Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Gecen veri paketim yenilendiginde istatistiklerini sifirlamistim, bir ayda reklam engelleyerek kurtardigi veriyolu programin: http://screens.muratcansimsek.com/Screenshot_2016-04-25-21-41-54.png Icindeki filtreler: English, Spyware, Social Media, Turkish, Mobile Ad Networks Harcadigim veriye baktim gecen aya kisayla, cidden boyle. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 adaway kullanıyorum ben, o da sıkıntısız. peki bu engellediği reklamın boyutunu nasıl ölçüyor ki? sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Batarya omrunu ne kadar etkiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Batarya üzeinde ağır etkisini görmedim kullandığımın, farkedilir bir azalma olmadı yani. Filtrelerin ortalama ne kadar kurtardığını hesaplamışlardır. O kadar fazla reklam engellenince yakın bir şey çıkıyordur. Geçen ayki kullanımımın 2 GB altında görünüyorum, bu ay daha çok kullandım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 iphone 5'e uyumlu değilmiş ya. vay argadaş eskidi mi şimdi bizim telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 millet bobregini satti be o telefon icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 kaç tl? bu ay 10gb internet bitirdim, hotspot yapmadım hiç. youtube+spotify vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 10 dolarmış sadece mobil. Yükledim ben de. Sayfalar şıkır şıkır açılıyor. Atladığı reklam görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 daha önce hiç böle bişi kullanmadım free'si yokmu bunların browserdaki adBlock gibi birde sağlam pil yer gibi geldi edik: burda kalsın bu sonra incelerim battery drain of adguard https://kb.adguard.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/50/7/adguard-for-android-battery-and-traffic-consumption-issues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Root olmadan reklamları applarda ve tarayıcılarda filtreliyor işte. Freelerin bazıları sadece wifi, bazıları sadece tarayıcı, iyisi de vardır ama bilmiyorum. Bunun bir avantajı ama Chrome kullanırken Data Saver açıkken de çalışıyor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 vpn mi kullanıyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Iphoneda sadece safari icin mi var content blocker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 xaty said: vpn mi kullanıyor o? Yerel VPN, dışarıya bağlanmıyor. Filtreleri çalıştırmak için işte. Pil üzerinde etkisi olmuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 playstore linki var mı? aratınca saçma sapan appler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Kendi sitesinden indireceksin. Google reklam gelirini engelliyor diye izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 yıllık premiumu dili rusça yapıp ruble olarak 5.5 TLden paypal ile alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bunun ios için olanı bu değil galiba https://itunes.apple.com/us/app/adguard-adblock-privacy-protection/id1047223162?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 cagrus said: yıllık premiumu dili rusça yapıp ruble olarak 5.5 TLden paypal ile alabilirsiniz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 5.5 tl yi görünce atladım da. hala reklam görüyorum ben uygulamalarda falan. ayrıca vpn olark kullandığı için dns changer kullanamıyorum, onu kullanamayınca da imgur açılmıyor, imgur yoksa reddit yok falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 en temizi root+adaway bence hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 e bildiğin spyware asklfaslşfasşsa anlamadığım şekilde devamlı yandex iplerine e bişi yolluyor Gergelendiniz yine... neyse önemli bişi değildir muhtelemen analitic bilgileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Ios için blockbear da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ben ios blockbear'i kullanıyodum ama zamanla niyeyse engellemesi azalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Adguard'a buyuk guncelleme geldi, %40 sale yapiyorlar o nedenle. Https filtreleyemiyordu onceden, filtreliyor artik. Daha cok data kurtaracak =) https://blog.adguard.com/en/adguard-android/adguard-for-android-25-official.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 4 günde 193 blocked ads 5mb bw şu ana kadar çok gereksiz benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar