Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/hukumetten-galatasaraya-uyari-40407181

heueahe zıçtınız :p

Bu arada o vergi şeysi palavra sanırım ya yani zaten 300 milyon ödemeye ödemeye toplanan faiz. Affet beni diyince o faizi silip yapılandırıyorlar işte. Ben zannetmiyorum hiçbir kulüp birikmiş ceza ile ödeme yapsın, hepsi önce yapılandırma bekliyor sonra biraz ödeyip biraz ödemiyor :p veya papılandırılmış kısmı ödeyip yeni gelen miktarları sallıyor.
Mesaj tarihi:
abi aptallar var şu an yönetimde yapacak bişi yok. hakan şükürü o zaman da sevemedim, şimdi de sevmiyorum ama fetöcü popescu ile cumadan cumaya koşan hagi'ye daha çok kırgınım.
Mesaj tarihi:
Olm Galatasaray da AKP ile ozgurlesecek, monserler bu hakan şükür olayıyla gidecek lan galiba sdf

Asporda Beşiktaşlı olan tip "ben Galatasaraylı olsam mahkemeye gider Galatasaray tuzugu bunların atılmasına izin vermiyor, elitler halkı takıma almıyor derim" diyor. Tam sırası aslında, liselilerin iktidarı ancak böyle yıkılır, salt AKPlilerin girmesi önlenebilirse tabi.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

http://www.ntvspor.net/futbol/gordugunuz-turk-telekom-arena-nin-tapusudur-58d63cff4ccc9b5708dc52b2

sıyın cımhırbısknm

Özbek, "Bu genel kurula yetişmesi için büyük çaba sarf ettim. Büyük mutluluk yaşıyorum. Stadın bize ait olduğunun tescilidir bu tapu. Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan, Sayın Maliye Bakanı, Sayın Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşmeler yaptım. Yaklaşık 6-7 ay ziyaretlerde ve isteklerde bulundum. Kabul ettiler. Hepsine buradan Galatasaray namına teşekkür ediyorum." şeklinde görüşlerini aktardı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin taşınması konusuyla ilgili olarak ise Özbek, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin inşa edileceği yerin arazi tahsisinin alındığını duyurarak, "Benim en değer verdiğim projelerimizden biri bu. Türk Telekom Arena'ya 8 dakika mesafede, orman içi muhteşem bir araziyi Milli Emlak'tan alıyoruz. Bu konuda taleplerimin hiçbiri geri çevrilmedi. Bu araziyi bize veriyorlar." ifadelerini kullandı.

Kulübün 300 milyon lira seviyesindeki vergi cezasının, uzlaşma yoluna gidilerek, 72 ay vadeyle 27,4 milyon liraya çekildiğini anlatan Özbek

Azıcık dünyadan haberin olsa devletin her büyük şirketle böyle yüksek vergi cezalarında vs masaya oturup 'pazarlık' yaptığını bilirsin.

Hadi onu da bilmiyorsan google'u açıp 'Beşiktaş vergi affı' yazar çıkan sonuçları okur öğrenirsin.

Konu futbol olunca benliğinizi unutup yazmanıza gerek yok.

Hani şu valeq e tonla laf ediyorsunuz da sen ondan da betersin ya.
Mesaj tarihi:
300m vergi borcunun 27lere falan indirilmesini kesinlikle destekliyorum. başka türlü beşiktaş ile rekabet etmesi kısa sürede imkansız galatasarayın. lige biraz zevk gelmeli diye düşünüyorum. umarım gs fetö,finansal fairplay tarzı sıkıntılı durumlardan minimum zararla kurtulur. ama fetöcülerin korunmasından sonra izmir marşı söylenmesini şiddetle kınıyorum. bu olay önümüzdeki günlerde efsane propaganda malzemesi olacak akp için. belki de gs-akp referandum oylarını etkilemek amacıyla danışıklı dövüş olarak bu kurguyu planlamış da olabilir zira galatasaray taraftarları bile mevcut gs başkanını akp yalakası olarak görmekte.

buyuk-resim.jpg
Mesaj tarihi:
@pattis

üst kısmı neden gözardı ediyorsun koçero?

7-8 ay kapısında yattım vs?

bu arada en çok vergi affı yaşayan elbette gs, sonra biz varız. fenerbahçe ise bildiğin vergisini düzgün ödeyen ve her vergi affında mağdur olan şirket. asıl mağdur gerçekten fener yani.
Mesaj tarihi:
calimero said:

@pattis

üst kısmı neden gözardı ediyorsun koçero?

7-8 ay kapısında yattım vs?

bu arada en çok vergi affı yaşayan elbette gs, sonra biz varız. fenerbahçe ise bildiğin vergisini düzgün ödeyen ve her vergi affında mağdur olan şirket. asıl mağdur gerçekten fener yani.

Bana hükümete tezat olabilen tek bir süper lig kulüp yönetimi söylesene?

Al işte, seversin sevmezsin ya da nefret edersin ama Hakan Şükür ihraç edilmedi diye başladılar bile 'görüşeceğiz sizinle' söylemlerine.

Ünal Aysal döneminde verilmeyen üst kullanım hakkı, açılmayan metro vs nedense oldu bitti bu yönetimle.
Aysal Gezi olaylarına destek verip Twitter yasağını falan eleştirince hiçbir Fenerli ya da BJK lı hükümet karşıtı olan taraftar çıkıp da bravo be adama falan demedi. Olan her türlü bürokratik engelle karşılaşma, şampiyon takımın hocasının oldu bitti ile milli takımların başına geçirilmesi vs oldu.

Bu işler bizim topraklarda böyle ama. Yarın öbürgün Demirören gidip yerine Rıdvan falan gelirse ve Şenol Hocamı Milli Takım başına oldu bitti ile getirirse buna BJK taraftarı isyan ederken en önde GS'li ve FB'li tayfa ZAAAA çekecek. Beşiktaşlılar da bizi kardeş ilan edecek. Tıpkı 4 sene önce bizim FBJK söylemimiz gibi.
Mesaj tarihi:
Ya tamam da eleştirmek işte size kalmış. Biz fiko yu eleştiriyoruz mesela sıyın cımhırbışkınım diye diye yaladığı için.

Adam 7-8 ay kapıda yattım diyor. E yatarsan kapısında olacaklar bellidir.
Mesaj tarihi:
olm şaka maka bakıyorum da galatasaray nasıl halka yayılmış lan?

adamlar bildiğin lise takımı, yöneticiler falan hep liseli, kulüp üyeleri hakeza.

hani adamlar kendi aralarında karar verip alıp oynuyolar, halk da galatasaraylıyım diyo. para versen de karar alıcı olamıyosun, ilginç.
Mesaj tarihi:
Uyarı geldikten sonra Arif ve Hakan ı 8 sezondur aidat ödemiyorlar diye atacaklarmış sanırım. Hadi diğer şeyleri anlarımda şunu yaparlarsa ağır zavallılık yani. O zaman niye oylamaya gittin ki?
Mesaj tarihi:
adam anlamiyor ki yazik lan. olay kuruldan oy fazlaligiyla o kararin cikmasiydi benim icin. bundan sonra zaten illaki Kadir Cetincali konusurken o on sirada ayaga firlayip konusmayi engellemeye calisan akp yalakasi tipler rant icin karari degistirmeye ugrasacaklar. zaten son karar yonetim kurulundan geciyor disiplin suclarinda.

neyi tartistigimizi da cok anlamis degilim. spor seven adam olsaniz helal olsun sporcusuna sahip cikmis der gecersiniz. benim cocuklugum hakan sukur golleriyle gecti, arif erdem golleriyle gecti, gayet tabi sevindim ve bunu dile getiriyorum. su olaydan bile 'haa fetocu pislikler' diye laf atmaya ugrasiyorsunuz. sonra neden paticikte futbol konusulmuyor. su elma midir armut mudur ne idugu belirsiz adamlar yuzunden 2 cumle kuramiyorsun bolumde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...