Odeon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsview.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false r.29 surumu. sana uygun olani sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Hype geçti mi ? Hala yorumlar olumluysa alayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Yahu bu oyunda oynayan bir arkadaşına girmek, party e girmek falan tam bir işkence. Join diyorsun bekletiyor sonra pat diye giriyor. Party deki arkadaşların dolu bir squad'da ise seni başka bir squada sokmuyor tek başına kala kalıyorsun falan. Çözemedim gitti şu işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 -Deno- said: valla oynuyorum akıcı bir şekilde. battlefront'da hemen hemen aynı kalitede bir oyundu, onu da ultra'da oynuyordum. benim işlemci de 4690, hemen hemen yakın bizim spec anladığım kadarıyla. dx11 mi 12 mi oynuyorsun benim de işlemci aynı dx12 yapınca sıkıntı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Şimdi aldım. 40gb tam da kotanın sıfırlandığı gün, peh! ekleyin lütfen holisit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 S-H said: -Deno- said: valla oynuyorum akıcı bir şekilde. battlefront'da hemen hemen aynı kalitede bir oyundu, onu da ultra'da oynuyordum. benim işlemci de 4690, hemen hemen yakın bizim spec anladığım kadarıyla. dx11 mi 12 mi oynuyorsun benim de işlemci aynı dx12 yapınca sıkıntı çıkıyor. 11 oynuyorum da realtek'i updatelememe rağmen bişi değişmedi. 3.map'de gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Az önce Sina'da öyle bir maç atıldı ki anlatamam. En haz aldığım oyunlardan biri oldu. Çıldırdım ama. F noktası, Osmanlı tarafının ilk ele geçirdiği bölge. Paso ele geçiriliyor. A noktası, İngilizler'in ilk bölgesi bu kadar rahat düşmüyor. Bizim takım paso C'yi haraslıyor bok var gibi. Daha elinde E ve F'yi tutamadan ne C'si. Hat şeklinde gitmeyi kimse düşünmüyor. Aradaki bağlantıyı kesiyor adamlar. F için mücadele etmekten bunaldım ama aldık kılı kılına. Süvari olarak da baya aktım. Bu gece atarım 8-10 el diyordum bu yetti yani 3. turda Sina gece BF1 kotamı doldurttu yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 ne zaman osmanlı olsam arkada direk şu loop https://www.youtube.com/watch?v=-AB0k4Itneg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 -Deno- said: 11 oynuyorum da realtek'i updatelememe rağmen bişi değişmedi. 3.map'de gg oldu. nvidia denetim masasi>3d ayarlarinda guc yonetimini maxa getirmediysen getir. kran karti yeteri kadar power alamadigindan galiba driver kendini durduruyor olabilir. birde sunu yap HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > ControlSet002 > Control > GraphicsDrivers Edit > New > if you are 32 bit, select the DWORD (32-bit) value, if you are 64-bit select QWORD value and name it "TdrDelay" 4. Set it's value to 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Odeon said: -Deno- said: 11 oynuyorum da realtek'i updatelememe rağmen bişi değişmedi. 3.map'de gg oldu. nvidia denetim masasi>3d ayarlarinda guc yonetimini maxa getirmediysen getir. kran karti yeteri kadar power alamadigindan galiba driver kendini durduruyor olabilir. birde sunu yap HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > ControlSet002 > Control > GraphicsDrivers Edit > New > if you are 32 bit, select the DWORD (32-bit) value, if you are 64-bit select QWORD value and name it "TdrDelay" 4. Set it's value to 8 eyvallah sabah deniyim. sende çözdü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 daha denemedim cunku bugun kasayi temizlerken cpu fanini cikarttigimda termal macunumun olmadigini farkettim :d su an idle 50 derecede calisiyor cpu. oyunu acsam 90i gecer heralde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 yok ya bu da olmadı. 3. map'e kadar dayanıyor genelde, sonra gg onun başlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Nasıl oyun ? Paraya kıyıp alasım var, en azından çocuk doğmadan bir kaç ay takılayım diyorum. BF4 ü sevmiştim ama çok uzun soluklu oynayamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 -Deno- said: yok ya bu da olmadı. 3. map'e kadar dayanıyor genelde, sonra gg onun başlarında. yeni nvidia surucusu gelene kadar ggyiz ozaman. bf4 tede boyle olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 1080 de crash problemi vardı directx ama düzeldi sanırım driverlar ile 2 haftadır falan patlamadı oyun. bir kere kendi kendine "stopped working" dedi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 arkadaşım hem 1080 kartım diye reklam yap hem de wow'da raid yap. olmaz ki böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Jeeztro said: Nasıl oyun ? Paraya kıyıp alasım var, en azından çocuk doğmadan bir kaç ay takılayım diyorum. BF4 ü sevmiştim ama çok uzun soluklu oynayamamıştım. aptal saptal EA kaynaklı sorunlar dışında gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Akşam bakayım, limiti açtıydım kredi kartının. WoW u da iptal edecem sanırım zaten baydı, gene rutine bağladık. Casual gitmiyor WoW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ekleyin oynayalım. oyundayım şuan karavanaMamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Xenocide kadar iyi bir pilot görmedim, o nasil bir ucak kullanma seklidir yaw::o gece bir ara arkasina denk geldim abowwwww adamlari neredeyse öndeki pervane ile kesiyor hahahahha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ABOOOOOOWWWW SERCAN SN NYMŞSN LN ::o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 lan niye esnemeli olan çıktı ben bundan istiyodum ::o ::o ::o ::o ::o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 başka çoluk çocuğun kullandığı tanka uçağa binmekten gına geldi ya. her seferinde bu sefer binmem diyorum yine de dayanamayıp basıyorum. gerzek gerzek açığa çıkıp bitmiş topunu tek tek reload edip ıskalayan mı dersin, siperde takla atıp ters çeviren mi dersin, uçağı dümdüz alçak uçurup beş saniyede patlattıran mı dersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 "Captain Logar" said: Xenocide kadar iyi bir pilot görmedim, o nasil bir ucak kullanma seklidir yaw::o gece bir ara arkasina denk geldim abowwwww adamlari neredeyse öndeki pervane ile kesiyor hahahahha:D hahaha eyvallah abi. since 1942'den beri pilotluk bizim işimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 goldbären said: başka çoluk çocuğun kullandığı tanka uçağa binmekten gına geldi ya. her seferinde bu sefer binmem diyorum yine de dayanamayıp basıyorum. gerzek gerzek açığa çıkıp bitmiş topunu tek tek reload edip ıskalayan mı dersin, siperde takla atıp ters çeviren mi dersin, uçağı dümdüz alçak uçurup beş saniyede patlattıran mı dersin... sen hiç ölüm kutusuna denk gelmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar