Namessar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Ben hala civ4 oynuyorum. Arada 3 arkadas multi de atiyoruz. Niye oynanmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Lopeth said: şu ai düzeltilmeden kimse para yatırmasın şu oyuna düzelteceklerini sanmıyorum gerçi evet oyunun en büyük sıkıntıdı ai nin çok kötü olması. çok fazla olasılık barındıran ve planlama ve öngörü isteyen bu tarz bir oyunda ai nin çok iyi olmaması belki kabul edilebilir ama şu anki ai bu bahsettiğim seviyenin de oldukça altında. belki yeni expansion ile biraz iyileşebilir, ama benim de beklentim yeterince iyi olmayacağı yönünde. eski civ lerle kıyaslamak zor, biraz elma - armut gibi oluyor. district/wonder yerleşimi, casus belli vs.. gibi dramatik farklar var oyunda, bana göre civ 6 daki yapı muhteşem ama bu çok öznel bir yorum. civ 4 ile sadece modlanabilme yönünden kıyaslama yapmak istiyorum, bu yönden civ 4 havada karada daha iyi, civ 6 steam workshop a bakarsanız düzgün modların çoğunun ui ile ilgili olduğunu görebilirsiniz, ai yi geliştirmek ve ya yeni bir oyun tasarlamak ya çok zor ya da imkansız. Öte yandan civ 4 te yapılmış adeta yeni oyun olarak değerlendirilebilecek modlar var (örn. fall from heaven). Namessar said: Ben hala civ4 oynuyorum. Arada 3 arkadas multi de atiyoruz. Niye oynanmasin? çoğunlukla multi oynayanlar için, ai problemi olmayacağı için tavsiye ederim civ 6 yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Yapay zekayı fazla kafasına takanlar hiç strateji oyunu oynamamalı. Çünkü aklıma gelen her strateji oyununda yapay zekadan şikayet ediliyor. Total War serisi, Paradox oyunları, Civilization, Endless Space vs. Bunu şikayet edilecek bir şey yok anlamında söylemiyorum; beklentileri ölçülü tutmak lazım. Bu tarz komplike oyunlarda insana rakip olabilecek bir yapay zeka henüz yapılamıyor. Zorlanmak isteyen, cheat meat demeyip zorluğu arttırarak oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 göreceli olarak konuştum ben, diğer oyunlara göre yoksa deepmind ı koysunlar demiyoruz, şu yapay zekanın civ 5 ile bir alakası var mı allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Komutan said: Bu tarz komplike oyunlarda insana rakip olabilecek bir yapay zeka henüz yapılamıyor. Zorlanmak isteyen, cheat meat demeyip zorluğu arttırarak oynayacak. onu da istemiyoz, zorluk diye önümüze resource'u, unit'i fazla ai koyuyorlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Ben yapay zeka kadar zeki olmadigimdan zorlugu uyuyor bana bu oyunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 civ o acidan cok iyi. x tane zorluk secenegi var ezelden beri. herkes istediginde oynar. ikiniz de haklisiniz. ai'indan sikayet edilmeyen oyun yok. ai icin cabalayan oyun da yok. firaxis, paradox, akla gelen kim varsa minimal eforla gecistiriyor. kayda deger bir cabalari olsa ertesi gun sagda solda soyle ai kastik boyle ai kastik diye reklamini goruruz. normal zorlugun bir ustunde bile hileyle toparlayan buyuk firmalarin affi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=faKFEv7gO_g capital değişme falan ilginç. adalarda yardırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=qZBzWTmerDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 ilginc olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 masraftan kacmak icin yapmislar :P hangisi best eleanor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 bizde az irkci degiliz ha, finikeliye hic mesaj atmamisiz elenor gelicen yumulmusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 bunlar galiba 3. bir expansion çıkartacaklar ya da post-release dlc senaryo / civ pack dayıyacaklar bir sürü modding community için mekanik eklediler ama modding toolları açmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Irççılığımızdan değil de misojenliğimizden ya sanırım, finikeliyi olması gerektiği gibi jewress yapmışlar o burun o sıfat falan tabii ki kimsenin ilgisini çekmez. Açıp vidyosuna bile bakmadım mekanikleri bonusları nedir bilmiyorum o derece. Diğer taraftan elanor tam elizabete yakışacak bir kraliçe kendisini takdir ediyoruz (tu) (tu) Kimdir nedir diye merak ettim, robin hudun panpası aslanyürekli rişardın annesiymiş meğer. Önemli de bi figür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 BR ne arar la civ'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 (düzenlendi) Önümüzdeki bir sene boyunca 6 yeni dlc gelecekmiş. İlki bu ay çıkıyor. https://civilization.com/new-frontier-pass/ Spoiler PACK 1: MAYA & GRAN COLOMBIA PACK Available May 2020 Adds two new civilizations and leaders, one new game mode*, new City-States, Resources, and Natural Wonders. PACK 2: ETHIOPIA PACK Available July 2020 Adds one new civilization and leader, one new game mode**, one new District and two new Buildings. PACK 3 Available September 2020 Adds two new civilizations and leaders, one new game mode**, new World Wonders, and one new map. PACK 4 Available November 2020 Adds one new civilization and leader, one new game mode, new City-States, and numerous new Great People. PACK 5 Available January 2021 Adds one new civilization and two new leaders***, one new game mode, a new District, and two new Buildings. PACK 6 Available March 2021 Adds one new civilization and leader, one new game mode, new World Wonders, and one new map. *New game mode requires the Gathering Storm expansion to play. **New game mode requires either the Rise and Fall or Gathering Storm expansions to play. ***New leader requires Rise and Fall expansion to play. Game modes can include additional content such as new units, buildings, or improvements and can be turned on or off during game setup to apply significant and dramatic changes to the rules of the game. EXCLUSIVE BONUS: TEDDY ROOSEVELT AND CATHERINE DE MEDICI PERSONA PACKS Two of Civilization VI's leaders are transformed with a new look and new abilities when you lead America and France! “Rough Rider Teddy” excels at keeping the peace on his home continent, and “Magnificence Catherine” can use Luxuries to overwhelm the world with Culture and Tourism. Each Persona Pack contains a brand new take on a favorite leader, with a new leader model and background, new gameplay bonuses, and an updated agenda that reflect the changes to the leader’s personality. The Persona Packs are available exclusively to owners of the New Frontier Pass and will be delivered with the second add-on pack. Mayıs 15, 2020 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 epic base oyunu bedava veriyor. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/sid-meiers-civilization-vi/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Dlcler kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Platinium edition'ı 80 tlye alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 (düzenlendi) Steam ile multi oluyo mu deneyen oldu mu Mayıs 21, 2020 Roqq tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Bugün yeni content çıktı, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Benim bir itirazım yok ama oyuna vampirlerin eklenmesi birçok kişiyi deli edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 ahahah saçma olmuş tabi cıv gibi tarihi bir oyun da vampir ne alaka Kazıklı voyvada'ya bağlamışlar sanırım ordan yırtar ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 büyük oyun kurabiliyor muyuz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 karakter kıtlığı varmış gibi teddy versiyonu niye spamlıyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar