince milyon dolarlar kazanıyolar dimi? 1.5 alacağıma 300k alırım yine orayı bırakmam. Isveç Norveç falan lan bahsettiğiniz yerler , adam burda bombalar darbeler falan çomaristanda yaşayacağına gitsin orda sıradan bir ekonomiyle yaşasın yine daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

özeti şimdi izledim bruma,sneijder ve sinan baya istekli yanlarında iyi bir forvet olursa ileri hattımız baya bir can yakar.yasin ise dikkatimi çekti linnes in bindirmelerinde hiç pas atmadı adama.yasin kesin 11 olarak çıkmamalı rotasyon oyuncusu olarak düşünülmeli.

defansımız ise hala çok kötü bu sene orta saha alsak bile çok ağlıycaz belli oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...