Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 EC isi acikliga kovusturmus. Tam olarak yasak degil engellemek, ama izin alip haber vermeden icerigi engellemek yasak. Yani senden onay almadan icerigi engelleyemezler. Bu da ne oluyor, site eger reklamlari engelleyenleri engellemek istiyorsa herkesi engellemeli, sonra reklam engellemeyenlere icerigi geri acmali. Bu da kullanici sayisini epey epey dusurur tabii. http://www.theregister.co.uk/2016/04/23/anti_ad_blockers_face_legal_challenges/ Guzel =) Olay suradan cikiyor, anti-adblocking script onaysiz calisamaz =) Bilgisayarindaki kisisel veriye erisiyor cunku o scriptler, hangi eklentilerin yuklu olduguna. En iyisi DNS ile engellemek oyle yerler icin, DNS engelini hic anlayamiyorlar. Suraya bakin: http://someonewhocares.org/hosts/ Reklamlari gormek o kadar onemli degil, reklamlar tarafindan takip edilmek daha onemli aslinda.
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 gecenlerde nerde okudum hatirlamiyorum da, facebook bir tab'de acikken tum tarama verilerimizi topluyormus lan. http://45.media.tumblr.com/db649f4441940d7fcbbc2bd5d6646bc1/tumblr_mlj0syTLbP1rf1e3ro1_250.gif
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 https://github.com/reek/anti-adblock-killer anti-anti-adblock var bunun için dsdfg
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Ghostery ne kadar koruyor kim bilir.. Yine sağol gerge, bu hostları da ekleyeyim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Ghostery iyi degil. uBlock Origin ya da Adguard kullan.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 ublock origin kullanıyorum, ince ayarları anlatsana gerge pls
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Safari'de calismiyor o, hic kullanmadim. Ince ayarlarini bilmiyorum yani.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 öyle siteye rastgelince kapıyorum direkt ama iyi bari, yeni norm olmasın.
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 said: We've detected that you're using AdBlock Plus or some other adblocking software. Please disable the software and refresh the page to ... gitti diye düşünürken şimdi de daha kötüsü ağlamalı scriptler çıkar. (sitemize burdan gelir sağlanıyor hede hede) O cookie kullanalım ok de scriptleri yetiyordu zaten. :(
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 hayır insan evladı gibi reklam koysalar gene neyse, bir kere yanılıp yenilip devredışı bıraktım da new orleans/rio karnavalının içine düşmüşe döndü ekran.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Yapsınlar ya, adblock'u block'layan script'lere feci tilt oluyorum.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 usturuplu yapanlarda kapatiyorum ben blockeri.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Surekli takip ettigim bloglarda kapali benim sadece.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 bende baya bi yerde kapalı ya. youtube'da acık ama. hanı en cok tükettiğim site nerdeyse paso video acık, baska bişi izlemiyosam ve hep adblocklu. bazen üzülüyorum ama cok agresif olabiliyo reklamları. bi anda zart zort sesler falan sinir bozucu
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 @GERGE o host dosyasını nasıl kaydedebiliriz siteden scrol ile copy paste yapmak dışında?
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 "sitemizdeki reklamlari kapattiginiz icin sizi engellemeyi dusunuyoruz. aslinda reklamlari kapatip kapatmadignizdan da emin degiliz. cunku bunu ogrenmemiz yasalara aykiri. ama eger reklamlari bloklayan bir eklenti varsa lutfen bu siteyi kapatin." cozum, sitenize adam gibi reklam alin salaklar. her tarafini reklama bogarsan her turlu kapatiriz. daha da zorlarsan kullanmam siteyi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 paradoksalkedi said: @GERGE o host dosyasını nasıl kaydedebiliriz siteden scrol ile copy paste yapmak dışında? c/p yapacaksin iste, okursan basinda sunun nereye c/p yapacagin yaziyor: http://someonewhocares.org/hosts/hosts
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-web-firewall-free/hphffohcfcaeoekbkfibilcmmoakhmfc
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 host dosyası nerededir nedir diye demedim, satır sayısı fazla dolayısı ile kolay bir c/p yolu var mı diye sormuştum. hani mouse ile seçip scrollemektense..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 ctrl+A ?
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 anti antiadblock lazım. nasıl hallediyoruz, ublock origin kullanyorum kendinden ayarı var mı buun için yoksa ekstra eklenti mi kurmak lazım. şu sıralar tüm siteler antiadblock şeyi yapıyr
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Xenus said: https://github.com/reek/anti-adblock-killer anti-anti-adblock var bunun için dsdfg şunu yükleyeceksin
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 http://www.sozcu.com.tr/reklamsiz/reklamlarkapali
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 saçma sapan siteler dışında adblock kapalı hep patideki yukardaki reklam mesela gram rahatsız etmiyor youtube sıkıntılı ama 2 video arasına reklam sokuyor ibne lan müzik dinlioz demi...
Öne çıkan mesajlar