Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Sayın Dick bey sdf, hakimi istememiş oun yerine kanat "(jeremain Lens) istemiş diyorlar.ayrıca Hayvandao satılabilir diye rapor vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 josefi de satsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Josef'i de satarsa benden avukat beye bir cokonat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hayvandao yu bize versin ŞG adam eder onu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 bu basaksehire karsi oynarken herkes messi suarez bize ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 daha linkler açılmadan. fenerliler dick ve hücüm futbolu güzellemesi yapmadan atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 maçtan önce bir ezan gibi bir ses geldi staddan. tam net anlaşılmıyordu, tribünden mi geldi yoksa hoparlörlerden mi anlamadım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 oo palabıyık'ı da vermişler ilk maçtan. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 MrLevie said: maçtan önce bir ezan gibi bir ses geldi staddan. tam net anlaşılmıyordu, tribünden mi geldi yoksa hoparlörlerden mi anlamadım ya... Yatsi okunuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Nasıl oynuyoruz digiturk almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ilaçlısını izle beğenirsen alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Basaksehir golden sonra otobus cekti. Bi tane de attik ama ofsayt diye vermedi hakem. Bence ofsayt degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 fenerden cacik olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Ya ben anlamiyorum, yazin basindan beri mac yapmamis Alper ile, gecen haftaya kadar sakat olan Volkan neden? Stoch, Atif falan nerede? Hafta ici yenen kadroyu niye bozuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 adamin adi dick...soyadi avukat..hesap sorsan sorulmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Abi avukat daha takimi tanimiyo diye teknik heyet kurmuş muhtemelen kadroyu, hocam takimin orjini bu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Gangren said: Ya ben anlamiyorum, yazin basindan beri mac yapmamis Alper ile, gecen haftaya kadar sakat olan Volkan neden? Stoch, Atif falan nerede? Hafta ici yenen kadroyu niye bozuyorsun?transfer donemi bitmeden oyuncularin hepsini gormek icin yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 calimero said: oo palabıyık'ı da vermişler ilk maçtan. hayırlı olsun.di mi soyle birsey yapsin diye dusunduler heralde. http://www.hurriyet.com.tr/penalti-da-yanlis-kirmizi-kartlar-da-29111181 bi kac kontra kesisine de sari kartlari cok guzel yuttu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Fener alir 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Yine mi besiktasli gozyasi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Totem yapmayin bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Oyun ümit veriyo bana ya. Son paslar başarili olsa ilk yari skoru cok farkli olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ooo iyi satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 emre emenikeye kufur falan eder diyodum, tekme de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar