Masticore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Son bolum cok kotuydu.Edge of tomorrow cakmasi bir seydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Son bölüm o değil ki 2 bölüm önceydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Goering said: neyse ki bu kisa story arc bitti :D (tu) bi umut diyorum ocak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Kaderde Klingon memesi görmek de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Oysa görmek istediğimiz Klingon meme i böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Abi Worf klingonlar arasında ciddi çok yakışıklı imiş. Bu dizideki brute klingonları görünce anladım. Niye bu kadar çirkin yaptıklarını biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Bu kadar vahsi, barbar bi irki cok da insanimsi yapmak istememislerdir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Asteroth said: Kaderde Klingon memesi görmek de varmış. Hosuna gitti itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 https://www.mygeekconfessions.com/wp-content/uploads/2012/08/654-e1343835413558-242x300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=TkwGBVDOj4Y photon torpedo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 geldi yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Aket-Atum said: İlk 3 bölümü izledim, aklıma takılan birşey var. Herkes kadına isyankar isyankar diye yükleniyor, yok senin savaşın yüzünden dayımın oğlu öldü falan. Kadının isyanı 10 saniye sürmedi mi? Savaşı çıkaran hareket onun isyanı da değildi sanki? Klingonlar zaten ateş edecekti gibi hatırlıyorum. Kaçırdığım bir nokta mı var? Bu kadının ateş etme hazırlıkları yüzünden mi Klingonlar ateş açmıştı? şu oldukça haklı bir konu ve dizi süresince en çok canımı sıkan şey bu oldu işin kötüsü diğer dizilerde böyle şeyleri kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Ben şimdi anlamadım adamın kemiklerini törpüleyip klingonken insna mı yapmışlar? Fan teoriler gerçekmiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Izlenirmi discovery nin hakkini veriyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 kotu baya. bi umut duzelir diye beklemede izliyorum. ama biraktigi gibi kotu basladi ara sonrasi. sanirim oyuncular batiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Discovery neydi ki (emekti...) hakkını versin? (Çerezlik her türlü izlenir ya, bazı fikirler hoş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 ne güzel teknoloji atıyo adamlar götlerinden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 rezalet bir dizi evet, alternatif evreni bile kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 haters gonna hate. seri star trek'in en karanlık zamanını anlatıyor, eski star trek'lerin atmosferini beklemek çok yersiz. ayrıca 60'larda filan da değiliz, adamların seriyi sınırbilim ekseninde konumlandırılması da seri için bir yuhalama sebebi olamaz. Klingon'lar desen original series'den beri defalarca Klingon dizaynının retconlandığını bilmeyenlerin goygoyu. severek izliyorum, sosyal medya shitstormları umurumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Haters gonna hatelik durumu yok Vasat alti dizi, az biraz izlenebilir yapan sey star trek adinin gecmesi zate. Basta karakterlere isinamadi kimse,ne klingonu klingon ne vulcani vulcan, esas kiz zaten ayri bi kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Vasat masat izliycek piyasada başka sci-fi dizisi olmadığı için izliyoruz. BSG veya SG-1 tier bişi var da biz izlemiyoruz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mükemmel bulmamakla beraber, severek izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Bright said: Vasat masat izliycek piyasada başka sci-fi dizisi olmadığı için izliyoruz. BSG veya SG-1 tier bişi var da biz izlemiyoruz sanki ben de tam bu yuzden seyrediyorum zaten the expense'i de bitirince bişi kalmadı elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Su anda devam eden scifi dizileri arasinda ikinci siraya koyarim, The Expanse'in arkasinda. Star Trek olmasa da izlenirdi ama, kotu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 ya 5 yasinda cocuga paralel evren yap desen cok daha yaratıcı şeyler cıkar heralde. o kadar cheesy ki son bolum, cringe cringe diyerek seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar