Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domain Satışı


aramil

Öne çıkan mesajlar

godaddy.com şu ana kadar yaklaşık 10 tane aldım ve bi kere bile pişmanlık yaşamadım. Benim için ucuz olmasından daha çok, en küçük problemimle bile ilgilenilmesi daha önemli. Hani hep övülüyor ya amazon müşteri memnuniyeti, işte burada da onu bulabilirsin. Yıllık fiyatları da gayet ucuz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha harbiden ilginçmiş.

geçenlerde iki tane alan adı ve iki tane site yapıcı aldım. nasıl kullanacağım diye aradım, tatlı bir abla çıktı. niye böyle almışsınız ki, kampanya vardı, fazla para vermişsiniz dedi. bi dakika bekleteyim sizi dedi. bekledim bende. sonra tekrar geldi, para iadesi yaptı, alan adımı kampanya ile verdi. içinde mail adresleri falan hepsi vardı. mis gibi oldu ama bunun gibisine rastlamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Ben kendim GoDaddy kullanıyorum çünkü ileride domainle ilgili bir sorun yaşama ihtimalim düşük. Yerli olanlara güvenmiyorum.

Nic.tr burada istisna çünkü bir nevi devlet kurumu olarak kabul edilebilir ve com.tr gibi ülke uzantılı domainler için buradan almak durumundasınız.

Şirket olarak Register.com ve Networksolutions.com kullanılarak 70 kadar domain alınmış geçmişte. Hem yenilemeyi kaçırdığınızda çok yüksek reinstatement fee ödemeniz gerekiyor hem de Do It Yourself servisleri çok problemli. Bir de yakın zamanda yaklaşık 1 ay site kapalı kaldı ve sadece telefon ile hizmet verdi.

Bu yüzden GoDaddy candır. Onun da dezavantajı fiyatlama mekanizması. İlk domaini çok ucuza size aldırmaya çalışıyor ve yenileme ücretlerinde kupon kodlarını da kaldırdıkları için artık avantajlı fiyatlar bulamıyorsunuz.

Yazarken aklıma geldi bir dönem Karegen.com'dan alıyordum domainlerimi, daha sonra GoDaddy'de konsolide ettim. Yine de Karegen'in yıllardır değişmeyen fiyat politikası uzun vadede avantajlı olabilir gibi görünüyor. Yerli bir şirkete güvenirseniz (sahibinin başına bişey gelse ne olacağı şüpheli) tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
pampalar yeni başlık açmadan sorumu buradan sorayım.

gelecekte kullanmak isteyebileceğim bazı domainleri topladım godaddy üzerinden uygun fiyata. bunlar whois çektiğimde godaddy bilgiler falan çıkıyor, benim bilgilerim çıkmıyor. bunun için ek hizmet almamız mı gerekebilir. tekliflere kapatmayalım kendimizi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...