Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Atiba gol atınca ayrı bir seviniyorum.
Adamı sanki aileden birisi gibi seviyorum ya.
Bonservisine sadece 1m verilen bir adamın, bir ligin kaderini bu kadar değiştirmesi inanılmaz, heykelini dikeceğiz heykelini.

iyiler: necip beklediğimden çok iyidi, marcelo,fabri, atiba 3lüsü yine her zamanki gibi çok iyi oynadı

kötüler:tolgay inanılmaz kötüydü, bu adamdan cok umutluydum ama büyük bir geri gidiş var, tosic baya kötüydü, babel iyi işler yapıp devamını getiremedi vasat kaldı.
Mesaj tarihi:
khalad said:

Şu skora hiç sevinmemek lazım takımın oyunun bazı noktaları hariç ne kadar kötü olduğunu görmesi lazım.

Savunma kötü ona da yapacak bişey yok, stoper lazım adam gibi.
Bu gidişle cezası bitince Tosic oynar, diğerleri ondan da kötü çünkü. Gerçi Ersan'ı izlemedik döndüğümnden beri, döndü mü ona bile emin değilim hatta, lol.
Sol beke Adriano girince daha iyi oluyor, adamın oyun görüşü, pozisyon alışı üst düzey.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Atiba gol atınca ayrı bir seviniyorum.
Adamı sanki aileden birisi gibi seviyorum ya.
Bonservisine sadece 1m verilen bir adamın, bir ligin kaderini bu kadar değiştirmesi inanılmaz, heykelini dikeceğiz heykelini

aynen ya keske 3-5 yas daha genc olsaymis
Mesaj tarihi:
Mitrovic i beğenen var mı? Bizim takımın en kötüsü gibi geldi bana. Hava toplarında çok kötü, çok faullü yükseliyor, topa kafa atmaya korkar gibi, amacı sadece omuzuyla rakibi bozup düzgün vuruş yapmasına mani olmak.

Onun dışında oyun kurarken ki paslaşmalarda hep mitrovic e atmaktan kaçınıyor bizimkiler. Attıklarında da aşırı bi gayretle aman kötü pas atmasında yanına koşup tekrar istiyorlar.

Uzun topları da başarısız, isabet oranı çok düşük.

Yediğimiz golü de izlerseniz doğrudan hatası yok fakat başkasının hatasını telafi etme noktasında çok yavaş ve yetersiz kaldı.

Tek iyi yaptığı şey, sabri şu çekse de nasılsa kaleyi bulmaz diye düşünülüp önü açıldıpi gibi, mitrovic de topu oyuna sokarken ileri güzel koşu yapıyor, kimse ondan bunu beklemediği için boş kaldığından tabiki.
Mesaj tarihi:
Gercekse bile adama bisi yapamiyosun ki

Ilkokulda odevini niye yapmadin sorusunu "teyzem oldu" diye gecistiren ve yanina kar kalan pezevenk bu yasa gelince teyzem yazmis diyip geciyo
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

http://i.hizliresim.com/DPVkb1.jpg
http://i.hizliresim.com/ALQYM7.jpg

Son zamanlarda fenerli taraftarlarin midesi bozuluyor sık sık, hazımsızlık sorunu icin muz yiyorlar.

Mayis ayinda 1 kasa muz yollayalim pati-bjk olarak fenerbahçeye. Gaben'e baklava gitmedi ama muz gitsin pls
Mesaj tarihi:
Ne tepki vericez ki?

Adam hayatında hiç bir görgü falan bilmiyor, aileden nasıl bir eğitim aldığı belli.

Cumhurbaşkanı baş danışmanıymış bir de bak.

Bunu tasvip eden, iyi yapmış diyen çıkmaz zaten patiden.
Mesaj tarihi:
buradan ne cikacagi onemli degil. gercekse, bu da orada yazdigi gibi kongre uyesiyse fenerbahce'nin ne yapacagi onemli.

en son boyle bir sey yasandiginda insanlari aptal yerine koymaya calisip yerin dibine girmislerdi. pardon, biz yerin dibine girmistik onlar yerine utanmaktan. onlarda utanma yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...