Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization VI

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

ilerlete ilerlete izledim o kadar bayik buluyorum sean beanli super baba trailerlarini. muzigi degistir hanedan diye yerli dizi olur.

oyunda bu kadar lider varken bu karakterleri iteleme cabasini anlamadim. bir adi falan mi var civ6 sinematiklerindeki dayi diyip gecmemek icin bir neden var mi? sean bean'in suratinin aynisini yapmak zor olmamali. o bitmis simdi kizi fatmagul baslamis. dramatizasyonunuz batsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Masticore said:

Redeagle said:

Bundle fiyatı ölü gömücü araldan etkilenmiyor. O zaman alınabilir.

2 sene sonra görüşmek üzere diyorsun

Valla 5 dururken 6daki hiçbir șey cezbetmedi zaten. Bunu bundledan bile almayabilirim(büyük değișiklikler yapmazlarsa tabi)

Ben de öyle düşünüyorum. Tiplere bakarmısın liderlerin. Nerede eski civ'lerde ki bakıs.

https://vignette.wikia.nocookie.net/civilization/images/1/1a/Napoleon_%28Civ1%29.png

Belki şunun için alabilirim ama

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=872520252

https://i.hizliresim.com/9DPgv3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Bütüne baktığında district planning olsun corplar olsun yeni eureka ve great person sistemi olsun civ6nın daha çekici mekanikleri var. İyi planladığın zaman tandem halinde tıkır tıkır yürütebiliyorsun. Ama oyun akışında bi uyumsuzluk var, kakadenin dediği gibi bi noktadan sonra win condition için end turn spamlemeye başlıyorsun.

Misal late game micromanagement için tonla feature getirmişler yok farmları neighborhood yapınca appeal başına para kazan vs. , ama bunları pratikte uygulayamıyorsun yetişmiyor productionlar. Onu dengelemek için wide yerine tall oynayayım diyorsun bu defa science pop ilişkisi zayıf olduğundan geride kalıyorsun falan. Şimdi yeni sistemde 7 tane governor olacak, heralde optimum wide 7 şehir tall 3-4 üzerinden dengelemeye çalışacaklar belki biraz daha düzene girer.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok civ oynamış biri değilim

Ama oyun çok kolay olmasın diye en zor seviyede açmak zorunda kalıyorum Ai o kadar kötü ki. Bu seferde utanmasalar 10. turn de bütün great peopları almış olacak diğer civler, prophet zaten denk gelmiyor saladin seçmezsem

civ 5 yine zorluyordu biraz yapay zeka yönünden
Sosyal ağlarda paylaş

Oha baltazar konuyu baltalamamis. Hem de hakli.

Bu arada oyun basinda secilen zorluk tamamen yalan. Oyunun zor olup olmamasi tamamen map creation ile alakali. Turn 4te horseman istilasi yersen oyun very hard. Yemezsen very easy. Horseman istilasi da etrafinda horse olup olmamasina bakiyor zaten.

Productiona fix sart ama. Modern ageden sonrasi eskiden de sikiciydi. Simdi uber sikici.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bu oyunla gelen mekanikleri begenenlerdenim ona ragmen hic oynayasim gelmiyor. adini koyamadigim bir oturmamislik var.

lider ozelliklerini hic tutmadim. oncekinde suleyman alayim soyle yapayim, kayzar alayim boyle akayim, gandhi alayim simdi onlar dusunsun vesaire oyun planlarim eksik olmazdi. simdi bonuslarin yavanligindan midir bazen hangi lideri oynuyor oldugumu unutuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...