arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 demba ile pazarliktalar kesin cunku iki yonetici birden yalanladi dun sdfg. ne olurdu ne olmazdi diye asil degerlendirmeniz gereken adam SG'in istedigi lucas pratto. eto'o soruldugunda soylemisti takim kamptayken.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 karbeyaz said: Gs Dome Perignon Rose sa futbol dünyasında, siz köpüklü köpek öldüren olursunuz anca. modern futbolda pivot santrfor tartışması da neymiş ki en müthiş katkıyı sen veriyosun konuya, banlar seni yıldırmasın, 3. 4. hesabını aç gel, derin yorumlarından mahrum bırakma bizi. dreagloth said: Ban lenen hesaptan sorna ikinci hesapla gelme yüzsüzlüğünü de kimse çözemedi daha, bir arda ikinci de direk ban leniyordu evet.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 karbeyaz ya 12 yaşında ya da durum vahim.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 ha bu arada ben necid süper adam demiyorum. bizimkilerin cinganlığını bildiğimiz için ligi bilen, kalbur üstü, bedavaya takasla falan alabileceğin, düşük yıllık ücretli ve şenol'un istediği tarzda transfer diye dedim. yoksa messi'ye hayır çare necid demiyorum elbette.
oldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Demba ba gelirse direk ilk 11 olur valla.Saglikliysa ama.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 necid direk hamza yüzünden oynayamıyordu ya.hamza gitti şimdi girer 11 e.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 aynen zaten o yüzden kaçtı tren diyorum. adam geçen seneye şovla başladı. fena da bitirmedi. bu sene hamza taktı oynatmıyordu, zaten sistemi de uygun değil necid'e açık konuşmak gerekirse. şimdi yeni gelen td necid'i oynatır kesin en azından kadroda dursun der.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 oldun said: Demba ba gelirse direk ilk 11 olur valla.Saglikliysa ama. Ne zaman iyileşicek, eskisi gibi olabilir mi, var mı bilgi? Son 2 maç mı oynayacak Caner gibi?
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 aktiftablet said: karbeyaz said: Gs Dome Perignon Rose sa futbol dünyasında, siz köpüklü köpek öldüren olursunuz anca. modern futbolda pivot santrfor tartışması da neymiş ki en müthiş katkıyı sen veriyosun konuya, banlar seni yıldırmasın, 3. 4. hesabını aç gel, derin yorumlarından mahrum bırakma bizi. dreagloth said: Ban lenen hesaptan sorna ikinci hesapla gelme yüzsüzlüğünü de kimse çözemedi daha, bir arda ikinci de direk ban leniyordu evet. bu çocuk böyle mesajlar atınca ceza almıyor , biz fıstık falan desek ceza alırız ama.
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 dreagloth said: İgnore edin lütfen, flamer lığa devam ederse her zamanki gibi gereğini yaparız. Ban lenen hesaptan sorna ikinci hesapla gelme yüzsüzlüğünü de kimse çözemedi daha, bir arda ikinci de direk ban leniyordu evet. abi ben anlamıyorum. ALAN YETKİLİSİ olarak ignore edin dediğin bir adam neden duruyor ki aramızda? ignore ediceksek forumda bulunmasına nede izin veriyorsunuz?
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Cunku forum futbol bolumunden ibaret degil? Neyse, aldim bu arkadasi. Orjinal hesabinin cezasi 1 ay daha uzadi an itibariyle.
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 öyle de bu tipler sadece futbol konusunda trollüyor, amaç belli. Neyse hammerınıza sağlık sayın di.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 kadroya gel :) fabri gg-marcelo-tosic-caner atiba-oğuzhan quaresma-talisca-babel demba ba (cenk)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Caner yerine Adriano tercih ederim. Savunma da bariz daha iyi pozisyon alıyor, boş alan bırakmıyor, rakibine hep çok yakın, neredeyse her pozisyonda kanat adamı sırtını dönmek zorunda kalıyor. Hücumda da orta sahayı geçer geçmez vurmuyo topa, pas yapıyor, gerektiginde bekliyor gerektiginde hızlı oynuyor, bi de bonus olarak şutu var.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 caner beke dönerse zaten adriano hücuma geçer tahminen. quaresma kenara çekilirse şuan ki babel ile adriano - talisca - babel üçlüsü cidden ligin o hattaki en verimli üçlüsü olur, hatta en iyisi direkt. Önde Aboubakar insan etiyle beslenirken çok can yakar bunlar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 demba ba 4-5 aydır top oynamıyor, o yüzen gelmesi mantıksız diyorlardı? ne değişti ki :) tapusuyla geliyorsa bilemem tabi.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Abi demba ba bence şaşırtmaç, başka bi açıklaması yok yani çok büyük kumar, tutar mı tutar ama çooooook düşük bir ihtimal yani dolayısıyla salakça. o yüzden bait atıp dikkati oraya çekiyorlar diye düşünüyorum.
oldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 niye tutmasinki o adamdaki finishing suan takimdaki kimsede yok.saglik durumu bir tek düsündürücü olan yoksa takima alisma diye bir dert yok. Ekonomik oynamayi biliyor zaten.Her türlü is yapar.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 abi adam 3 aydır top oynamıyor. 32 yaşında adamın kaval kemiği kırıldı kaç yerinden hani normal çalışmalara devam edebileceği bir sakatlık da değil. ayrıca bizde olduğu son dönemi de hatırlayalım. olmaz demiyorum, olur ama olursa mucize olur.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 ersan gülüm de insta'dan duyurmuş geliyormuş istanbul'a. totomuza sokucaz sanırım bu kadar stoperi...
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 ya bunlar hep hatır için galiba adamlar bizim için feda yaptı şimdi biz yapıyoruz çinde yeni kanunla bu yabancı işinden dolayı kaçarak geliyorlarda ersan zaten yerli statüde orada oysaki
calimero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Değil onu da değiştirdiler. Asyali da 1 tane olacak üstü yabancı sayılacak. De abi tamam hadi ersan bize yerli. Bedava gelecekse birkaç oynar lazım olur falan da, yabancı sınırında iken zaten Demba nalaka. Ha ersan gelecektiyse mitrovic e neden o kadar para gömdün. Fiko da menajerleri mamalamaya başladı bir senedir.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 geçen yazdı onu twitterda biri yabancı sıkıntımız yok bir tane daha adam alabiliyormuşuz ba gelse bile meşulhaberci idi galiba yazan şimdi bulursam yazarım yazdıklarını
calimero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 valla gökhan inler'i saymadan bile (onun tc var mı bilmiyorum) 13 yabancı var ki veli'yi direkt saymıyorum bile hadi o oynamaz diye.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 yanılmıyorsam veli kuraldan önce türkiye de top oynadığı olduğu için türk sayılıyor.
Öne çıkan mesajlar