df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 azizin kendi parası olmadığından değil yeni finansal kısıtlamalar yüzünden para girişi zorlaştı. anca kara para aklama taktikleri girer devreye. alt liglerden bi klübe para verip 100k'lik adamı 10me satmış gibi gösterir fln. nasıl olsa ülkede futbolcu vergisi vs de yok. temiz =)
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Masakari said: Aziz'de para olsaydı tazminatını verir Vitor'u direk kovardı, kırk takla atmazdı. İnşaat şirketleri de battı sanırım durumları iyi değildi. tazminatını verdiler zaten ya, verecekler yani :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Ali Koç bu arada Aziz'in adamı, halen öyledir yani ben tek başına karar alıp böyle şov yaptığını sanmıyorum. Taraftar şuan her yönüyle Aziz'e saldırırken çık seni görsünler, biraz kafalarını dağıt bile demiş olabilir ne bileyim, planlamışlardır falan filan. Kongrede o kadar güçlü ki çünkü Aziz bıraktığında da kendi adayı seçilecek yani, Ali Koç zaten bir numaralı adamı ondan başkası da gelmez. Taraftar işte Aziz sıkılana kadar sabredecek, sonra Ali Koç'la devam edecek Fener'in makus kaderi bu direkt ya sdafsad
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Ceyhun gülselam da ne topçu be değil mi Dark?
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 DarKRideR said: Masakari said: Aziz'de para olsaydı tazminatını verir Vitor'u direk kovardı, kırk takla atmazdı. İnşaat şirketleri de battı sanırım durumları iyi değildi. tazminatını verdiler zaten ya, verecekler yani :( Bayağı uğraştı adamla istifa etsin diye. Vitor'da bırakmadı tazminatı. En son adamın yardımcısını kovdular kulüpten, baktılar hala istifa etmiyor, en sonunda onu da kovdular.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 @Phxy @benjani ne ara bozuldu la araları, en son geçen sezon yine sıkı fıkılardı asdfasd bu ali koç olayları başlayınca 1-1.5 haftadır araları bozuk o yüzden yaptı böyle haberleri çıktı onlara dayanarak mı diyorsunuz bunu yoksa daha önceden kaçırdığım başka bir şeyler mi var?
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Aziz-Koç ara bozulma sebebi; http://www.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-dan-olay-gonderme--fenerbahce-2229385-skorerhaber/ Ayrıca, 15 gün evvel ekim olağan divan kurulunda konuşmuştu aziz "öyle klüpte 1-2 sene yöneticilik yaptıktan sonra, ben başkan olacam diyip olmaz bu işler benim hayatım fenerbahçe, madem başkan olmak istiyorlar çıkıp erkek gibi adaylıklarını açıklayacaklar" minvalinde bi konuşma oldu, Saadettin Saran'a çaktı dendi orada, fakat bikaç gün sonra Ali Koç 1907 derneğinde adaylığını açıkladı. Saran da daha evvel adaylığını açıklamıştı hatta Ali koç aday olursa çekilir onu desteklerim demişti. Kaldı ki Aziz hala yargıtaydan sonra yüzüm varsa gelir aday olurum seçer/seçmezsiniz sizin bileceğiniz iş falan dedi. yani öyle ortada danışıklı dövüşlük bi durum yok, baya baya kılıçlar çekilecek, şu yargıtayda açıklasa kararıda izlesek asdf.
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Ya abi yeter artık, bari istediğimiz bir yerde biri başımızda dursun, silkicem ülkesini bu nedir arkadaş her yerde tiranlar...
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 İyki dooduuun Aziz başgaan İyki dooduun Aziz başgaaannn İyki doodun iyki dooodun. Hep başgan kalsanaaaaa......
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 keşke yapmasaymış http://cdn-amk.sozcu.com.tr/amk-resimler/2016/11/kapstans.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Muhabir: Aatıf'ın yerine kim oynar? Advocaat: Aatif'in idmana çıkmaması oynamayacağı anlamına gelmez. Tercüman: Aatif, UEFA listesinde yok
oldun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Bu beyefendi benden daha cok bilgiye sahip faln diyor bir de ahahahahahah adamın umrunda degil resmen takım faln.
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Esh said: kaçta maç yarın 21.00 sanırım.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 aslinda 0-10 skor oynamak lazim ama adam gol atani cikartiyor suc islemis gibi
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 tek dileğim fener 10 tane yesin. başka da bir şey istemiyorum. 3.5 saattir trafikteyim amk.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bütün internet trafikten dolayı çıldırmış. Tayyo geçerken bu kadar trafik olmuyor, manu'da niye böyle oldu anasını satiim.
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Fenerliyim ben de 10 0 olsun istiyorum, rezillik yaşanmadan bırakmayacak bu herif belli..
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 abi yok her yeri kapamışlar. sokmuşum maçına yani ayıp be. bütün yollar kapalı. her sokakta trafik. kimse ilerleyemiyor. kadıköy tarafı pert.
Öne çıkan mesajlar