Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1 (Bir)

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Odeon said:

I5-4750 + GTX 770 ile iskence cekiyordum dun su cpu usage tricklerini yapana kadar.

2 map oynadim tweakten sonra shutterlar gitti crash yemedim.

bakalim hayirlisi.

nedir o trickler ?

bf3-4'ten alışmışım, sağ click işine hiç beceremedim, iron sight ile zorlanıyorum, bi tane geyikli var onu da hiç beğenmedim bunlara alternatif bişeyler var mı oyunda ?
Sosyal ağlarda paylaş

BF1'in tanklar BF4'ün attack helikopterlerine dönmüş.

3 oyun oynadım ikisinde 2 Engineer girip 50-1 64-2 bitiriyor adamlar. Engineer'ın anti-tank rifle'ı var ama prone etmeden ateş edemiyorsun. Prone'ladığında ya out maneuver oluyorsun ya da biri indiriyor zaten.

BF4'de Engineer'a movement kazandıracak, sürekli hareket ettirecek silahlar, ekipmanlar vererek dengelediler. Şahsımca gayet efektif bir çözümdü. Dahası Genel klasların hepsine açık silahlar verilmişti Carbine sekmesi altında. Class specific ana silahına yakın bir silah bulabiliyordun az cok.

Burda otu boku da warbond'la alıyorsun. Bu sefer de engineer mı kasayım medic mi kasayım derdi oluyor. Bir de engineer oynayacak kişi sayısı zaten kısıtlı. BF'de hep böyle oldu. Dönüp onlara long range effektif ekipman vermeyince olmuyor.

Oyuna yeniyim tabi weak spot falan vardır, pozisyonlar vardır bilmem de genel olarak tanklar sıkıntı. Ezilenler tank counterlamak için engineer'a dönmüyo. Neden ben uğraşayım diyip scout'a falan dönüyor. Böylece kısır döngü ezen ezmeye devam.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

Odeon said:

I5-4750 + GTX 770 ile iskence cekiyordum dun su cpu usage tricklerini yapana kadar.

2 map oynadim tweakten sonra shutterlar gitti crash yemedim.

bakalim hayirlisi.

nedir o trickler ?

bf3-4'ten alışmışım, sağ click işine hiç beceremedim, iron sight ile zorlanıyorum, bi tane geyikli var onu da hiç beğenmedim bunlara alternatif bişeyler var mı oyunda ?

df vermis linki. ben ama 61 yapmadim fpsyi 144 yaptim monitorum 144 oldugu icin
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi origin overlay dediğin gibi asırlardır olan bi sorun. dragon age'de falan da vardı o.

directx 12'yi hiç açmadım zaten, ekran kartı 770. fps'de hiç sıkıntım yok, 60 stabil genelde. ultra'da oynuyorum.

patch getirsinler acil. giresim gelmiyor düşücem diye.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

yok abi origin overlay dediğin gibi asırlardır olan bi sorun. dragon age'de falan da vardı o.

directx 12'yi hiç açmadım zaten, ekran kartı 770. fps'de hiç sıkıntım yok, 60 stabil genelde. ultra'da oynuyorum.

770 ile ultrami oynuyosun ?

bende i5-4750 + gtx770 var shutterdan anam agliyodu cpu tweak yapmadan once ve minimum 2 oyunda bir gocuyordu. gocme sorununuda realtek hd audio surucusunu yenileyerek hallettim ama ultra oynatmaz heralde yahu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:

-Deno- said:

770 ile ultrami oynuyosun ?

bende i5-4750 + gtx770 var shutterdan anam agliyodu cpu tweak yapmadan once ve minimum 2 oyunda bir gocuyordu. gocme sorununuda realtek hd audio surucusunu yenileyerek hallettim ama ultra oynatmaz heralde yahu ?

bi de tam olarak link verebilir misin hangisini indirdin realktek'in sitede?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...