Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

adam elle attığı golden sonra secdeye yatmış bir de sdasafas

adamlık ve gerçek müslümanlık lvl100
bi de açıklama yapmış utanmadan hakem olsam vermezdim diye, adam olsan hakeme elle oynadım deseydin ya dasfa maçtan sonra çıkıp show yaparsın anca.

neyse forumun ahlak polislerine bırakıyorum durumu, etik, adalet, hak konusundan incelesinler durumu
Sosyal ağlarda paylaş

futbolda neyin etiği, adaleti, hakkı? her pozisyonda etik, adalet ve hak arasak futbolun yarısı gider muhtemelen.

keşke herkes dürüst olsa ama sırf 90+'da eliyle pozisyon yaratıp gol attı diye şahsen ben diğer etik olmayan, haksız şeylerden ayırmam bunu.
hakem, hakem olsaymış da görseymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

futbolda neyin etiği, adaleti, hakkı? her pozisyonda etik, adalet ve hak arasak futbolun yarısı gider muhtemelen.

keşke herkes dürüst olsa ama sırf 90+'da eliyle pozisyon yaratıp gol attı diye şahsen ben diğer etik olmayan, haksız şeylerden ayırmam bunu.
hakem, hakem olsaymış da görseymiş.

katılıyorum.

ama yine aynı şekilde gidip de medyadan okuduğu iki yardım haberiyle, mehmet topal adamdır, ahmet adamın dibidir yorumları yapan 90 iq'lü sosyal medya duyarcılarından da olmamak lazım. herkes ekmeğinde.
Sosyal ağlarda paylaş

bjkalilar niye agliyor lan yine hokom filan diye. sike sezonundan daha bariz alenen hakemle sampiyon yapilan besiktas var bu sezon lekeliligde, fb'ye yapilan puan peskesleri GS'nin 2.ligini engellemek icindir. sampiyon olabilecek takimi arka arkaya her hafta gol iptali, ofsayt goller, dunyanin en yalan penaltilariyla sampiyonlugu elinden alindiktan ote bir de 3. 4. yapma cabalaridir.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

bjkalilar niye agliyor lan yine hokom filan diye. sike sezonundan daha bariz alenen hakemle sampiyon yapilan besiktas var bu sezon lekeliligde, fb'ye yapilan puan peskesleri GS'nin 2.ligini engellemek icindir. sampiyon olabilecek takimi arka arkaya her hafta gol iptali, ofsayt goller, dunyanin en yalan penaltilariyla sampiyonlugu elinden alindiktan ote bir de 3. 4. yapma cabalaridir.

Adam Beşiktaş başlığında da Fenerbahçe başlığında da kendi başlığında da Beşiktaşa laf atıyor. Yazık ya.

Taklacı güvercinler klubu gitmiş Beşiktaş hakem şampiyon oluyor diyor .Şaibeli penaltıların, bütün sezon çıkmayan kırmızı kartların takımı çıkmış Beşiktaş'a dil uzatıyor Bu arada Beşiktaş'ın oynadığı futbolun çeyreğini oynamıyor.

Bunlar daha iyi günleriniz. Göreceğiz bakalım aslan parçaları ne kadar cefakarmış, kötü günlerinde 20.000 kişi gelecek mi o stadınıza.

Ha bir de bugün günlerden Galatasaray mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...