Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 abi allasen sende hic bi duygu uyandirdimi su. baya sifir bi trailerdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 ilerlete ilerlete izledim o kadar bayik buluyorum sean beanli super baba trailerlarini. muzigi degistir hanedan diye yerli dizi olur. oyunda bu kadar lider varken bu karakterleri iteleme cabasini anlamadim. bir adi falan mi var civ6 sinematiklerindeki dayi diyip gecmemek icin bir neden var mi? sean bean'in suratinin aynisini yapmak zor olmamali. o bitmis simdi kizi fatmagul baslamis. dramatizasyonunuz batsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=IOT9T15mkX0 oyun şunun yarısı kadar güzel olsa (veya ucuz olsa :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 said: vesteel 16 saat önce Did Sean Bean die again asdfasdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=n1ZXPdInpfY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Bundle fiyatı ölü gömücü araldan etkilenmiyor. O zaman alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 şöyle ismet paşayı felan koysalar bize de bu tarza uygun olur baya, gandhi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Kış indiriminde bi 50 60tl görelim de alayım şunu yea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Xenus said: https://www.youtube.com/watch?v=IOT9T15mkX0 trt çizgi filmi mi ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Redeagle said: Bundle fiyatı ölü gömücü araldan etkilenmiyor. O zaman alınabilir. 2 sene sonra görüşmek üzere diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 daha yapay zekayı adam gibi düzeltmeden değişik mekanikler getirecekler, bokun dibine batacak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 civ 6 cıktıgında bu sefer 5'in üstüne bir şeyler katarak cıkarıcaz eskisi gibi exp. cıkarıp sürekli balance , mekanikler değişmiyecek demişlerdi ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama tam tersi olmuş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Masticore said: Redeagle said: Bundle fiyatı ölü gömücü araldan etkilenmiyor. O zaman alınabilir. 2 sene sonra görüşmek üzere diyorsun Valla 5 dururken 6daki hiçbir șey cezbetmedi zaten. Bunu bundledan bile almayabilirim(büyük değișiklikler yapmazlarsa tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Kaede said: https://www.youtube.com/watch?v=n1ZXPdInpfY koreliden ziyade maorilere benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Redeagle said: Masticore said: Redeagle said: Bundle fiyatı ölü gömücü araldan etkilenmiyor. O zaman alınabilir. 2 sene sonra görüşmek üzere diyorsun Valla 5 dururken 6daki hiçbir șey cezbetmedi zaten. Bunu bundledan bile almayabilirim(büyük değișiklikler yapmazlarsa tabi) Ben de öyle düşünüyorum. Tiplere bakarmısın liderlerin. Nerede eski civ'lerde ki bakıs. https://vignette.wikia.nocookie.net/civilization/images/1/1a/Napoleon_%28Civ1%29.png Belki şunun için alabilirim ama https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=872520252 https://i.hizliresim.com/9DPgv3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Bütüne baktığında district planning olsun corplar olsun yeni eureka ve great person sistemi olsun civ6nın daha çekici mekanikleri var. İyi planladığın zaman tandem halinde tıkır tıkır yürütebiliyorsun. Ama oyun akışında bi uyumsuzluk var, kakadenin dediği gibi bi noktadan sonra win condition için end turn spamlemeye başlıyorsun. Misal late game micromanagement için tonla feature getirmişler yok farmları neighborhood yapınca appeal başına para kazan vs. , ama bunları pratikte uygulayamıyorsun yetişmiyor productionlar. Onu dengelemek için wide yerine tall oynayayım diyorsun bu defa science pop ilişkisi zayıf olduğundan geride kalıyorsun falan. Şimdi yeni sistemde 7 tane governor olacak, heralde optimum wide 7 şehir tall 3-4 üzerinden dengelemeye çalışacaklar belki biraz daha düzene girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 bundle a düşsün :p az kaldı. Ana oyun en azından düşer. Firaxis, 2k, sega, ubi oyunları felan bayağı hızlı bundle a düşüyor. Dawn of war 3 nasıl ama :p Bize 100TL iken bundle a indi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Çok civ oynamış biri değilim Ama oyun çok kolay olmasın diye en zor seviyede açmak zorunda kalıyorum Ai o kadar kötü ki. Bu seferde utanmasalar 10. turn de bütün great peopları almış olacak diğer civler, prophet zaten denk gelmiyor saladin seçmezsem civ 5 yine zorluyordu biraz yapay zeka yönünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 oyunda bir ai yok yalnız, zorluk ai ye bonus eklemekten ibaret. hiç oldu mu bilmiyorum, ilkini ve 4-5-6 yı oynadım sadece. o aradakilerde olmuştur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 indirime girse de almayayım mı ya nasıl kötülemedir bu karşim ciğerim soldu :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Oha baltazar konuyu baltalamamis. Hem de hakli. Bu arada oyun basinda secilen zorluk tamamen yalan. Oyunun zor olup olmamasi tamamen map creation ile alakali. Turn 4te horseman istilasi yersen oyun very hard. Yemezsen very easy. Horseman istilasi da etrafinda horse olup olmamasina bakiyor zaten. Productiona fix sart ama. Modern ageden sonrasi eskiden de sikiciydi. Simdi uber sikici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ben de bu oyunla gelen mekanikleri begenenlerdenim ona ragmen hic oynayasim gelmiyor. adini koyamadigim bir oturmamislik var. lider ozelliklerini hic tutmadim. oncekinde suleyman alayim soyle yapayim, kayzar alayim boyle akayim, gandhi alayim simdi onlar dusunsun vesaire oyun planlarim eksik olmazdi. simdi bonuslarin yavanligindan midir bazen hangi lideri oynuyor oldugumu unutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 sıkıtnı productionın herseyi dovmesi bence. science culture butun victoryler için production ideal yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=87mw43o_xp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 olmamış, keşke kadın lider koysalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar