bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 kolaylarına gitmiştir (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 k1nJo said: hadi rusyada bolşevik ihtilali oldu, savaştan çekildiler falan diye oraya çok girmek istemeseler bile fransa da yok çok enteresan. https://bilgibirikimi.net/wp-content/uploads/2012/11/bolsevik-ihtilali.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 bingildak said: kolaylarına gitmiştir (:D ya nolcak iki model yapıp bf4'ün üstüne cakıcaklar zaten. fransız tanklarını yapmıslar zaten. beyaz bayrakda var hazır tamatm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 hoş bu geyiğede dahil olmayı sevmiyorum, iki savastada sayısız kayıp verdi adamlar, ilkinde cephelerle ikinciside isyankar olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Cuce said: bingildak said: kolaylarına gitmiştir (:D ya nolcak iki model yapıp bf4'ün üstüne cakıcaklar zaten. fransız tanklarını yapmıslar zaten. beyaz bayrakda var hazır tamatm işte. SAVAGE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Türk askerini öldürüyorlar falan diye deli flame dönebilir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Olm fransa yok lan Rusya yok Noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Zaten isyan etmissiniz gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 fransa yok rusya yok ama milletin elinde machinegun var birbirink kovaliyor. ea kalitesi mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ya niye ole diyosun. herkez machine gunla birbirini kocalamıyoki, tanka armored cara ginip dere tepe gezende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 fransa yok rusya yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 tamam lan anladık 50 kere yazdınız fransa yok rusya yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 simülasyon ya da gerçeğe yakın ACTION/FPS/ARCADE oyun bekleyenler var aranızda, hayır oyun hiç gerçekçi bişey yapmış mı? hayır. beklentiye girmenin anlamı, bunun üzerinden haterlık yapmak niye anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 FRANSA YOK RUSYA YOK BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 yeni bir 60 euro mu doğuyor. başlığa yazalım lütfen rusya yok, fransa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 cagrus said: simülasyon ya da gerçeğe yakın ACTION/FPS/ARCADE oyun bekleyenler var aranızda, hayır oyun hiç gerçekçi bişey yapmış mı? hayır. beklentiye girmenin anlamı, bunun üzerinden haterlık yapmak niye anlam veremiyorum. dediklerimize kafan basmamıs. gercekcilik değil kimsenin sikayeti. diğer bütün bflerden farklı bir settingi varmı var. bayada farklı bi setting. oyunu bi farkı varmı? yok direk reskin. oyun ww1 oyunu değil, ww1 olduğuna dahil modeller dısında hiç bi mevzu yok. anlaşabildikmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 fransa varsa alıyorum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 @Cuce zaman ww 1, silahlar ww 1, herşey ww 1, illa götü boklu fakir askerlerin ekipmanını mı kullanıcak herkes? dönemin en iyi silahlarını kullanıyoruz işte, beğenemediysen başka oyun bak demek ki sana göre değil. dönemin simülasyonunu yapıcaz demedi adamlar, ww 1 temalı fps oyunu yapıcaz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 ... pardon abi ww1 oyunu yapıcaz diyince benim ww1 oyunu yapmalarını beklemem yanlsı tabi. sonucta ww1 oyunu yapıcaz dediler yani, benim bastan ww1 oyunu olmasını dusunmem hataydı. Donemin en iyi silahalrı ne ya... donemin en iyi silahlarını deil en sıradan silahlarını kullanmak lazım askine. ilk cod herkez mp44 lemi geziyodu? hatyır herkez kar98 grand mosinlerle geziyodu o yüzden farklı ve güzel bi oyundu. hiç valla bu kadar fanboyluğa gerek yok. boka bok demektemi batıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 batmıyor da oyun bi çıksın tüm mode'ları görelim sonra gömün. değişik serverlarda istediğin ortamı bulacaksın belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 fransa nasil olmaz ya je suis france Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 adamlar ww1 simulasyonu yapıyoruz dedi ben mi kaçırdım. alternatif senaryo yapıyoruz demediler mi ? wolfenstein'da naziler savaşı kazamıyor beyler boktan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 e iyi o zaman madem donemin mantigina uygun savasalim..ammo 3 atista bitsin..sungu cikar sungu tak..yallah.. fr ile rusyayi da ek paket olarak kakalarlar..tam olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 hala gercekciliktesiniz. gelecekte gecen modern savasla ww1'ın gameplayı aynımı olmalı sizce? cok basit bir soru soruyorum. bu kadar sığmıdır gameplayin derinliği? NEdense komik bi sekilde mermi bitsin tutukluk yapsına falan getiriyosunuz. run&gunı limitlersin otomatik silahları limitlersin kullanım alanlarını özellestirirsin. donemin en tanınan niteliklerine önem verirsin. oyuncuları toplu saldırılara hat savunmasına, machine gun pozisyonlarını ele gecirip tutmaya yonlendiricek değişiklikler yaparsın. bf 4 ile bunun arasında ne farkı var şimdi bir söliyebilirmisiniz bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 -Bot yok, Heli yok, Jet yok -At var -Tanklar kağnı, gerek driver gerek gunner görüş açıları kısıtlı -Nightvision, flashlight, lazer vb. attachment'lar yok -Commander Scan yok -Bullet Drop, Recoil, Spread fazla -Reload'lar ömürlük -Haritalar farklı -Değişken hava durumu var -Bir yeni melee attack(bayonet charge) var -Roket atar ve bilimum projectile yok -Lock-on yok, CM yok -Araç sayısı kısıtlı -Araca giriş-çıkış animasyonları var -Smoke, flashbang vb. yok -Kimyasal silahlar-gaz maskesi var -Araç repair sistemi değişik, muhtemelen engineer'ın arkadan kaynakla tamir hikayeleri yok Değiştirmeleri gereken herşeyi değiştirmişler, tempo daha da düşerse baygınlık geçirtir. Flag'den flag'e geçmenin 10 dk sürmesi keyifli veya gerekli birşey değil, taktiksel derinlik katmıyor. Stationary'ler zaten doğru kullanıldı mı iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar