tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 fakir editionu ben de aldım online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 1 tencere + fırın ile 1 haftalık yemek yapılabilirken ürünün pratikliği tartışılır. 100Tl olanı alın dursun kenarda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Tavuk kac dakkada yemege donusuyo masti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 yeahh1986 said: 1 tencere + fırın ile 1 haftalık yemek yapılabilirken ürünün pratikliği tartışılır. 100Tl olanı alın dursun kenarda işte. anlamadım tam olarak demek istediğini de cihazın haznesi 5 litre + üstünde kabı var işte bu har olayı için. tek başına yaşıyorken 1 tencere yapınca zaten kusana kadar yemen gerekiyor bitmiyor, o yüzden az az yapmak gerkeiyor onda da enerjin gidiyor. ben şimdi aleti denemek için 5 dakkada hazırladım mesela malzemeleri içine attım, 30 dakka sonra göreceğiz sonucu asdsdf alette aynı anda pilav+et+sebze yapabiliyorsun yalnız eğer güzel pişiriyorsa imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 iki tava bi tencere alıp tavuk pilay falan yapmak ne kadar zor olabilir ki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 valla baya zor oluyor, üzerine bi de 2 katı bulaşık çıkıyor xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Bu tarz şeyler fena değil de sıkıyor bir süre sonra. İlk işe başladığımda gittim actifry aldım 5-6 ay kullandım çok güzel. Şimdi tezgahın altında yatıyor. Bir de 6 aylık kullanımda kapağı esnedi aletin, kronik problemiymiş. Ha bir de çok pahalı ve temizlemesi çok zor (plastik yüzeylerine yapışıyor pişen şeyler, makinede falan çıkmıyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 35 dakkalık programda yaptım, fıstık gibi oldu valla çok lezzetliydi. 200 gr tavuk yaptım, yarım havuç biraz da brokoli. o hazne 2 katını alır bu yazdıklarımın, aynı anda aşağısında pilav da yapabiliyorsun ben yapmadım ama. gerçi azcık fazla pişmiş gibiydi sanırım 30 daha iyi olur bu miktar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Muhakkak lezzetlidir tabii ama her gün uğraşmak da yoruyor. Fırına yağlı kağıt üzerine yada fırın poşetine 6-7 paket tavuk koyarak 1 haftalık tvk göğüsü ihtiyacı karşılanabiliyor. Süresi 4-5dk fln, sonra buzluğa atıp mikrodalgada ısıtması kalıyor. Aynı şekilde fırının alt bölmesine kırmızı et, patates vs... koyulabilir. Tencerede yapılan bulgur, pilav vs... 1 hafta duruyor dolapta zaten. Benim buzluğumda her zaman pişmiş tvk göğüsü bulunur. Haftalık pişirmeye başladığımdan beri protein tozu kullanmamaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 35 dakka pek de slowcooking olmamış yalnız, modunu öyle mi seçtin yoksa baya baya normal pişirici mi bu? Bide slowcooker olsa mesela 8 saatte pişirme diye bi olay var mı? Sabah evden çıkarken düğmesine basayım akşam geldiğinde sıcak yemeğim hazır olsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 tavuk cabuk bozulan,lezzetini kaybeden bir et. 1 Hafta nasil yiyorsun yahu. Yenir ama lezzeti cok kötü olur. Evet var, kuruyosun , pişiriyor ardından sıcak tutma moduna giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Off paticik mutfak cehalet timi gelmiş döktürmüş yine. Abi SLOW COOKER diye bir şey var 30 senedir, yeni duyuyor olmanız çok acı sdf Linkteki öyle mi bilmiyorum ama, bunların asıl olayı programlanabilir olması. Sabah evden çıkmadan at malzemelerini içine, programını kur, akşam eve geldiğinde sıcak yemeğin hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 slow cooker degil bu,slow cooker gereksiz birşey. Bu hatta cabuk pişirici copyright'ı editör'e ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 yeahh1986 said: Muhakkak lezzetlidir tabii ama her gün uğraşmak da yoruyor. Fırına yağlı kağıt üzerine yada fırın poşetine 6-7 paket tavuk koyarak 1 haftalık tvk göğüsü ihtiyacı karşılanabiliyor. Süresi 4-5dk fln, sonra buzluğa atıp mikrodalgada ısıtması kalıyor. Aynı şekilde fırının alt bölmesine kırmızı et, patates vs... koyulabilir. Tencerede yapılan bulgur, pilav vs... 1 hafta duruyor dolapta zaten. Benim buzluğumda her zaman pişmiş tvk göğüsü bulunur. Haftalık pişirmeye başladığımdan beri protein tozu kullanmamaya başladım. abi mantıklı ok da. protein tozunu kullanmamana da bravo yalnız. çok fazla tavuk tüketimi de en az protein tozu kadar zararlı. %40 tavuk %30kırmızı et %30balık eti şeklinde bölmen gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 haftada çok çok az pişmiş olarak 700 gr'dan fazla kırmızı et tüketmeyin. 