Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
azizin kendi parası olmadığından değil yeni finansal kısıtlamalar yüzünden para girişi zorlaştı.

anca kara para aklama taktikleri girer devreye. alt liglerden bi klübe para verip 100k'lik adamı 10me satmış gibi gösterir fln. nasıl olsa ülkede futbolcu vergisi vs de yok. temiz =)
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Aziz'de para olsaydı tazminatını verir Vitor'u direk kovardı, kırk takla atmazdı. İnşaat şirketleri de battı sanırım durumları iyi değildi.

tazminatını verdiler zaten ya, verecekler yani :(
Mesaj tarihi:
Ali Koç bu arada Aziz'in adamı, halen öyledir yani ben tek başına karar alıp böyle şov yaptığını sanmıyorum. Taraftar şuan her yönüyle Aziz'e saldırırken çık seni görsünler, biraz kafalarını dağıt bile demiş olabilir ne bileyim, planlamışlardır falan filan.

Kongrede o kadar güçlü ki çünkü Aziz bıraktığında da kendi adayı seçilecek yani, Ali Koç zaten bir numaralı adamı ondan başkası da gelmez.

Taraftar işte Aziz sıkılana kadar sabredecek, sonra Ali Koç'la devam edecek Fener'in makus kaderi bu direkt ya sdafsad
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Masakari said:

Aziz'de para olsaydı tazminatını verir Vitor'u direk kovardı, kırk takla atmazdı. İnşaat şirketleri de battı sanırım durumları iyi değildi.

tazminatını verdiler zaten ya, verecekler yani :(

Bayağı uğraştı adamla istifa etsin diye. Vitor'da bırakmadı tazminatı. En son adamın yardımcısını kovdular kulüpten, baktılar hala istifa etmiyor, en sonunda onu da kovdular.
Mesaj tarihi:
@Phxy @benjani

ne ara bozuldu la araları, en son geçen sezon yine sıkı fıkılardı asdfasd

bu ali koç olayları başlayınca 1-1.5 haftadır araları bozuk o yüzden yaptı böyle haberleri çıktı onlara dayanarak mı diyorsunuz bunu yoksa daha önceden kaçırdığım başka bir şeyler mi var?
Mesaj tarihi:
Aziz-Koç ara bozulma sebebi;
http://www.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-dan-olay-gonderme--fenerbahce-2229385-skorerhaber/

Ayrıca, 15 gün evvel ekim olağan divan kurulunda konuşmuştu aziz
"öyle klüpte 1-2 sene yöneticilik yaptıktan sonra, ben başkan olacam diyip olmaz bu işler benim hayatım fenerbahçe, madem başkan olmak istiyorlar çıkıp erkek gibi adaylıklarını açıklayacaklar" minvalinde bi konuşma oldu, Saadettin Saran'a çaktı dendi orada, fakat bikaç gün sonra Ali Koç 1907 derneğinde adaylığını açıkladı. Saran da daha evvel adaylığını açıklamıştı hatta Ali koç aday olursa çekilir onu desteklerim demişti. Kaldı ki Aziz hala yargıtaydan sonra yüzüm varsa gelir aday olurum seçer/seçmezsiniz sizin bileceğiniz iş falan dedi. yani öyle ortada danışıklı dövüşlük bi durum yok, baya baya kılıçlar çekilecek, şu yargıtayda açıklasa kararıda izlesek asdf.
Mesaj tarihi:
abi yok her yeri kapamışlar. sokmuşum maçına yani ayıp be. bütün yollar kapalı. her sokakta trafik. kimse ilerleyemiyor. kadıköy tarafı pert.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...