Akşam 8.30 da çıkıyor.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Northgard
age of gone viking olmuş resmen.
1 Mart'a kadar %10 indirim
31,00 TL
27,90 TL
27,90 TL
Settlers aşkına aldım, inşallah güzel birşey çıkar.
2-6 ay demişler EA süresi için.
2-6 ay demişler EA süresi için.
yüklüyorum bakalım küçük bişey zaten.
bildigin olmus bu oyun. art, ses, gameplay hepsi yerinde.
hemencecik arayuze bir seyler yapmalari lazim. idle villagelerlar, repairlik seyler falan kabak gibi gozukmeli. build menu acikken orada pisti olmamalilar.
earthquake gibi RNG kazigina gerek yok ama ya. onun da ayari olsun. zar tutturamadim diye kayba ugramak istemiyorum.
multiplayer eklerlerse gol olur.
bu arada settlers kivaminda ama production chainler falan onun kadar derin degil hani onu bilerek alin. bu daha bir RTS stili territorial kapisma uzerine kurulu. mekanikler de ona gore yapilmis.
hemencecik arayuze bir seyler yapmalari lazim. idle villagelerlar, repairlik seyler falan kabak gibi gozukmeli. build menu acikken orada pisti olmamalilar.
earthquake gibi RNG kazigina gerek yok ama ya. onun da ayari olsun. zar tutturamadim diye kayba ugramak istemiyorum.
multiplayer eklerlerse gol olur.
bu arada settlers kivaminda ama production chainler falan onun kadar derin degil hani onu bilerek alin. bu daha bir RTS stili territorial kapisma uzerine kurulu. mekanikler de ona gore yapilmis.
MP var roadmaplerinde, tabi nasıl olur bilinmez.
Bayadır merak ediyordum ya, artworkü falan çok hoşuma gitmişti. Alayım da sonra oyunu geliştirmeyi bıraksınlar bari.
roadmapte alti aya hepsi biter diyor ama daha control group koymamisken.
Öne çıkan mesajlar