KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Önceden açılmış olabilir, hatta burda sayfalarca tartılmış da olabilir. karşımızda yeni yeni(pek sayılmaz) yapılmaya başlanan bi spor dalı var. İsmi Liquid Mountaineering, hollywood filmlerini çevirenler kadar olmasa da sıvı tırmanışı diye çevirdim ama aslen Su Koşusu daha doğru olabilir. öncelikle her şeyin çıkış noktası Hz.İsa, daha sonra ise Hz.İsa'nın yaptığını yapan küçük kertenkelemiz: https://www.youtube.com/watch?v=45yabrnryXk Bu kertenkelenin nasıl su üstünde yüzdüğünden etkilenen abilerimiz; ilk gerekli şeyin su geçirmez bi ayakkabıya, daha sonra yeteri kadar hıza ve en önemli nokta (işin püf noktası) olarak da suya doğru açıyla çarpmamız gerektiğini anlatmışlar. Eğer bütün bunlar sağlanırsa, nasıl kertenkele koşabiliyorsa, insanlarda su üstünde koşabilire getirmişler muhabbeti. https://www.youtube.com/watch?v=Oe3St1GgoHQ Mükkemmel çekilmiş video, aynı zamanda gayet açıklayıcı da olmuş. Tipleri de baya sevdim. zaten şu belgesel mantığıyla bişeylerin anlatılması insanı daha da ortama adapte ediyor. Bence internetin en sağlam virallerinden biri kendisi. En yakın zamanda deniz kenarına gidip denemek için can atıyorum. Önce şu ayakkabıdan sipariş vereyim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 sene kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 10 sene olmuş mu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 gerçek sanmadın de mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 chakrayı ayaklarının altında topla ve orada bir katman oluştur, bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Abi bu viraldi hani hatta mythbusters busted etmişti bu efsaneyi falan. Onlar da mı yok? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 KillJoy said: Mükkemmel çekilmiş video, aynı zamanda gayet açıklayıcı da olmuş. Tipleri de baya sevdim. zaten şu belgesel mantığıyla bişeylerin anlatılması insanı daha da ortama adapte ediyor. Bence internetin en sağlam virallerinden biri kendisi. En yakın zamanda deniz kenarına gidip denemek için can atıyorum. Önce şu ayakkabıdan sipariş vereyim ama. KLSDHFILSHASG9OU95T4T7959TYILRHJDSFGFYHGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Malibu said: Abi bu viraldi hani hatta mythbusters busted etmişti bu efsaneyi falan. Onlar da mı yok? :( Evet fake video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=D-wxnID2q4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 OP tam bir KEKIMUS MAXIMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 bu hatunla uzay yürüyüşü yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Assfgd bir kamyon dolusu hayal kirikligi. La ayakkabi su gecirse nolcak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 iyi adamlar hesap numarasi vermemis. parayi yollamisti OP coktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Son 10 yılın başlığı olabilir... Paticik Oscar goes to... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 gerçek sıvı dağcılığı bu: http://www.geek.com/wp-content/uploads/2014/06/3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Anhora sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 sdsdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Bu başlık açılmıştı lan paticikte hatırlıyorum bayağı bi muhabbet dönmüştü hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 açıldı, keklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 vurun lan keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 you hype calm down homey patidaşlar pek gerek yok açıklamaya ama direk gaza gelmişsiniz, atlamışınız. op kek olmuş lol KillJoy said: Mükkemmel çekilmiş video, aynı zamanda gayet açıklayıcı da olmuş. Tipleri de baya sevdim. zaten şu belgesel mantığıyla bişeylerin anlatılması insanı daha da ortama adapte ediyor. Bence internetin en sağlam virallerinden biri kendisi.(burdan sonrası komikli olsun diye eklenmiş ama suya atlamışsıznız birazcık) En yakın zamanda deniz kenarına gidip denemek için can atıyorum. Önce şu ayakkabıdan sipariş vereyim ama. p.s: zaten bu topakı açma fikri de başka bi viral video'dan gelmişti. https://forum.paticik.com/read.php?8,8386603 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 tabi tabi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 skdflsdfjdkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 hahadfgsdfdfgghh duble rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 http://i.imgur.com/tcFTq0t.gif al işte ya... abeci misiniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar