ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Chastor said: ViForVictory said: Bütün ürünler sıfır ve kutuları açılmamış durumdadır. Faturaları mevcut, yurtdışından alınmalar. Laptop : 4,600TL Klavye : 620TL Ekran kartı : 2,000TL Laptop şu linkteki ; MSI GE 72 Apache Pro Klavye şu linkteki ; K95 RGB Ekran kartı şu linkteki ; GTX980Ti SC w/ BP Aynı laptop mı bilmiyorum ama hepsiburada da 4349 tl http://www.hepsiburada.com/msi-ge72-6qd-apache-pro-267xtr-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-128gb-ssd-17-3-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601953?magaza=%C4%B0ndiriminmerkezi&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.pla&gclid=Cj0KEQjw9tW5BRDk29KDnqWu4fMBEiQAKj7sp-MCyMYCJDCzMC4zLBQcLFQEJYkGPlrqLjWkbyYri-waAmTz8P8HAQ Yok abi benim sattığımda 970m ekran kartı var,linktekinde 960m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Abi meraktan soruyorum, piyasa fiyatı 5,500 TL olan laptopu nasıl "sıfır" olarak 4,600 TL'ye satıyorsun? Ekran kartı da aynı şekilde. Hani telefon falan hediye geliyor insanlara öyle satıyorlarda üçü de mi hediyeydi? Merka ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 yeni üye olup nasıl hemen satışa geliyolar onu merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Selam. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 paradoksalkedi said: Abi meraktan soruyorum, piyasa fiyatı 5,500 TL olan laptopu nasıl "sıfır" olarak 4,600 TL'ye satıyorsun? Ekran kartı da aynı şekilde. Hani telefon falan hediye geliyor insanlara öyle satıyorlarda üçü de mi hediyeydi? Merka ettim. Yaptığım işte paypal ile ödeme kabul ediyordum bir kaç kişi chargeback atıp zarara uğratınca ödemeyi amazon gift card olarak alıyorum artık, haliyle bakiyemi bu şekilde nakite çeviriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 di said: Selam. B) Şeklini koymuşsun yine köftehor seni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 adam para akliyomus asdfgadrf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Çekicini havada savurarak içeri girer. di said: Selam. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 aquila said: adam para akliyomus asdfgadrf. RMT yapıyorum aslında bazı oyunlarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 sahibi geldi kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ViForVictory said: paradoksalkedi said: Abi meraktan soruyorum, piyasa fiyatı 5,500 TL olan laptopu nasıl "sıfır" olarak 4,600 TL'ye satıyorsun? Ekran kartı da aynı şekilde. Hani telefon falan hediye geliyor insanlara öyle satıyorlarda üçü de mi hediyeydi? Merka ettim. Yaptığım işte paypal ile ödeme kabul ediyordum bir kaç kişi chargeback atıp zarara uğratınca ödemeyi amazon gift card olarak alıyorum artık, haliyle bakiyemi bu şekilde nakite çeviriyorum. Amazon gift card satsan çok daha rahat olurdu senin için mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Denedim ama pek rağbet görmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 pazar alanı son günlerde forumun dram eksikliğini kapatıyor. well played dudes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 burdan 4 ölü cıkar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Harbiden ne diye atladınız adamın üstüne. Tamam fiyatı yüksek koymuştur. Dersin ki fiyatın yüksek, oda indirir veya indirmez kendi tercihi. Da çok bir saldırgan davranmışsınız adama yaw. Balta nın da adabı var. İnce ince yöntcan. Öyle Küt diye vurulmaz. Edit: Bu arada yurtdışı ürünler için, garanti de olmadığını sayarsan. Laptop 4.600 TL göre yüksek kalmış. fiyatı 4000-4200 arası filan. Klavye Güzel klavye , ama fiyatı 500-550 arası olsa cazibesi artar. Ekran kartı zaten demişer 1100 veya 1250 yaparsan , bir kaç gariban sevinir. Sayende yüksek model ekran kartına kavuşurlar. Edit 