500gr çok pişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Pişmiş Tavuk buzlukta bayağı dayanıyor, mikrodalgayla ısıtıyorsunuz 4dk fln. Kırmızı Et-Balık yiyorum tabii onları sıcak taze pişiriyorum. Neyse alın işte 100tl para değil. Döküm Tava, Buharlı pişirici fln alın ama önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 neutrino said: Off paticik mutfak cehalet timi gelmiş döktürmüş yine. Abi SLOW COOKER diye bir şey var 30 senedir, yeni duyuyor olmanız çok acı sdf Linkteki öyle mi bilmiyorum ama, bunların asıl olayı programlanabilir olması. Sabah evden çıkmadan at malzemelerini içine, programını kur, akşam eve geldiğinde sıcak yemeğin hazır. üzerinde aletin ne olduğu yazıyor, onu bile anlamamışsın kime cahil diyorsun bi anlatsana bana tatlı prens? axedice said: 35 dakka pek de slowcooking olmamış yalnız, modunu öyle mi seçtin yoksa baya baya normal pişirici mi bu? Bide slowcooker olsa mesela 8 saatte pişirme diye bi olay var mı? Sabah evden çıkarken düğmesine basayım akşam geldiğinde sıcak yemeğim hazır olsun falan. süreyi kendin ayarlayabiliyorsun, buharda pişirdim. aletin içinden 100 yemek tarifi olan bir kitapçık çıkıyor orda 35 dakika yazıyordu süreye. Timer olayı var sabah evden çıkarken saat 19:00'da yapmaya baslasım ben eve geldiğimde ypaılmıs ve sıcak tutulmaya devam ediliyor olsun dersen yapıyor alet, elektrik kesilince ayarı gitmesin diye entegre pil koymuşlar hatta. 35 dakka fazla bile geldi valla, şimdi köfte biber falan attım 30 dakikaya ayarladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Sen niye üzerine alındın anlamadım ki, gocunmuşsun durduk yere asdf µh said: üzerinde aletin ne olduğu yazıyor, onu bile anlamamışsın kime cahil diyorsun bi anlatsana bana tatlı prens? senko said: abi ne yapılıyor ki bunla? çok amaçlı spor salonu gibi olmuş. senko said: haşlıyor mu bu o zmaan? buharda haşlama makinelerinden farkı nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 abi iyi de adamın sorduğu mantıklı bir soru. aletin esas olayı steam/boild değil, çok amaçlı pişirici. buhar seçeneğinde baya az şey var hatta, daha çok bildiğin tencere gibi kullanmaya yönelik. 100 tane yemek var, 70'i yağda yapmaya yönelik. gene de gocunmuşum evet, özür dilerim asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 KillJoy said: haftada çok çok az pişmiş olarak 700 gr'dan fazla kırmızı et tüketmeyin. 500gr çok pişmiş. işlenmemiş kırmızı ete laf ettirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 haftada 750gr çiğ etten fazlası "who" ya göre kanserojen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 çiğ niye yiyosunuz abi zaten. mangala atın mis gibi pişsin suyu çıksın etin dışarı leziz leziz yiyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 who'nun 750 gr gibi verdiği bir rakam yok. World Cancer Research Fund International ve American Institute for Cancer Research'ün önerdiği limit senin bahsettiğin. kanser ve kırmızı et ilişkisini göstermek için işlenmiş et faktörünü kontrol eden yeterince çalışma çıksın bi scientific consensus oluşsun konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 alete yemegim 19:00'da pismis olsun iste 18:25'te de baslat pisirmeyi diye komut verdigimizde, sabah cikarken icine koydugumuz gidalar aksama kadar bozulmaz mi? (cok absurd bir soru olacak belki ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 axedice said: 35 dakka pek de slowcooking olmamış yalnız, modunu öyle mi seçtin yoksa baya baya normal pişirici mi bu? Bide slowcooker olsa mesela 8 saatte pişirme diye bi olay var mı? Sabah evden çıkarken düğmesine basayım akşam geldiğinde sıcak yemeğim hazır olsun falan. gadın al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar