Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bliksem said:

elle gol attiktan sonra besiktas maclarinda hakem diye aglamazsiniz umarim

ağlarlar, bu golü aziz'in koltuğunu kurtardığı için saymıyorlar çünkü. golü öyle lanetlediler, illegal olması yönüyle değil.

haftaya biz elle atalım, barajlar full
Mesaj tarihi:
Fistan said:

hakem çok kötüydü zaten
fener aleyhine çalıştı hep
7 tane faul yapan adama dk 85 de hala uyarı veriyordu aptal hakem

https://pbs.twimg.com/media/CuqkodLUAAA5Tkf.jpg
Mesaj tarihi:
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/691657/Mehmet_Topal_dan_itiraf__Hakem_olsam_golu_vermezdim.html

mehmet topal açıklama yapmış.
Mesaj tarihi:
adam elle attığı golden sonra secdeye yatmış bir de sdasafas

adamlık ve gerçek müslümanlık lvl100
bi de açıklama yapmış utanmadan hakem olsam vermezdim diye, adam olsan hakeme elle oynadım deseydin ya dasfa maçtan sonra çıkıp show yaparsın anca.

neyse forumun ahlak polislerine bırakıyorum durumu, etik, adalet, hak konusundan incelesinler durumu
Mesaj tarihi:
futbolda neyin etiği, adaleti, hakkı? her pozisyonda etik, adalet ve hak arasak futbolun yarısı gider muhtemelen.

keşke herkes dürüst olsa ama sırf 90+'da eliyle pozisyon yaratıp gol attı diye şahsen ben diğer etik olmayan, haksız şeylerden ayırmam bunu.
hakem, hakem olsaymış da görseymiş.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

futbolda neyin etiği, adaleti, hakkı? her pozisyonda etik, adalet ve hak arasak futbolun yarısı gider muhtemelen.

keşke herkes dürüst olsa ama sırf 90+'da eliyle pozisyon yaratıp gol attı diye şahsen ben diğer etik olmayan, haksız şeylerden ayırmam bunu.
hakem, hakem olsaymış da görseymiş.

katılıyorum.

ama yine aynı şekilde gidip de medyadan okuduğu iki yardım haberiyle, mehmet topal adamdır, ahmet adamın dibidir yorumları yapan 90 iq'lü sosyal medya duyarcılarından da olmamak lazım. herkes ekmeğinde.
Mesaj tarihi:
o zaman bi tartışmada biri suratına küfrederse yanlış anlama; küfür edenin zihniyeti kadar, senin de karşı taraf olarak bakışın sorunlu olmasın. sevdiğinden etmiştir falan diye düşün, samimi ol.
Mesaj tarihi:
yıllardır maç izliyorum hasan ali'ye atılan tokat gibisini görmedim. hani yalandan tutmalar çekmeler kafa tokuşmalar olur da herif bildiğin çat diye koydu tokatı ahaha. ve sarı kart verdi.
Mesaj tarihi:
bjkalilar niye agliyor lan yine hokom filan diye. sike sezonundan daha bariz alenen hakemle sampiyon yapilan besiktas var bu sezon lekeliligde, fb'ye yapilan puan peskesleri GS'nin 2.ligini engellemek icindir. sampiyon olabilecek takimi arka arkaya her hafta gol iptali, ofsayt goller, dunyanin en yalan penaltilariyla sampiyonlugu elinden alindiktan ote bir de 3. 4. yapma cabalaridir.
Mesaj tarihi:
valequenta said:

bjkalilar niye agliyor lan yine hokom filan diye. sike sezonundan daha bariz alenen hakemle sampiyon yapilan besiktas var bu sezon lekeliligde, fb'ye yapilan puan peskesleri GS'nin 2.ligini engellemek icindir. sampiyon olabilecek takimi arka arkaya her hafta gol iptali, ofsayt goller, dunyanin en yalan penaltilariyla sampiyonlugu elinden alindiktan ote bir de 3. 4. yapma cabalaridir.

Adam Beşiktaş başlığında da Fenerbahçe başlığında da kendi başlığında da Beşiktaşa laf atıyor. Yazık ya.

Taklacı güvercinler klubu gitmiş Beşiktaş hakem şampiyon oluyor diyor .Şaibeli penaltıların, bütün sezon çıkmayan kırmızı kartların takımı çıkmış Beşiktaş'a dil uzatıyor Bu arada Beşiktaş'ın oynadığı futbolun çeyreğini oynamıyor.

Bunlar daha iyi günleriniz. Göreceğiz bakalım aslan parçaları ne kadar cefakarmış, kötü günlerinde 20.000 kişi gelecek mi o stadınıza.

Ha bir de bugün günlerden Galatasaray mı ?
Mesaj tarihi:
oldun said:

Adam uyurken bile besiktasa peskes cektiler diye sayikliyordur bence.

asdaf kan ter içinde uyanıp da kabuslarının gerçek olduğunu görmek.. :D

Bi de diyo ki gsnin ikinciliğini engellemek içinmiş, üçüncülüğü de bari, ikinci kaç puan fark attı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...