Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1 (Bir)

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Yahu bu oyunda oynayan bir arkadaşına girmek, party e girmek falan tam bir işkence.
Join diyorsun bekletiyor sonra pat diye giriyor. Party deki arkadaşların dolu bir squad'da ise seni başka bir squada sokmuyor tek başına kala kalıyorsun falan. Çözemedim gitti şu işi...
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

valla oynuyorum akıcı bir şekilde.

battlefront'da hemen hemen aynı kalitede bir oyundu, onu da ultra'da oynuyordum. benim işlemci de 4690, hemen hemen yakın bizim spec anladığım kadarıyla.

dx11 mi 12 mi oynuyorsun benim de işlemci aynı dx12 yapınca sıkıntı çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

-Deno- said:

valla oynuyorum akıcı bir şekilde.

battlefront'da hemen hemen aynı kalitede bir oyundu, onu da ultra'da oynuyordum. benim işlemci de 4690, hemen hemen yakın bizim spec anladığım kadarıyla.

dx11 mi 12 mi oynuyorsun benim de işlemci aynı dx12 yapınca sıkıntı çıkıyor.

11 oynuyorum da realtek'i updatelememe rağmen bişi değişmedi. 3.map'de gg oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce Sina'da öyle bir maç atıldı ki anlatamam. En haz aldığım oyunlardan biri oldu.

Çıldırdım ama. F noktası, Osmanlı tarafının ilk ele geçirdiği bölge. Paso ele geçiriliyor. A noktası, İngilizler'in ilk bölgesi bu kadar rahat düşmüyor.

Bizim takım paso C'yi haraslıyor bok var gibi. Daha elinde E ve F'yi tutamadan ne C'si. Hat şeklinde gitmeyi kimse düşünmüyor. Aradaki bağlantıyı kesiyor adamlar.

F için mücadele etmekten bunaldım ama aldık kılı kılına. Süvari olarak da baya aktım. Bu gece atarım 8-10 el diyordum bu yetti yani 3. turda Sina gece BF1 kotamı doldurttu yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

nvidia denetim masasi>3d ayarlarinda guc yonetimini maxa getirmediysen getir. kran karti yeteri kadar power alamadigindan galiba driver kendini durduruyor olabilir.
birde sunu yap
HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > ControlSet002 > Control > GraphicsDrivers
Edit > New > if you are 32 bit, select the DWORD (32-bit) value, if you are 64-bit select QWORD value and name it "TdrDelay"
4. Set it's value to 8
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:

-Deno- said:

nvidia denetim masasi>3d ayarlarinda guc yonetimini maxa getirmediysen getir. kran karti yeteri kadar power alamadigindan galiba driver kendini durduruyor olabilir.
birde sunu yap
HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > ControlSet002 > Control > GraphicsDrivers
Edit > New > if you are 32 bit, select the DWORD (32-bit) value, if you are 64-bit select QWORD value and name it "TdrDelay"
4. Set it's value to 8

eyvallah sabah deniyim.

sende çözdü mü?
Sosyal ağlarda paylaş

başka çoluk çocuğun kullandığı tanka uçağa binmekten gına geldi ya. her seferinde bu sefer binmem diyorum yine de dayanamayıp basıyorum. gerzek gerzek açığa çıkıp bitmiş topunu tek tek reload edip ıskalayan mı dersin, siperde takla atıp ters çeviren mi dersin, uçağı dümdüz alçak uçurup beş saniyede patlattıran mı dersin...
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

başka çoluk çocuğun kullandığı tanka uçağa binmekten gına geldi ya. her seferinde bu sefer binmem diyorum yine de dayanamayıp basıyorum. gerzek gerzek açığa çıkıp bitmiş topunu tek tek reload edip ıskalayan mı dersin, siperde takla atıp ters çeviren mi dersin, uçağı dümdüz alçak uçurup beş saniyede patlattıran mı dersin...

sen hiç ölüm kutusuna denk gelmemişsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...