Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Tr tarihinde oyle luks sol kanat gorulmedi yalniz sdfg Ebubekir halifelige cikar yeniden bu kanatlarla
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 http://www.sporx.com/senol-gunes-tolga-muslera-kadar-iyi-kalecidir-SXHBQ566777SXQ :)
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Yani hoca açısından sıkıntı yaratacak bir söz değil aslında, oyuncusunu korumak için gayet denilebilir bir laf. Ama işte Tolga korunacak adam değil. ŞG'yi yakarsa Tolga inadı yakacak. Kaç senedir ilk defa şampiyon yapan TD olmasına rağmen Tolga'yı sahada gördükçe milletin saygısı kalmıyor. Hayvan gibi seven adam bile sürekli köylü demeye başladı Tolga'yı kalede gördükçe. Yeter yani bu adamı Rüştü gibi darp edecekler en sonunda öyle bıraktıracaklar kaleyi gibi duruyor. Geçen seneki Lizbon maçı gibi bir şey olursa zaten tahminen öyle olur bu sene artık. Millet aşırı bilendi. ŞG'nin de sonunu şampiyon olamamak değil, bunun arkasında durması getirir. Çünkü büyük ihtimal Tolga yaktığı için takım batar.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Tolga oyuncusu da Boyko değil miydi? Fabricio değil mi?
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 ilk cümlesinde neuer, muslera var da oynatmıyor muyum demiş, sonrakinde biraz sıvamış işte. soru tolga üzerinden geldiği için onun üzerinden söylemiş. asıl düşündüğü ilk cümlesinde var zaten. mecbur öyle diyecek ilk kaleci olmasa bile takımın ikinci kalecisi yani tolga. ikinci kaleci türk olmak zorunda ve babacan'a 8m istenen bir ülke burası. bu yüzden sene başında dedik kulübede oturamayacak bir kaleci gelmeli diye ospina gibi. röportajın kalanı gayet güzel yalnız.
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 adamlik timsali deli yurek tolga abiyi kalede tutmayip napacaksin. ne kadar rezil bi kaleci oldugunu kendisi bizden daha iyi biliyor ama eli mahkum oynuyor bununla.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Rewendor said: Tolga oyuncusu da Boyko değil miydi? Fabricio değil mi? Tolga fabri utku farklı kaleciler değil hepsi aynı benim için hepsi iyi demişti geçen gün. Baska hocalar gibi oyuncusunu medya önüne atmıyor. SG'den FT olmasını beklemeyin
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Tolga için en büyük sıkıntılardan biri takımdaki forsu ya, net bir şekilde gözüküyor ki özellikle takımdaki yerliler ile arası fazla iyi fazla saygı görüyor. ŞG büyük ihtimal bunun bozulmasını istemiyor. Taraftar ne zaman Tolga'yı sistematik eleştirse, ıslıklasa bir yerli gol vs. attı mı direkt ona koşuyor sarılıyor vs. Sosyal medyadan direkt Tolga Ağbi Tolga ağbi diye ağlıyor. Belli ki forsu çok yüksek ve bir şekilde de denge sağlıyor. Bunun bozulmasını istemiyor da olabilir ŞG ama işte yazık ediyor. Ha böyle taşıyacaksanız da yediği gol başına 2 tane atacaksınız bu kadar basit. Atamıyorsanız, oynayamıyorsanız da çıkıp bu mala sahip çıkmayacaksınız. Yoksa sizde aynı derecede suçlusunuz, karaktersizsiniz...
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Kaleci isinde sikinti artik belli bir yerden sonra normal yedigi gollerde bile tahammul edilemeyecek olmasi. Yani Besiktas savunmasi muazzam gol yemez bir takim degil veya oyle bilse gol elbet yiyecektir futbol bu. Her golde suclu mu sucsuz mu bence hatasi var tartismasinin yapilmasi bile anlamsiz. Savunma hatasindan gol yense bile kabak artik Tolga patlayacak gibi. Senol Gunes'in Tolga'yi savunmasi baska is, formsuz futbolcu israri baska is. Eger herkes ayni sekilde esitse yedegi surmekten cekinmeyeceksin, SG sanirim bu konuda gec kaldi. Buraya kadar neden bekledi bilmiyorum, yabanci kalecinin durumunu cok takip etemedim. Ama bundan sonra bir sure Tolga 11 baslamayacaktir muhtemelen ki bu onun icin de iyi olur. Kupa/hazirlik maclarinda oynar kendine guveni gelir. Bu sene lig heralde gecen seneden iyi olacak gibi. Gecen sene daha Mayis ayinda havlu atmistik biz, Fener'de hic bir zaman sampiyon takim havasinda degildi en basindan beri. Bizim gene nefesimiz yetmeyecektir muhtemelen ama cekisme daha iyi olacaktir. Ben nedense Cenk Tosun'un tek basina sampiyonluk veya sampiyonlar ligi kalibresinde olmadigini dusunuyordum ama yeni takviyelerle takim farkli bir havaya burunmus gibi.
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 çek cumhuriyeti ata sözü derki "virüsü silemiyosan, onunla yaşamayı öğrenceksin" ŞG tolgacımdan vazgeçmez, o yüzden 3 yeriz 5 atarız no problemo insan olarak herkez çok düzgün biri oldugunu söylüo gerçi sosyal medyada zırlak bi imajı var ama takım içinde abilik yapıcaksa varsın oynasın ake
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 abilik yapacaksa saha dışında yapsın. iki gram gururu varsa zaten kendi vazgeçer ilk 11'den. yemişim düzgünlüğünü.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 "6 defa güncellendi. Son güncelleme 05/09/2016 04:31 tarihinde Sotto tarafindan yapilmistir." 6 kere neyi güncelledin allasen?
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 1-2-3 gol yetmez 4-5-6 olsun metin ali feyyaz koysun beşiktaşım şampiyon olsun!111
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 sffs hizli yaizyorum, grammar hatasi cok oluyor vs vs. Ozel birsey oldugundan degil yani.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 k1nJo said: abilik yapacaksa saha dışında yapsın. iki gram gururu varsa zaten kendi vazgeçer ilk 11'den. yemişim düzgünlüğünü. Kendi vazgeçtim dese bile ŞG haydi koçum der oynatır yine
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 applev0dka said: Rewendor said: Tolga oyuncusu da Boyko değil miydi? Fabricio değil mi? Tolga fabri utku farklı kaleciler değil hepsi aynı benim için hepsi iyi demişti geçen gün. Baska hocalar gibi oyuncusunu medya önüne atmıyor. SG'den FT olmasını beklemeyin Oyuncusunu medyaya atmamakla abzürt kıyaslama arasında fark var. İlla oyuncusunu koruyacaksa "Tolga güvendiğim başarılı bir kaleci, formasını hak ediyor, zaten bu güvenimden dolayı sahaya sürüyorum onu" da diyebilirdi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 langır lungur konuşmuş işte neyi tartışıyoruz :D
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Sotto said: Kaleci isinde sikinti artik belli bir yerden sonra normal yedigi gollerde bile tahammul edilemeyecek olmasi. Yani Besiktas savunmasi muazzam gol yemez bir takim degil veya oyle bilse gol elbet yiyecektir futbol bu. Her golde suclu mu sucsuz mu bence hatasi var tartismasinin yapilmasi bile anlamsiz. Savunma hatasindan gol yense bile kabak artik Tolga patlayacak gibi. durum şu an aynen bu, böyle durumlarda da diğer kaleci giriyor işte takılıyor biraz sonra ilk hatalarda tolga tekrar kaleyi alıyor. en azından yeni sözleşme yapılmasaydı huzurla çözülecekti iş ama yaptılar artık. daha önce de dedim muslera da saçma sapan goller yiyor ama adam final maçında olsun, derbi ve avrupa maçlarında olsun on numara oynuyor ve yılda en az birkaç maçı kendi alıyor. tolga hem önemli maçlarda hatalı goller yiyor hem de artık taraftar baskısı nedeniyle çizgiye sinmiş durumda topa bile çıkmıyor yanlış çıkarsam tepki gelir vs diye. şu an kalecilik yapabilecek bir durumu yok kendisinin yeteneğinden tamamen bağımsız bir şekilde. Sotto said: Ben nedense Cenk Tosun'un tek basina sampiyonluk veya sampiyonlar ligi kalibresinde olmadigini dusunuyordum ama yeni takviyelerle takim farkli bir havaya burunmus gibi. eto'o'nun alınmasını ben çok istiyordum ama aslında iyi oldu bu şekilde. cenk cidden yetenekli ve tam forvet yaşında bir oyuncu, bu sene zaman alamasa hem milli takım hem beşiktaş önemli bir forvet kaybedecekti. iki senedir demba ba ve gomez arkasında kalmayıp oynasa şu an çok farklı bir yerde olabilirdi. şu anki görüntü şl maçlarına aboubakar, lig maçlarına cenk, kupa maçlarına ömer başlayıp ihtiyaca göre forvetler ikilenecek şekilde duruyor.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Ebubekir standart abi, lig kupa ayri degil
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 tolga'nın hatası olmasa bile faturayı ona çıkaran bir güruh oluştu. bu sezon işi çok zor. taraftar sevmiyor. ŞG günay'ı da boyko'yu da oynattı. yönetim kaleci transferini beceremedi. yanlış yerde sorumlu aranıyor. bilic döneminden beri var olan bir sorun.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Boyko hepi topu olimpiyat stadında bi hatalı gol yedi ki o da rüzgardan. Toplam 2 maç mı ne oynadı, (son lig maçını saymıyoum) ki yine tolga dan iyiydi o maçlarda genel olarak
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Uğur Meleke Caner ya da Adriano'dan biri kenarda olamaz. Gereksiz lüks olur diyip.... Adriano'nun stoperde denenmesi gerektiğini öne sürmüş. Ya hadi bunu dünyadan bi haber spor yorumcuları yapabilirdi. Ne bileyim. Çakar-Toroğlu-Rıdvan gibi sadece Türkiye'yi izleyenler yapsa neyse. Lan Adriano bacak kadar bişe. Gelmiş 30 küsürüne hayatında da stoperde oynamamış. Zaten oynamaya kalksa Adriano'nun üstünden ben kafa vururum. Hani kısa boylu defanslar hep oldu da en kısası 1.80 falan olurdu. Aklıma Luis Perea ve Ivan Cordoba'dan başka pigme defans da gelmiyor. Perea çok da kısa değildi gerçi. Sporda çalışanların her gün başka bir rezilliği ortaya çıkıyor....
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Cannavaro kisaydi yanlis hatirlamiyorsam. Hatta 1.75m filan.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Cannavaro da kısaydı da o kadar da değildi ya. 1.80 vardır o.
Öne çıkan mesajlar