Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bekarlar ve üzgün kaslılar bi baksın

Masticore

Öne çıkan mesajlar

yeahh1986 said:

1 tencere + fırın ile 1 haftalık yemek yapılabilirken ürünün pratikliği tartışılır. 100Tl olanı alın dursun kenarda işte.

anlamadım tam olarak demek istediğini de cihazın haznesi 5 litre + üstünde kabı var işte bu har olayı için. tek başına yaşıyorken 1 tencere yapınca zaten kusana kadar yemen gerekiyor bitmiyor, o yüzden az az yapmak gerkeiyor onda da enerjin gidiyor.

ben şimdi aleti denemek için 5 dakkada hazırladım mesela malzemeleri içine attım, 30 dakka sonra göreceğiz sonucu asdsdf

alette aynı anda pilav+et+sebze yapabiliyorsun yalnız eğer güzel pişiriyorsa imba
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tarz şeyler fena değil de sıkıyor bir süre sonra. İlk işe başladığımda gittim actifry aldım 5-6 ay kullandım çok güzel. Şimdi tezgahın altında yatıyor. Bir de 6 aylık kullanımda kapağı esnedi aletin, kronik problemiymiş. Ha bir de çok pahalı ve temizlemesi çok zor (plastik yüzeylerine yapışıyor pişen şeyler, makinede falan çıkmıyor).
Sosyal ağlarda paylaş

35 dakkalık programda yaptım, fıstık gibi oldu valla çok lezzetliydi. 200 gr tavuk yaptım, yarım havuç biraz da brokoli. o hazne 2 katını alır bu yazdıklarımın, aynı anda aşağısında pilav da yapabiliyorsun ben yapmadım ama. gerçi azcık fazla pişmiş gibiydi sanırım 30 daha iyi olur bu miktar için.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhakkak lezzetlidir tabii ama her gün uğraşmak da yoruyor. Fırına yağlı kağıt üzerine yada fırın poşetine 6-7 paket tavuk koyarak 1 haftalık tvk göğüsü ihtiyacı karşılanabiliyor. Süresi 4-5dk fln, sonra buzluğa atıp mikrodalgada ısıtması kalıyor.
Aynı şekilde fırının alt bölmesine kırmızı et, patates vs... koyulabilir.
Tencerede yapılan bulgur, pilav vs... 1 hafta duruyor dolapta zaten.
Benim buzluğumda her zaman pişmiş tvk göğüsü bulunur. Haftalık pişirmeye başladığımdan beri protein tozu kullanmamaya başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Off paticik mutfak cehalet timi gelmiş döktürmüş yine.

Abi SLOW COOKER diye bir şey var 30 senedir, yeni duyuyor olmanız çok acı sdf

Linkteki öyle mi bilmiyorum ama, bunların asıl olayı programlanabilir olması. Sabah evden çıkmadan at malzemelerini içine, programını kur, akşam eve geldiğinde sıcak yemeğin hazır.
Sosyal ağlarda paylaş

yeahh1986 said:

Muhakkak lezzetlidir tabii ama her gün uğraşmak da yoruyor. Fırına yağlı kağıt üzerine yada fırın poşetine 6-7 paket tavuk koyarak 1 haftalık tvk göğüsü ihtiyacı karşılanabiliyor. Süresi 4-5dk fln, sonra buzluğa atıp mikrodalgada ısıtması kalıyor.
Aynı şekilde fırının alt bölmesine kırmızı et, patates vs... koyulabilir.
Tencerede yapılan bulgur, pilav vs... 1 hafta duruyor dolapta zaten.
Benim buzluğumda her zaman pişmiş tvk göğüsü bulunur. Haftalık pişirmeye başladığımdan beri protein tozu kullanmamaya başladım.

abi mantıklı ok da. protein tozunu kullanmamana da bravo yalnız.
çok fazla tavuk tüketimi de en az protein tozu kadar zararlı.

%40 tavuk %30kırmızı et %30balık eti şeklinde bölmen gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Off paticik mutfak cehalet timi gelmiş döktürmüş yine.

Abi SLOW COOKER diye bir şey var 30 senedir, yeni duyuyor olmanız çok acı sdf

Linkteki öyle mi bilmiyorum ama, bunların asıl olayı programlanabilir olması. Sabah evden çıkmadan at malzemelerini içine, programını kur, akşam eve geldiğinde sıcak yemeğin hazır.

üzerinde aletin ne olduğu yazıyor, onu bile anlamamışsın kime cahil diyorsun bi anlatsana bana tatlı prens?

axedice said:

35 dakka pek de slowcooking olmamış yalnız, modunu öyle mi seçtin yoksa baya baya normal pişirici mi bu? Bide slowcooker olsa mesela 8 saatte pişirme diye bi olay var mı? Sabah evden çıkarken düğmesine basayım akşam geldiğinde sıcak yemeğim hazır olsun falan.

süreyi kendin ayarlayabiliyorsun, buharda pişirdim. aletin içinden 100 yemek tarifi olan bir kitapçık çıkıyor orda 35 dakika yazıyordu süreye.

Timer olayı var sabah evden çıkarken saat 19:00'da yapmaya baslasım ben eve geldiğimde ypaılmıs ve sıcak tutulmaya devam ediliyor olsun dersen yapıyor alet, elektrik kesilince ayarı gitmesin diye entegre pil koymuşlar hatta.

35 dakka fazla bile geldi valla, şimdi köfte biber falan attım 30 dakikaya ayarladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen niye üzerine alındın anlamadım ki, gocunmuşsun durduk yere asdf

µh said:

üzerinde aletin ne olduğu yazıyor, onu bile anlamamışsın kime cahil diyorsun bi anlatsana bana tatlı prens?

senko said:

abi ne yapılıyor ki bunla?
çok amaçlı spor salonu gibi olmuş.

senko said:

haşlıyor mu bu o zmaan?
buharda haşlama makinelerinden farkı nedir bilen var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

abi iyi de adamın sorduğu mantıklı bir soru. aletin esas olayı steam/boild değil, çok amaçlı pişirici. buhar seçeneğinde baya az şey var hatta, daha çok bildiğin tencere gibi kullanmaya yönelik. 100 tane yemek var, 70'i yağda yapmaya yönelik.

gene de gocunmuşum evet, özür dilerim asdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

who'nun 750 gr gibi verdiği bir rakam yok. World Cancer Research Fund International ve American Institute for Cancer Research'ün önerdiği limit senin bahsettiğin.
kanser ve kırmızı et ilişkisini göstermek için işlenmiş et faktörünü kontrol eden yeterince çalışma çıksın bi scientific consensus oluşsun konuşalım
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

35 dakka pek de slowcooking olmamış yalnız, modunu öyle mi seçtin yoksa baya baya normal pişirici mi bu? Bide slowcooker olsa mesela 8 saatte pişirme diye bi olay var mı? Sabah evden çıkarken düğmesine basayım akşam geldiğinde sıcak yemeğim hazır olsun falan.

gadın al
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...