Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1 (Bir)

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

- jet yok ucak var bi farkı yok, heli yok o kadar. bot olmaması nerden cıktı bilemedim
-jip yok at var, bi farkı yok ikisinin bildiğimiz kadarıyla, aslıdan jip kafası armored vehiclelarda var
-reno ftler gayet vızır vızır ucuyo, hatta hiçbi tank kaünı deil gayette heryere cıkıp geziyolar. görüş acılarıda kısıtlı değil, hem 3rd personda hem fps de gayet fulla cık heryeri görüntünün
-hmm evet attachment yok, onun yerine daha büyük sarjor falan var.
-Commander Scan yok
-Bullet Drop, Recoil, Spread fazla
-Reload'lar gayet sakin öle abartı bi reload yok hiçbi silahta, hatta gördüğüm kadarıyla büyük boxlı lmg olmadığı icin daha bile dusuk olabilir o ür silahların relaodu
-Haritalar farklı.....
-Değişken hava durumu var
-Bir yeni melee attack(bayonet charge) var
-Roket atar ve bilimum projectile yok
-Lock-on yok, CM yok
-Araç sayısı kısıtlı, aynı oyunumu izledik? baya etraf arac dolu bütün gameplay videolarında
-Araca giriş-çıkış animasyonları var, ever bu var
-Smoke, flashbang vb. yok, var smoke falan
-Kimyasal silahlar-gaz maskesi var
-yok baya kaynakla arkadan repair ediyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet kısıtlı tanklarda görüntü. Bir kere turret'ların dönüş açısı az olduğu için, MBT'lerin main turret ve remote turret'ları gibi olmadığı için arkana bakamıyorsun ve tanklar kağnı gibi yavaş MBT'lere göre, dar alanda büyük sıkıntı çekecekler ya da hiç etkili olamayacaklar. Tankların yokuş tırmanamadığı oyun yaparsan net kimse oynamaz, uygun şekilde etkinlikleri azaltılmış.

Reload'ların ortalaması gayet yüksek, 3-4 sn'ye varan reload'lar var BF4'teki 1 sn'yle reload olan otomatiklere göre uzun, daha da uzatılırsa zaten baygınlık geçirtir. Ben stream'i izlerken bile baygınlık geçirdim hatta, herkes sürekli pistol çekiyordu reload'lar ömürlük olduğu için.

Box'lu LMG zaten BF4'te reload ettiğin birşey değil, 100-200 mermi kapasiteli silah, takıntın yoksa ölene kadar reload etmediğin tonla pozisyon olacaktır.

Araç sayısı net şekilde kısıtlı, 32v32 maçta iki tarafta da 2'şer 3'er tank vardı. Zart zurt onları gösteriyorlardı ama kısıtlıydı. BF4'te araç ağırlıklı haritada takım başı 6 MBT, 1 AH, 1-2 Scout Heli, 1-2 IFV, 1 Artillery, 2 jet tarzı yüksek sayılara ulaşılabiliyor(bu cipler hariç).

Uçakla jet farklı şeyler, baya kağnı hızında uçuyor BF1'daki uçaklar ki Battlefront tarzı uçuş modeli mevcuttu benim gördüğüm. Leş gibi de yavaştı mermileri, saçma sapan lead'lemek gerekiyordu.

At ve cipi nasıl bir tutuyorsun bilemedim. At yüksek ihtimal tek kişilik olacak, BF4'te zırhlı cip 4, joker bot 4, jet ski 2, ATV 2, hafif zırhlı cip 3, dirt bike 2 kişilik.

Kaynakla repair yapıldığını görmedim, araçtan çıkmadan aracı kapatıp repair yapıldığını gördüm ama değişen birşey yok, animasyonla araçtan çıkıp arkadan repair yapmak gereksiz uzun sürecek gene.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

hala gercekciliktesiniz.

gelecekte gecen modern savasla ww1'ın gameplayı aynımı olmalı sizce?

cok basit bir soru soruyorum.

bu kadar sığmıdır gameplayin derinliği?

NEdense komik bi sekilde mermi bitsin tutukluk yapsına falan getiriyosunuz.

run&gunı limitlersin otomatik silahları limitlersin kullanım alanlarını özellestirirsin. donemin en tanınan niteliklerine önem verirsin. oyuncuları toplu saldırılara hat savunmasına, machine gun pozisyonlarını ele gecirip tutmaya yonlendiricek değişiklikler yaparsın.

bf 4 ile bunun arasında ne farkı var şimdi bir söliyebilirmisiniz bana?

oyun modlarinda ayar yapip otomatik silahlara limit vs konabilirse, oyun da hardcore olursa, mermiyi yiyenin akli gitse senin dedigin/istedigin sekile girer gibi gorunuyo bence. dogru anladiysam tabi senin ne demek istedigini.
Sosyal ağlarda paylaş

hardcore modu ile birlikte realistic mode u gelebilir bence bu oyun için. dediklerinizi kapsayan bir deneyim sunması için. komün o yönde feedback verirse yaparlar, yapılması çok kolay sonuçta. defaultu her zaman bf deneyimi olarak kalır ama setting stone age olsa adamlar yine pew pew arcade etkisi yakalamak için saçmalayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

yav hala gercekcilik dionz
gene ucaktan atlayip sniperla adam vurulup tekrar ucaga binilsin ok
bunda sorun yok, oyun hizli olsun buda ok.

ama ww1 lan bu, modern warfare gibi yaparsan ww1 olmuyor ki bu.

Dusunsene ortacag oyunu yapiolar, kilic kalkan yerine herkesin elinde crossbow var tatatatatata diye dolasio millet

olur mu? olmaz. ortacag olmaz yani o.
buda ww1 olmuyor maalesef,gayette guzel malzeme var, gene duvarlarin arkasina girip gerilla gibi savascaksak kosa kosa niye ww1 ki adi?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

hardcore modu ile birlikte realistic mode u gelebilir bence bu oyun için. dediklerinizi kapsayan bir deneyim sunması için. komün o yönde feedback verirse yaparlar, yapılması çok kolay sonuçta. defaultu her zaman bf deneyimi olarak kalır ama setting stone age olsa adamlar yine pew pew arcade etkisi yakalamak için saçmalayacak.

BF1942'ye bile Forgotten Hope modu çıkmıştı ve süperdi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...