applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Hatalarina ragmen eyvallah demekten ziyade siz semih'in dunyanin en iyi stoperi olduğunu iddia ediyordunuz bi ara sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 hakkaten ya bir ara semih için geleceğin cannavarosu filan gibi benzetmeler vardı asdpkıfgndsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 old boys tayfa yapar onu ya. semih yatsın kalksın ujfa gibi bir adamla oynadı bir sezon, önünde melo gibi bir libero ile. onun ekmeğini yiyiyor. atınç'a da maldini yakıştırması yapan bjk'lılar vardı red bull'a falan gittiğinde. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Biz ondan bi bok olmaz abartmayin diyince futboldan anlamiyor olmuştuk sdfsda Dunanin en iyi golcüsü derdiyok En iyi orta sahasi tolga En iyi kanat oyuncusu da bruma oldu sezonun ilk 5 maci Bir de Beşiktaş taraftari çabuk gaza gelir derler lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 valla eren derdiyok'a hiç de oyle kimse dunyanin en iyi forveti dedigi falan yok. takip edebildigim kadarıyla da taraftarın %90'ında isyan çıkmıştı o paralar verilir mi diye. sende ben azıcık 'gs hate' seziyorum apple, kusura bakma sdf. abartıyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Eren Derdiyok ülkedeki en iyi 5 forvetten biri açık ara. Atınç'a Maldini diyen malmış. Terry benzetmesi daha akılcı olur. Semih çıkışını iyi yapmıştı ama takım savunması içinde hataları telafi edildiğinden görmezden geliniyordu. Onların üstüne koyup, kendini geliştirmesi gerekirken çalışmamamayı ve yatmayı seçtiği içinde o hatalar, takım savunması olmadığında tekrar göze batmaya başladı. Yoksa potansiyeli yüksekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Topicler duruyor abi ac bak valla sallamiyorum .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Atınç daha çok van buyten'i filan andırıyor dünya çapında adamlardan ziyade. Bruma gerçekten iyi bir kanat oyuncusu ama doğru bir hoca ile çalışamadığından yeteneği solup gidiyor Gs'de eğri oturup doğru konuşmak lazım. Eren iyi bir santrafor ama o paralar etmez zamanında çok konuşuldu. Tolga'ya gelirsek Veli tier bir adam benim gözümde o kadar fazlası olamaz. Ama Gs ve Fb taraftarlarında son zamanlarda yapılan transferleri ciddi manada bir abartma söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 totemic said: aahahaha korkarım Dark'ın odasında Almedia'nın posteri vardır. derginin verdiği tüm posterleri tanıdık, arkadaş vs hepsini dağıtırım. bi tek almedya posteri evde duruyor. never forget. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 pattisliborek said: valla eren derdiyok'a hiç de oyle kimse dunyanin en iyi forveti dedigi falan yok. takip edebildigim kadarıyla da taraftarın %90'ında isyan çıkmıştı o paralar verilir mi diye. sende ben azıcık 'gs hate' seziyorum apple, kusura bakma sdf. abartıyorsun bence. valeq dedi abi :) GSden gelen abartili iddialari direk valeqe, bjkninkileri de genel olarak applea baglayabilirsin. Fenerinkini bilemiyorum ama ridvan baya bi iddialiydi bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Raze said: totemic said: aahahaha korkarım Dark'ın odasında Almedia'nın posteri vardır. derginin verdiği tüm posterleri tanıdık, arkadaş vs hepsini dağıtırım. bi tek almedya posteri evde duruyor. never forget. Hakkaten never forget ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ne işkenceydi be never forget tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 pattisliborek said: valla eren derdiyok'a hiç de oyle kimse dunyanin en iyi forveti dedigi falan yok. takip edebildigim kadarıyla da taraftarın %90'ında isyan çıkmıştı o paralar verilir mi diye. sende ben azıcık 'gs hate' seziyorum apple, kusura bakma sdf. abartıyorsun bence. çıkarttırmayın sexzon başındaki tolga bruma mesajlarını arşivden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 applev0dka said: Yavas olmasa ve sakatliktan kotu donmese orada rhodolfo varken kimsenin adi okunmazdi ama iste :(( Atinc balon ya. Ama dark boyle balonlari sever. Dark'in en sevdigi oyunculardan birkaçı: beck olcay atinc necip pektemek gol demek. pektemek nerede sevmişim asdfads bu adamlar sevilmeyecek adamlar değil, siz yetosunuz. bkz. Olcay reyizden sonra TS, önce TS bkz. Olcay reyizden önce BJK, sonra BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Ayrıca Almeida adamdır. Koşamayışında bile klas vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 dark şöyle loser 11 yapsana ilerde pektemek, almedia forvet ikilisi falan. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 olcay ve necip'i ben de severim. almeida'ya sahte futbolcu demiyorsam alman muesseselerine guvenimdendir. pektemek'in bu hafta attigi bir gol var. o mu atmis defans mi atmis kaleci mi atmis birlikte mi atmislar yoksa hicbiri mi atmamis anlayamadim ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Pektemek Almeida Kerim Tabata Dentinho(Bebe) Veli Gökhan Süzen Escude Diatta Ekrem Dağ Allan McGregor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 tabata ve escude ya asdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 abi hahahahha kanser kadro adeta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 "sevilla'da oynamis ne kadar kotu olabilir ki" alexis delgado ve dark'in prensi "vallahi stadimizi vericez yeter ki alin" sezer ozturk'u de ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ceyhun gülselam yazcaksınız ortaya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Ekrem Dağ fazla iyi o kadro için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 yerine beck yazariz. problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 veli mi? forvete ohen koyun bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar