sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Abi https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-500-adet-antika-cep-telefonu-kolleksiyonum-196769545/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ericsson, motorola, nokia çıkartınca geriye azcık telefon kalıyor. zavallılar o kadar telefon çıkarıp ekmeğini yiyemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 20bin eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Sahip olduğum telefonları aradım buldum resimde. İlk telefonum ve tarihin ilk titreşimli telefonu panasonic G500 de orada yatıyor. Bendeki hala çalışıyor, bataryası falan ölmemiş. Rehberde kayıtlı kişiler aradığında isim göstermiyordu en önemli eksisi buydu telefonun. edit: reklamını da cem yılmaz yapardı daha yeni yeni meşhur olmaya başladıydı http://www.youtube.com/watch?v=vrNPQRFnCQg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 200bin ne ya bi de duygusal yapmış iki saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Kim bilir ne hayalleri vardır 200 bin ile ilgili yazık la sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 yayilan radyasyonu, SAR'i ben burdan hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sırf koleksiyon olarak o listeden nostaljik değeri olan birkaç telefonu alıp tutmak isterdim de, yüzlerce telefonun hepsini almak çok nadir koleksiyoncunun yapacağı bişi. bi de her telefonun piline tek tek itina etmiş. adam aşmış götürmüş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 oyuncak araba mi koymus o sag alta 4 tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ne yazik ki onlar da telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Koleksiyon kelimesinin düzgün yazılmış olmasını geçtim sarf etmek bile ayrı yazılmış. Bence arkadaşa 200 bin yanında bir de T9 plaketi verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 virgülden sonra boşluk koymamış. 4/10 would not t9'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 işsizlik ile kolleksiyonerlik arasında kalın bir çizgi var aslında ama arkadaş bu sınırı aşmayı başarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 t9 ne lan? arkadaş komadan yeni uyandı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 ngage 4 tane qd 3 tane t9kalvyemi ne ondan 5 tane bunları hep saymışmı ? Bunlar sayıyı artırmaz ki. knight basacağına peasant basmış aoe oyuncusu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Iphone un acilmamis ilk serisi falan olsa 10-15k dolar eder de, kullanilmisi kac para olur bilmem. Koleksiyin dedigin bence kullanilmamis, kutusunda muhafaza edilen telefondan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Telefoncu elinde kalanlari atmamis saklamis. Koleksiyon diye yedirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Koleksiyonuna göre değişir o da; açılmamış olması tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 şu figür alıp kutusundan çıkarmama olayı beni mahveden bişey lan hani heralde karakterimin tam ters simetriği fln bi davranış tahammül edemiyorum bu fikre. yakın bir arkadaşım var o da böyle. alıyor kutusunda saklıyor onları. kafayı yiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 O tür şeylerin koleksiyonunu yapanlar genelde 2şerli alıyor Birini açıp oynayıp diğerini muhafaza ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Yok yapmiyorlar oyle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 yapiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bende lego alıp kutusundan çıkarmama koleksiyonu var. şimdiye kadar sadece paramesyumu tokatladım, hatta o beni tokatlamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar