Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EuroLeague Final Four 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Avrupada 20 sayi geriden buraya getirmek buyuk olay. Ama sira CSKA'daymis demek ki. Fenerbahce onumuzdeki 2-3 sene meyvesini alacaktir zaten boyle giderse moral bozmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Nergal69 said:

Borlach said:

Mental olarak toparlayabilsek ben hala macin kazanabilinecegine inaniyorum.

maçı alırsak ağzını öptürmeye huri yolluyorum dürümler de benden

Inandik ama olmadi, saglik olsun. Ama 2016 finali konusuldugunda bence herkesin aklina gelen cska nin sampiyonlugu degil fenerin geri donusu olucak.

Bu bile yeterli benim icin.
Mesaj tarihi:
hayatını basketbol yorumculuğuna, sunuculuğuna vermiş yürüyen ansiklopedi murat murathanoğlu'na futbol cahili demek için sadece cahil olmak yetmez aslında bi de üstüne devasa özgüven lazım. helal olsun.
Mesaj tarihi:
Yahu maçın nesi güzeldi be adam? O kadar geriden gel , uzatmaya götür , uzatmada da daha iyi takım ol , hakem şerefsizinin verdiği beleş fauller ile rakip alsın götürsün. O kadar kolay mı lan bu kupayı almak? İntertoto mu la bu? Ondan sonra hakem konuşmak yakışmaz. Fenerbahçe Galatasaray maçı hakemi değil ki bu , herif cska taraftarı bir hakemmiş onu öğrendik , buna laf etmeyelim mi?
Mesaj tarihi:
eldar said:

Abi böyle güzel bir maçın ardından hakem konuşulmaz, ben de bu polemiklere girmem. Keşke cahil basketbol yorumcularının gazına gelmesek.

boş boş konuşma değişik
  • Yeni Oluştur...