2: İşte boyle ince ince yöntacan , korkutmayacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 1750 den çat diye gider o ekran kartı ben söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 balonlu yüzünden aente ile lopeth'i yörüngeye yollanmış (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Kimse kimse yuzunden banlanmiyor forumda. Ne oluyorsa tamamen kendi davranislari ve soylemleri yuzunden oluyor. Bakiniz atilan kullanicilarin konu icindeki yaprak kurek mesajlari. Senin de bilmedigin, farketmedigin birsey degil ama ne boylesi isine geliyo heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 said: Bu manyağın Google images'tan bulup "ben bunu aldım" diye konu açtığı donanımları millet fındık fıstık gibi alıp satabildiği için kendi kafasında kurduğu süpermodel tıklayan Patrick Bateman grandiyöz sanrıları sekteye uğradığı için böyle ataklar yaşıyor. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 olorin84 said: 1750 den çat diye gider o ekran kartı ben söyleyim. İlk mesajı editleyebilrsem 1800'e çekeceğim fiyatı, 2000 mantıksız olmuş daha önce söylediğim gibi. Bu arada ürünlerin garantileri oluyor, Türkiyedeki bayii yerine direk olarak firmaya yolluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 okudum ayıldım ya pazar pazar teşekkütler hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Editor said: ha sen ona takıldın ... neyse ss filan al bari silinir çünkü onlar... üçkaatçılık yapılıp alınan mallar çalıntıdır benim için herzaman lafımında arkasındayım... aman şimdi küfür filan edersin aileme vs diye devam etmiyorum çünkü faturalar bile senle alakası çıkmayınca o duruma gelicez. Sustum ben iyi satışlar. Microsoft spark ve admin hesaplarıyla öğrenciyazılım geliştiriciler adına üctetsiz sunulan keyleri parayla satman da hırsızlık o zaman. Hırsızın kralı sensin. Kişi önce bi kendine bakıcak. Bir haftaya uzun bi tatile giriyorum. O beni uğraştırdığın avukat bozması arkadaşlarınla uğraştığım kadar seninle de uğraşıcam merak etme, lafımın arkasındayım. Yukardaki atıfa atıfta bulunacak hırbolara not: Ben isteyen herkese Retail fotosunu ve faturasını gösterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Al bi drama daha size :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 muahah olm birbirinize niye sarıyosunuz. nasıl bi yer oldu burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Rotweiler said: Microsoft spark ve admin hesaplarıyla öğrenciyazılım geliştiriciler adına üctetsiz sunulan keyleri parayla satman da hırsızlık o zaman. Hırsızın kralı sensin. Kişi önce bi kendine bakıcak. Bir haftaya uzun bi tatile giriyorum. O beni uğraştırdığın avukat bozması arkadaşlarınla uğraştığım kadar seninle de uğraşıcam merak etme, lafımın arkasındayım. Yukardaki atıfa atıfta bulunacak hırbolara not: Ben isteyen herkese Retail fotosunu ve faturasını gösterdim. Ya sen ne kinci bi adammışsın ya beni tehtitmi ediyorsun ... Ona göre davranıyım bende... önceki kayıtlar duruyor bende ona göre başlayim... Konuyu kapatıp sildirtten ben miydim senmiydin ? Şu söylediğin şeyleri kendin yapıyordun asıl ve millete söylemiyordun! Kandırıyordun! Benim tek sorunum kişileri kandırmandı yoksa niye laf atayım durup dururken satışına ? Senin aksine ben soran kişilere en ayrıntısına kadar nasıl temin ettiğimi söylüyorum kabul ederlerse ok diyoruz. Ben nerdeyse maliyetine veriyorum 10keyde bir 5TL bile kar etmiyorum paticik üyeleri için bir seçenek sunuyorum yardımcı olmaya çalışıyorum ama sen key başına 50-60 kar ediyordun. Buna kızıp yanına yeni dükkan açmamı kaldıramadın. Hiç bir ücretsiz keyi paralı satmıyorum bikere ve ücretsiz windows güzel kafaymış... bak çok samimiyim inan bana ücretsiz alabilseydim herkese dağıtırdım burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar