Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 hakem çok kötüydü zaten fener aleyhine çalıştı hep 7 tane faul yapan adama dk 85 de hala uyarı veriyordu aptal hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 bursa maçı'ndaki saçmalığa sayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 bliksem said: elle gol attiktan sonra besiktas maclarinda hakem diye aglamazsiniz umarim ağlarlar, bu golü aziz'in koltuğunu kurtardığı için saymıyorlar çünkü. golü öyle lanetlediler, illegal olması yönüyle değil. haftaya biz elle atalım, barajlar full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 siz iyi bilirsiniz ağlamayı, yorumlarınıza katılmamız lazım tecrübe konusuyo sonucta :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Fistan said: hakem çok kötüydü zaten fener aleyhine çalıştı hep 7 tane faul yapan adama dk 85 de hala uyarı veriyordu aptal hakem https://pbs.twimg.com/media/CuqkodLUAAA5Tkf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/691657/Mehmet_Topal_dan_itiraf__Hakem_olsam_golu_vermezdim.html mehmet topal açıklama yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 pozisyonu izlemedim de soylemesi gereken sey adam olsam elimle oynamazdim olmasi gerekmiyor mu sdfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 biraz da onlar ağlasın diyebilirdi belki.. o wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 adam elle attığı golden sonra secdeye yatmış bir de sdasafas adamlık ve gerçek müslümanlık lvl100 bi de açıklama yapmış utanmadan hakem olsam vermezdim diye, adam olsan hakeme elle oynadım deseydin ya dasfa maçtan sonra çıkıp show yaparsın anca. neyse forumun ahlak polislerine bırakıyorum durumu, etik, adalet, hak konusundan incelesinler durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 haberdeki hakeme söylerdim kısmına değil de "...sonuna kadar elimizden geleni yapacağız" kısmına inandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 futbolda neyin etiği, adaleti, hakkı? her pozisyonda etik, adalet ve hak arasak futbolun yarısı gider muhtemelen. keşke herkes dürüst olsa ama sırf 90+'da eliyle pozisyon yaratıp gol attı diye şahsen ben diğer etik olmayan, haksız şeylerden ayırmam bunu. hakem, hakem olsaymış da görseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 sırf beşiktaşlı diye cinsiyetçi aşağılamaları bile savunmaktansa ahlak bekçisi oluruz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 k1nJo said: futbolda neyin etiği, adaleti, hakkı? her pozisyonda etik, adalet ve hak arasak futbolun yarısı gider muhtemelen. keşke herkes dürüst olsa ama sırf 90+'da eliyle pozisyon yaratıp gol attı diye şahsen ben diğer etik olmayan, haksız şeylerden ayırmam bunu. hakem, hakem olsaymış da görseymiş. katılıyorum. ama yine aynı şekilde gidip de medyadan okuduğu iki yardım haberiyle, mehmet topal adamdır, ahmet adamın dibidir yorumları yapan 90 iq'lü sosyal medya duyarcılarından da olmamak lazım. herkes ekmeğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 ben bişeyi savunmadım, sadece samimi değilsiniz dedim. farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 o zaman bi tartışmada biri suratına küfrederse yanlış anlama; küfür edenin zihniyeti kadar, senin de karşı taraf olarak bakışın sorunlu olmasın. sevdiğinden etmiştir falan diye düşün, samimi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Eh bundan sonrada hakem hakem demezsiniz sanırım, bu 3 puan feci yüzsüzlük olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 yıllardır maç izliyorum hasan ali'ye atılan tokat gibisini görmedim. hani yalandan tutmalar çekmeler kafa tokuşmalar olur da herif bildiğin çat diye koydu tokatı ahaha. ve sarı kart verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 osmanlıspora gelen yabancı oyuncular aylarca mermere tokat atıomuş diye duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bjkalilar niye agliyor lan yine hokom filan diye. sike sezonundan daha bariz alenen hakemle sampiyon yapilan besiktas var bu sezon lekeliligde, fb'ye yapilan puan peskesleri GS'nin 2.ligini engellemek icindir. sampiyon olabilecek takimi arka arkaya her hafta gol iptali, ofsayt goller, dunyanin en yalan penaltilariyla sampiyonlugu elinden alindiktan ote bir de 3. 4. yapma cabalaridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 su dandirik osmanliya bile anca elle gol atabiliyor peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 valequenta said: bjkalilar niye agliyor lan yine hokom filan diye. sike sezonundan daha bariz alenen hakemle sampiyon yapilan besiktas var bu sezon lekeliligde, fb'ye yapilan puan peskesleri GS'nin 2.ligini engellemek icindir. sampiyon olabilecek takimi arka arkaya her hafta gol iptali, ofsayt goller, dunyanin en yalan penaltilariyla sampiyonlugu elinden alindiktan ote bir de 3. 4. yapma cabalaridir. Adam Beşiktaş başlığında da Fenerbahçe başlığında da kendi başlığında da Beşiktaşa laf atıyor. Yazık ya. Taklacı güvercinler klubu gitmiş Beşiktaş hakem şampiyon oluyor diyor .Şaibeli penaltıların, bütün sezon çıkmayan kırmızı kartların takımı çıkmış Beşiktaş'a dil uzatıyor Bu arada Beşiktaş'ın oynadığı futbolun çeyreğini oynamıyor. Bunlar daha iyi günleriniz. Göreceğiz bakalım aslan parçaları ne kadar cefakarmış, kötü günlerinde 20.000 kişi gelecek mi o stadınıza. Ha bir de bugün günlerden Galatasaray mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Adam uyurken bile besiktasa peskes cektiler diye sayikliyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 oldun said: Adam uyurken bile besiktasa peskes cektiler diye sayikliyordur bence. asdaf kan ter içinde uyanıp da kabuslarının gerçek olduğunu görmek.. :D Bi de diyo ki gsnin ikinciliğini engellemek içinmiş, üçüncülüğü de bari, ikinci kaç puan fark attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Tff her hafta onun planlamasını yapıyor, gs'nin 2. liğini engelledik artık 3. lüğüne geldi sıra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Bir gecede 6. Olduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar