Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Yeni gemi guzel gorunuyor. Baslasin artik ama =) CBS gibi bir kanalin en beklenen, en buyuk butceli dizisini online only yapmasi ilginc ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 sızan bilgilere göre , 5 yıllık derin keşif görevine çıkan bir gemiyi konu alacaklar. yeni filmlerin zamanında gececekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 http://www.ign.com/articles/2016/08/11/star-trek-discovery-will-have-a-female-lead-is-set-10-years-before-kirk-took-command-of-enterprise Executive producer Bryan Fuller hit the Television Critics Association Press Tour today to talk about his upcoming CBS All Access series, Star Trek: Discovery. Along the way, the man behind Pushing Daisies and Hannibal revealed several tantalizing bits of information about what has been a highly secretive project until now. Among the revelations Fuller dropped were the news that Discovery will have a female lead, and that the character will be a human but not the ship's captain. Additionally, the show will be set approximately 10 years before Captain Kirk took command of the USS Enterprise, meaning Star Trek: Discovery will exist more or less in the same time period as the original show. Some more details revealed include: -Discovery will delve into a part of Starfleet history that has been spoken of but never shown up until now (and that Fuller is fascinated by). He said it was his chance to "Dig deep into something that for me was always very tantalizing." -There were many attempts to guess what event Star Trek Discovery is set around, and while he wouldn't say which it was, Fuller shot down the following theories, saying the show is not set around Axanar, Kobayashi Maru, or Section 31. But he did note the Federation event he's referring to is referenced in the original series. -The lead character is not a Captain but is a Lieutenant Commander, though Fuller than added that even that title comes "with caveats." He liked not focusing on the Captain for a change to give “a different perspective," noting the main character will have "a different dynamic and relationship to the crew" than the main character has had in other Trek series. -He said that this lead character, on her mission with the crew, will learn “how to get along with others in the galaxy,” adding, “For her to truly understand something that is truly alien, she first has to understand herself.” -He confirmed his prior statements from Comic-Con that the show is set in the prime universe (the original universe that is, not the alternate reality created in the current movies series) and stressed again this will be a much more serialized series than Trek has been typically. -“We’ll probably have a few more aliens than you normally do in a Star Trek cast,” he said. The aliens will include both new races and some re-imaginings of existing races. He is prepared for some purists to bemoan any alterations of designs from how they originally looked, but felt they had to reflect that they were making the show in 2016, with modern technology and makeup. -There will "absolutely" be a gay character on the show. Fuller's fellow EP Alex Kurtzman told him they should have a gay character, but Fuller was already planning it. Fuller, a lifelong Trek fan who wrote for Star Trek Voyager early in his career, still has some vicious hate mail that show received when there were rumors that Seven of Nine would be gay and also noted that on his FOX show Wonderfalls, made in 2004, they couldn’t show a lesbian kiss. He added, “We’ve come a long way since then.” -With the show set so close to Kirk's time, “We can play with all the iconography of those ships and those uniforms.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 said: -There will "absolutely" be a gay character on the show. Fuller's fellow EP Alex Kurtzman told him they should have a gay character, but Fuller was already planning it. Fuller, a lifelong Trek fan who wrote for Star Trek Voyager early in his career, still has some vicious hate mail that show received when there were rumors that Seven of Nine would be gay and also noted that on his FOX show Wonderfalls, made in 2004, they couldn’t show a lesbian kiss. He added, “We’ve come a long way since then.” Bildiğim kadarıyla bu TNG döneminde planlanan birşey. Şu vizörlü zenci aslında gay olacakmış da kamuoyu hazır değil diye yapmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 DS9'da Dax'in lezbiyen öpücüğü var zaten. Onu saymıyorlar mı? Rejoined olması lazım hatta bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Dax eski vücutları ve anıları sebebiyle tam olarak kadın sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Mayis'a ertelenmis =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 şuraya bırakıverdim http://kayiprihtim.com/dosya/ellinci-yilinda-uzay-yolu-ruhu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Das! https://www.youtube.com/watch?v=o_xhb-mGU2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Üniformaları beğendim, Klingonları beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 günde 135 dolar iyiymiş. millet niye ağlıyor çevirmenlikte para yok diye. ayda 20k kazanamadıklarına ağlıyorlar sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 PrudenT said: ha bir de, netflix kendi bünyesindeki çevirmenlere endüstri standardının (dk'sı 3 dolar civarı ve kötü bir para değil kesinlikle) o kadar üstünde para veriyor ki inanamazsınız. ve ona rağmen ekibimize "my trainer was breathing on my neck" cümlesini "antrenörüm omuzumdaydı" diye çevirecek kadar angut insanlar girebiliyor. kovuldu gerçi yani de, olan oldu sonuçta :D ekipte benden başka altyazı tecrübesi olan insan yok. başımızda duran kimse yok. herkes kafasına göre takılıyor. içeride durum böyleyken ben olsam ben de 3rd party'den şaşmam, çünkü ortalama kalite çok daha aşağılara inecek vaziyet buyken. @nilep: hacı darbeyi yapabilirsek ulaşırım mutlaka, cemaat olarak sıkı çalışıyoruz sdlvkjslkvsd encuk beni alsana. gunde 1, 45lik cevireyim. atin gunluk 30dolares. icki param ciksin ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Ben nasıl alayım abi jdkdjdjdjdb senko said: günde 135 dolar iyiymiş. millet niye ağlıyor çevirmenlikte para yok diye. ayda 20k kazanamadıklarına ağlıyorlar sanırım sdf Is kovalamaya üşenen veya kafası çalışmayan/işinde iyi olmayan insan her alanda bunu yaşıyor abi. Bir de delusion yaşıyor kendini iyi sanıyor falan tam oluyor. Şans da etkili ama daha kendini gecindiremeyen düzgün çevirmen görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Sonunda acikladilar: https://www.timeanddate.com/countdown/launch?iso=20170925T10&p0=19&msg=Star+Trek%3A+Discovery&font=slab&csz=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=oWnYtyNKPsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 pazar başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ilk 2 bölüm çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 casting izle diyor. yukardan anime karakteri gibi inisi, trailer muzigi uzak dur diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Star Trek'i son 2-3 sinema filmi yüzünden bi türlü sevemedim ya. Orjinalini severek izlerdim çocukken TV'de, geçenlerde Netflix'te görünce bi iki dizisine şans vereyim dedim, her biri aşırı ilkokul piyesi gibi geldiği için caydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 İyi başladı bakalım devamı nasıl gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Şu ilk iki bölümdeki kaliteyi devam ettirirlerse mükemmel bir dizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 biriniz çok iyi demiş biriniz çok kötü demiş şimdi başliom ben de merak ettim. ama niye sadece 2 bölüm, netflix tüm bölümleri birden yayınlamıyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Kim çok kötü dedi? İleride diyen olur belki de henüz öyle biri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mukemmel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 tiplere pek ısınamadım ama gayet güzel duruyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar