aramil Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 için tercih ettiğiniz platformlar var mıdır?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 nic.tr namecheap Bu ikisi iyi.
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 godaddy.com şu ana kadar yaklaşık 10 tane aldım ve bi kere bile pişmanlık yaşamadım. Benim için ucuz olmasından daha çok, en küçük problemimle bile ilgilenilmesi daha önemli. Hani hep övülüyor ya amazon müşteri memnuniyeti, işte burada da onu bulabilirsin. Yıllık fiyatları da gayet ucuz
aramil Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 goDaddy 'den emin olamadım şimdiye kadar, çevremden de bazı şeyler duydum, şikayetvar da da 23 kayıt var yeni baktım. ilginç bir tanesi işin membaası nic.tr de destek durumlarında iyiler mi hiç bir fikrim yok
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 hahaha harbiden ilginçmiş. geçenlerde iki tane alan adı ve iki tane site yapıcı aldım. nasıl kullanacağım diye aradım, tatlı bir abla çıktı. niye böyle almışsınız ki, kampanya vardı, fazla para vermişsiniz dedi. bi dakika bekleteyim sizi dedi. bekledim bende. sonra tekrar geldi, para iadesi yaptı, alan adımı kampanya ile verdi. içinde mail adresleri falan hepsi vardı. mis gibi oldu ama bunun gibisine rastlamadım.
Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 çok müşterisi olan firmadan uzak duracaksın. ihs iyidir tr deki en köklü firma.
aramil Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ihs paket içeriği ve fiyatlar güzel, hoşuma gitti (tu) var mı başka? yerel olmak zorunda değil, tavsiyelere açığım
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mal said: çok müşterisi olan firmadan uzak duracaksın. ihs iyidir tr deki en köklü firma. http://m.memegen.com/0gz6xe.jpg
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ya çok müşterisi olunca senle ilgilenmezler demek istemiş de bizde az müşterisi olanlar da ilgilenmiyo :D
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Ben kendim GoDaddy kullanıyorum çünkü ileride domainle ilgili bir sorun yaşama ihtimalim düşük. Yerli olanlara güvenmiyorum. Nic.tr burada istisna çünkü bir nevi devlet kurumu olarak kabul edilebilir ve com.tr gibi ülke uzantılı domainler için buradan almak durumundasınız. Şirket olarak Register.com ve Networksolutions.com kullanılarak 70 kadar domain alınmış geçmişte. Hem yenilemeyi kaçırdığınızda çok yüksek reinstatement fee ödemeniz gerekiyor hem de Do It Yourself servisleri çok problemli. Bir de yakın zamanda yaklaşık 1 ay site kapalı kaldı ve sadece telefon ile hizmet verdi. Bu yüzden GoDaddy candır. Onun da dezavantajı fiyatlama mekanizması. İlk domaini çok ucuza size aldırmaya çalışıyor ve yenileme ücretlerinde kupon kodlarını da kaldırdıkları için artık avantajlı fiyatlar bulamıyorsunuz. Yazarken aklıma geldi bir dönem Karegen.com'dan alıyordum domainlerimi, daha sonra GoDaddy'de konsolide ettim. Yine de Karegen'in yıllardır değişmeyen fiyat politikası uzun vadede avantajlı olabilir gibi görünüyor. Yerli bir şirkete güvenirseniz (sahibinin başına bişey gelse ne olacağı şüpheli) tavsiye ederim.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 godaddy kadar cakma bir firma yok hatta internet sansürleri muhabettinde de sansur yanlısı takılmıslardı. onun icin tabiki namecheap
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 ben isimtescil.net ten alıyorum.50 tane domain almışımdır ama hiç birini kullanmadım süresi bitti sonra arada aklıma geliyor bunu ben iyi site yaparım diyip alıyorum sonra üşeniyorum asdf.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 pampalar yeni başlık açmadan sorumu buradan sorayım. gelecekte kullanmak isteyebileceğim bazı domainleri topladım godaddy üzerinden uygun fiyata. bunlar whois çektiğimde godaddy bilgiler falan çıkıyor, benim bilgilerim çıkmıyor. bunun için ek hizmet almamız mı gerekebilir. tekliflere kapatmayalım kendimizi :)
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ilk alırken soruyordu sanki whoisde görünsün mü görünmesin mi diye. hatırlayamadım tam.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ok her türlü ek hizmet olarak alıyoruz yani, onu gördüm de para vermek istemedim.
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 https://tr.godaddy.com/help/alan-adi-irtibat-bilgilerinizi-guncelleme-418
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bingildak said: ok her türlü ek hizmet olarak alıyoruz yani, onu gördüm de para vermek istemedim. Sen ne ayarladiysan o gorunuyo abi. Eger ek olarak privacy protection alirsan o zaman gorunmuyo.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 şu beygirgucu.com u satalım birine ya yok mu alcak biri
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 5 tl veririm, godaddy aktarımı senden.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 lutfen birimi degistirmeyelim..2 durum benden ..
Öne çıkan mesajlar