Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 bi sürü eleştirdim falan ama alışınca yine eğlendiriyor ya :( herşeye rağmen bolt action keyfi abi. ratatatata diye üstüne gelirken zbam diye patlatmak. o kill'in verdiği keyfi hiçbişey vermiyor. tek sıkıntım bolt action'u scout'ta kullanabiliyorum. bi de scout'a dinamit alabilsem bf42'deki engineer'ı yapmış olucam tam tadında olacak.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Kojiroh said: Her battlefield'da olduğu gibi bunda da etrafta neler olup bildiğini anlayamadan ölmekten bıkıp yarım saat sonra oynamayı bıraktım :( İlk girdiğimde bana da oldu bu ama sonra alışınca ölmüyorsun :D Ya oyunu neden dar alana sıkıştırıyorlar benim derdim o. Şu haritanın en altında, ıssız bir yer var. Her capture point öyle olmalı abi işte. Atı alıp oraya operasyona gidiyorum falan, ayrı keyif veriyor. Birbirini görmeyen point'lere ihtiyacı var oyunun. Alttaki ile sağdaki ikili iyi mesela.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 cdkeys.com 'dan verdim siparişi. 44 dolara geldi. facebooktan like yapınca %5 discount veriyomuş, aldıktan sonra farkettim.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 beğenmedim diyip 44 doları gömmüş hemen
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 tanklarla nasıl boğuşuyorsunuz taktik ne?
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Silphatos said: beğenmedim diyip 44 doları gömmüş hemen (tu)
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 S-H said: tanklarla nasıl boğuşuyorsunuz taktik ne? Tanklar direk OP ya, kazma kazma exploitçi adamlar bile bir oturuyor hayatta öldüremiyorsun. Release'de ayar çekerler, beta bunun için var sonuçta.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Silphatos said: beğenmedim diyip 44 doları gömmüş hemen napim abi. epeydir battlefield oyunu oynamıyorum. buna sağlam hypelanmıştım, beklentimin altında çıktı. ama belki community dinlerler, bikaç ayar çekerler falan adam olur. yine de eğlenceli. sadece özlediğim, görmeyi ümit ettiğim battlefield değil.
liberal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Bf4'e nazaran çok kaotik geldi bana. Haritanın da etkisi büyük bu konuda. Tanklar ve armored vehicle'lar OP değil de infantry olarak counterlamak zor. Anti tank nade'in blast radius'unun arttırılmamsı lazım mesela. Dice balance konusunda iyidir. Nerf ve buff gelir gelmesi gerekenlere. BF4'de medic oynayan biri olarak şu hold space to respawn süresi inanılmaz kısa. O kadar kısa ki revive edilmeye bile ihtiyaç duymuyorsun. Beta'da diyemi bu kadar kısa süreli tuttular anlamadım. Release'de de bu süreyle çıkarırlarsa medic class'ını öldürürler.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Baggio said: S-H said: tanklarla nasıl boğuşuyorsunuz taktik ne? Tanklar direk OP ya, kazma kazma exploitçi adamlar bile bir oturuyor hayatta öldüremiyorsun. Release'de ayar çekerler, beta bunun için var sonuçta. http://i.imgur.com/3FnGiYd.jpg secret baits found: 1/4
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 at gun falan açılıyo gayet güzel temizliyosun zırhlıları
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 hani? war bonds kullanılmıyor. ilk başta açık varmış ama fixlemişler diye gördüm ben.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 kullanılıyor. bazı silahlar class rank atlamanı gerektiriyor. Normal rank'in yanında bi de oynadığın class rank atlıyor. rank 2-3 falan olunca war bonds ile unlock edebildiğin silahlar da geliyor.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 yok unlock kısmını görememiştim. loadout seçerken orada customize varmış öyle harcadım ben de.
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bugun light tanka bindim. rushta 61-0 yaptim ve oyunu kapadim. almiyacamda sildim direk
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 ya tank nerf yer ya da anti-tank'lar buff alır. kesin gözüyle bakılıyor buna. baya şikayet var çünkü.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 valla az evvel assault'la tank alayım bakim dedim, klasik bf'lerden ezbere 2 dinamit attım patlattım, disable oldu ağzıma topu yapıştırdı. başka bi tanesine de 3 tane tam oturmamış dinamit + 2 anti-tank granade attım anca patladı. light tank bu arada.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 şimdi de ben light tank aldım, 28 kill. hiç patlamadı tank hahah hayır heavy tank'le karşılaşıyorum, garanti alıyorum nasıl iş anlamadım. Howitzer loadoutunu alınca bi de öyle bi imba ki, damage falan almış olsan basıyosun smoke'u, basıyosun emergency repair'i, sonra smoke içinde bi de self-repair. 10 sn'de full hp.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 howitzer light tankla conquestte 38-0 ve capturelarla en yakınımdaki 3000 skordayken 11000 skordaydım. inanılmaz op. heavy tankları falan çok net alıyodum. O release de olmaz
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 rekorum süvari olarak 22-0, bu mücadelem ise 32-5 bitti çünkü tren geldi :(
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lohGSnsue2g
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 şimdi de attack plane tank hunter ile 35 kill streak.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 hep aynı map olmasından mı bilmiyorum ama 12 saat gameplay sonunda sıkıldım. Tek başıma oynadığımdan
progamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 time limit olmayınca çok daha iyi oldu oyun. Baya yakın biten iki maç attık, eğlendik. Trende daha bi etkili artık, harbiden çevirebiliyor maçı düzgün kullanınca. 20 dakika olunca tren para etmiyordu bi kere geri düşünce takım.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 trenin air domination sağladığını gördüm az evvel. Bir tren çıktı, gökyüzündeki hakimiyetimin ağzına sıçıverdi anında. AA gunlar baya sağlam. Ve öyle olması gerekiyor. Gayet yerinde, tatlı olmuş.
Öne çıkan mesajlar