aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Abi maçın son atagında o kontrada ceza sahsı içine Atiba'nın koşması...
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 2 gün önceki psg'yi izledikten sonra tabi bi süre hiçbir takım istekli görünmeyebilir normaldir.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Atiba gol atınca ayrı bir seviniyorum. Adamı sanki aileden birisi gibi seviyorum ya. Bonservisine sadece 1m verilen bir adamın, bir ligin kaderini bu kadar değiştirmesi inanılmaz, heykelini dikeceğiz heykelini. iyiler: necip beklediğimden çok iyidi, marcelo,fabri, atiba 3lüsü yine her zamanki gibi çok iyi oynadı kötüler:tolgay inanılmaz kötüydü, bu adamdan cok umutluydum ama büyük bir geri gidiş var, tosic baya kötüydü, babel iyi işler yapıp devamını getiremedi vasat kaldı.
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 babel iyiydi ya. en çok mücadele veren adam olabilir hatta.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 mücadele etti ama çok pas hatası ve top kaybı yaptı sanki ya.
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Şu skora hiç sevinmemek lazım takımın oyunun bazı noktaları hariç ne kadar kötü olduğunu görmesi lazım.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ikinci yarıda uyumuşum güzel skorla dönmüşüz
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 khalad said: Şu skora hiç sevinmemek lazım takımın oyunun bazı noktaları hariç ne kadar kötü olduğunu görmesi lazım. Savunma kötü ona da yapacak bişey yok, stoper lazım adam gibi. Bu gidişle cezası bitince Tosic oynar, diğerleri ondan da kötü çünkü. Gerçi Ersan'ı izlemedik döndüğümnden beri, döndü mü ona bile emin değilim hatta, lol. Sol beke Adriano girince daha iyi oluyor, adamın oyun görüşü, pozisyon alışı üst düzey.
Vasfi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 abartmayın yaw okadar kötü oynamadık, eksikler var sakatlar var hakemler katletmesse bu sene ligi alır uefa'da da ceyrek final oynarız en kötü
oldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 applev0dka said: Atiba gol atınca ayrı bir seviniyorum. Adamı sanki aileden birisi gibi seviyorum ya. Bonservisine sadece 1m verilen bir adamın, bir ligin kaderini bu kadar değiştirmesi inanılmaz, heykelini dikeceğiz heykelini aynen ya keske 3-5 yas daha genc olsaymis
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mitrovic i beğenen var mı? Bizim takımın en kötüsü gibi geldi bana. Hava toplarında çok kötü, çok faullü yükseliyor, topa kafa atmaya korkar gibi, amacı sadece omuzuyla rakibi bozup düzgün vuruş yapmasına mani olmak. Onun dışında oyun kurarken ki paslaşmalarda hep mitrovic e atmaktan kaçınıyor bizimkiler. Attıklarında da aşırı bi gayretle aman kötü pas atmasında yanına koşup tekrar istiyorlar. Uzun topları da başarısız, isabet oranı çok düşük. Yediğimiz golü de izlerseniz doğrudan hatası yok fakat başkasının hatasını telafi etme noktasında çok yavaş ve yetersiz kaldı. Tek iyi yaptığı şey, sabri şu çekse de nasılsa kaleyi bulmaz diye düşünülüp önü açıldıpi gibi, mitrovic de topu oyuna sokarken ileri güzel koşu yapıyor, kimse ondan bunu beklemediği için boş kaldığından tabiki.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 http://i.hizliresim.com/DPVkb1.jpg http://i.hizliresim.com/ALQYM7.jpg
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Gercekse bile adama bisi yapamiyosun ki Ilkokulda odevini niye yapmadin sorusunu "teyzem oldu" diye gecistiren ve yanina kar kalan pezevenk bu yasa gelince teyzem yazmis diyip geciyo
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 tribunde elinde sallayandan sonra online versiyonu ayni etkiyi yaratmadi.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Tribundeki muzi yemek icin salliyodu abi lutfen. Adama bok atmayalim Mostursson oyle demisti.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Burada da eleman "kanadada pahalidir muz al ben migros sanal marketten gondereyim" nidasiyla fotograf koymus.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 aktiftablet said: http://i.hizliresim.com/DPVkb1.jpg http://i.hizliresim.com/ALQYM7.jpg Son zamanlarda fenerli taraftarlarin midesi bozuluyor sık sık, hazımsızlık sorunu icin muz yiyorlar. Mayis ayinda 1 kasa muz yollayalim pati-bjk olarak fenerbahçeye. Gaben'e baklava gitmedi ama muz gitsin pls
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 buna tepki vermeyen klübünde taraftarında kalıbına sıcarım.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Ne tepki vericez ki? Adam hayatında hiç bir görgü falan bilmiyor, aileden nasıl bir eğitim aldığı belli. Cumhurbaşkanı baş danışmanıymış bir de bak. Bunu tasvip eden, iyi yapmış diyen çıkmaz zaten patiden.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Olabilecek tüm olumsuzlukları bünyesinde toplamış işte, isabet =P
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 buradan ne cikacagi onemli degil. gercekse, bu da orada yazdigi gibi kongre uyesiyse fenerbahce'nin ne yapacagi onemli. en son boyle bir sey yasandiginda insanlari aptal yerine koymaya calisip yerin dibine girmislerdi. pardon, biz yerin dibine girmistik onlar yerine utanmaktan. onlarda utanma yok.
Öne çıkan mesajlar