goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ecdadın torunu gavurlardan medet umuyor !! bu arada pilot top %0.1'deyim. uçağa gelip sıfır death ile ön koltuktan bedava bol bol kill alacaklara açık davettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ::o https://twitter.com/dan_mitre/status/866757176148111360 Vayyyy .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Yeni Rus DLC'si ile en az 2 yeni Osmanlı haritası gelmeli yoksa RAGE. Başlarım battalion mattaliona :D bu arada bu birliği konu alan bir 2015 yapımı film var. İzlememiştim, bu bahaneyle izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 gelirse tatlı olur. ama ben açıkçası şeyden sıkılıyorum. ekpaketlere fakirleri sokmayacağız diye sadece fransız sadece rus missionlarını ayrı oynamaktan. fort vaux bitince sinai gelse mesela daha az yorar oyun. yabgu seni de gerçekten sadece bu oyunda osmanlı var diye sadece bunu oynayan bir adam olarak canlandırıyorum ya kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 war stories'de modern türkiyeyi çanakkaleden gelen komutanlar kurdu diyince "hayır yeşil cinli bulut kurdu" diye sinirlenip alt f4 çektin mi mesela : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 karşık server olmaması kötü ya. yeni dlc ile gelen mapleri oynamadım adam gibi. fakir servarları dolu hep. assasult tank alamıyor fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Sebebi fakirlik değil, yeni haritaların oynanamaz olması, hiç eğlenceli değil, premium sahibi olmama rağmen operasyonlarda hep eski haritaları oynuyorum. Bir de şöyle bir sorunla karşılaşmaya başladım son yamadan sonra. Operasyonda ilk harita bittikten sonra diğer haritaya geçerken yüklemiyor ve bağlantı hatası veriyor. Sizce sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 O işi ben önce server aratırken premium olan mapleri bi sıkılana kadar döndürüyorum. Eskileri özlediğim an eskilere giriyorum. Karışık olmayışı elbette sıkıntı ama çözümsüz değil. Bu arada Gold :D yok yav ama elbette tarih aşığı bir adam olarak kendimden bir parça görmemle alakalı olarak şevkli oynuyorum, hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 EJ DA DIM DA MAP KASARDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 ben de önce fransız girip yorulduğumu anlayınca sinaiden devam ediyorum. for ve verdun araçsız olduğu için iyi puan / class rankı kasabiliyorum. öbürlerinde yardır babam pilot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 neden fransız oynuyorsun altınayı ecdadımızı beğenmiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 ya abi bir geyiği 1 hafta bilemedin 2 hafta çevirirsin forum diye, arkadaş ortamında 20 dk sürmez, bir düşün lan yakamdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 bir gecede cahil kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bu hileye bir çözüm bulmayacaklar sanırım. Tam anlamıyla bezdim, adama 100 vurdum ölmedi, wallhack kullananlar gırla... Üstüne bir de normalde 60 olan ping bugün 140'tan aşağı inmedi. Herhalde son paketi çıkmadan önce oyunu oynayan kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Yeni Rus dlc sinin kapak kızının kimliği belli oldu https://www.instagram.com/p/BUaQRcqAvfV/?taken-by=vendelali https://www.instagram.com/p/BUiSHdYAnUX/?taken-by=vendelali Melez güzelliği çok hoş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 goldbären said: yabgu seni de gerçekten sadece bu oyunda osmanlı var diye sadece bunu oynayan bir adam olarak canlandırıyorum ya kafamda. öyle zaten. Biz de memleket düşmanı mandayı savunan insanlarız. Özellikle ingilizlerle oynuyoruz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 çok doğru. hepimize happy memorial day diliyorum. yabgu hariç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 sdeceokuyangenç said: goldbären said: yabgu seni de gerçekten sadece bu oyunda osmanlı var diye sadece bunu oynayan bir adam olarak canlandırıyorum ya kafamda. öyle zaten. Biz de memleket düşmanı mandayı savunan insanlarız. Özellikle ingilizlerle oynuyoruz falan suizan yapmayalım lütfen genşler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 oyunu alayım sırf osmanlıya karşı oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Battlefield 1’s night maps are glorious.. https://www.polygon.com/e3/2017/6/11/15778012/battlefield-1-night-map-video geceler heyecan dolu ve tutkulu olacak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 sdufhsahufhus. Ya kendimi kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 GG, DLC içeriği açıklandı. Osmanlı ile alkalı Rus vs. Osmanlı olan harita yok. Paso Batı Cephesi'nden. Baltık, Galiçya falan var. Pfff. Güncelleme: 6 haritadan 4'ü açıklamış, 2'si yok. Kafkas Cephesi haritası gelme ihtimali hala var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 BF kurdum arada sırada bakayım diye. oyuna girdikten 5-30 dk sonra crashliyor pc. ısınıyor mu diye baktım (oc var) ama crashlediğinde cpu 65, gpu 60 dereceydi. ssd firmware update demişler - onu yaptım. driver uptodate. başka bir şey bulamadım, var mı benzeri sorun yaşayan? diğer oyunlarda en ufak sıkıntı yok işin garip tarafı donanım olarak hiçbir şey de değiştirmedim, önceden canavar gibi çalışıyordu, sadece formatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 oc var ise ondan yapıyordur 7870 ile oc yaptığımda benim de çöküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 ısınmıyor ama alet - neden crashlesin ki neyse bir repair çaktım. eski yedekten kurdum belki de dosyalar falan patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar