Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1 (Bir)

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

sadece bızde yokkı
TEEEE 1939 da bıle polonyalılarda atlılar var ya
KillJoy said:

haha trailerdaki atlılar kesin osmanlı :D

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Bundesarchiv_Bild_146-1970-073-17%2C_T%C3%BCrkische_Kavallerie_s%C3%BCdlich_von_Jerusalem.jpg

bu arada osmanlıda da varmış 2-3 uçak galiba

hatta panzerlere mızrak hücumu yapacak kadar var...
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:

bf3-4'deki fast shape combat olmasın artık. bf2 yada bad company'deki oyun temposu özledim.

bf2'nin bi tık üstü sadece. lazım olan o ya. bf3'teki operation firestorm faciası olmasın. dev gibi harita, sadece ortadaki 10'da 1'lik bölümüne sıkıştırılmış fast paced aksiyon. GERÇEK BF BU DEĞİL.
Sosyal ağlarda paylaş

4 u oynamadımda 3 te bı acelecılık vardı evet buyuk harıtalarda bıle.
aslında biraz daha arcadeden çıkıp simulasyona dönse, o repairlar ammolar repler falan daha zor olsa.

1942de baya tankı alıp 10 dakka falan yol gıdıoduk bazı maplerde heh.
neydı o ya bomberın oldugu bı map vardı rus vs ingilizdi sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane daha vardı google'dan baktım şimdi de Gazala galiba, asıl o map bombastikti, el alamein gene dümdüz çöl arazi. Gazala dağlar, yollar, tepeler, açık araziler, eşşek gibi büyük harita, bi de axis&allies'ın tam simetrik üstünde neutral b17 vardı. kim önce yetişip alırsa sdfg ki genel de airfield'dan uçaklar kalkıp direk oraya yardırıp aşağı atlardı, b17'nin üstünde bi infantry combat dönerdi, kazanan taraf alırdı hahah ulan ne günlerdi ya.

engineer oynardım ben, kaç kere geç kalıp çalınmış b17 kalkmak üzereyken önüne atlayıp mayın atıp patlattığımı bilirim zaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...