Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Ne ile çekersem çekeyim white balance yapıp beyazlaştırıyor. Şu fotodaki soldaki gibi aynı. Önce bi e normalmiş dedim, sonra bi baktım sağdakiymiş kobo dsadas. https://i.ytimg.com/vi/zXJz7Qmidto/maxresdefault.jpg edit:gerçi bunda da bendekine kıyasla kırmızı renk fazla gibi.(soldakine kıyasla) Neyse ben yarın d&ra gidip kıyas yapayım bari. bir de ekranın sağında ve altında hafif ışık azalıyor. backlight bleedin tam tersi gibi karanlık bleedliyor çok minimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Sorun var gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 eski ebook readerını satan varsa alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Aradan gecen zamandan sonra cok net soyleyebilirim, Kobobooks'un TL fiyatlandirmasi cooook iyi olmus. Dolari 2TL kadar almislar cogu kitapta. Baska yerden almam artik bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 türkçe ebook satcak mı peki kobobooks. satsa d&r satamaz ekitap. normal kitapla aynı fiyat çünkü d&r da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 haa yazıyomuş d&R fiyatından satacakmış kobobooksta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 alcam galiba. ebook readerın fiyat performans alternatifi yok. ekran teknolojisi yüzünden yapamıyolar galiba f/p alternatifini. daha gelişmez zaten ışıklısını felan yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 türkçe sözlük fonksiyonu nasıl kullanışlı mı. mesela son bakılan sözcüklerde hızlıca ileri geri bakabilecek bi gesture olsa iyi olur. mesela bi cümleyi anlamaya çalışırken bi kelimeye bakıyosun sonra öbürüne bakarken ilkini unutuyosun. ona çözüm bulsunlar alırım 100 lirada bahşiş atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Bitmis ellerindekiler hep, onsiparis suresi de artip duruyor. Kac tane sattilar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 maltepe carrefour d&r da var bu arada dün gördüm arayan varsa alabilir. bu arada hakikaten kullanışlımı bu alet zamanında tablet aldım harcayacağımı düşündüğüm sürenin yarısını ancak harcamışımdır alete. düz kafa kitap okumak kadar keyif veriyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 GERGE said: Bitmis ellerindekiler hep, onsiparis suresi de artip duruyor. Kac tane sattilar acaba? 1 haftadır bakıyorum 31 mayıs diyor hep. 31 mayısta sipariş versek oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 O zaman da 10 Haziran der. Arzdan cok talep var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 kobo glo hd'yi ankara taurus dnr'dan aldım. tavsiye ederim efsane bişey. bibliotik-kobo-meritokrasi üçlüsü efsana güzel oluyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ön sipariş tarihinden en geç 5 gün sonra teslim diyor. yani 31 ine kadar siparişleri alıyolar 5 gün içindede geliyor, sipariş verenlere gidiyor. sonra belki yeni bi ön sipariş tarihi veriyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 On siparis tarihi degisebilir, senin siparisinin on siparis tarihi ayni kalir simdi alirsan, ama 31'inde aldiginda o tarih one atilmis olabilir iste. Bunu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 web browserı nasıl bunların? kullanınca çok pil yiyor mu kullanışlı mı?. androidi sadece tether cihazı olarak açmanın bi yolunu bulup (telefonu açınca başka hiç bi fonksiyonu olmıycak sadece wifi modem gibi davrancak) ereader dan webde gezilebilir dışardayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Abi sen alma, vallahi, git tablet falan al. İçerisindeki browser beta olarak konulmuş kitapta kelime üzerinden wikipedia ve google search yapabilsin diye. Amaç bakılacak şey için cihaz değiştirmesin baksın çıksın. Sörf yapılacak şekilde değil. O bile efektif değil. Türkçe bir kitapta Fransızca şehri olduğu gibi yazmışlarsa şehri fr.wikipedia üzerinden arıyor. Uygun değil zaten e-ink, kanser eder sörf yapmaya kalksan. Aksiyon yapılmayacak bir cihaz bu. Sakin açıp bakacaksın. Öyle ordan oraya atlayıp alt tab yapayım değil. Maksimum on dakikada 3 tap yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bende alıp internete bundan girmek için sormadım heralde. uzun süreli kamp kuruyosun mesela. 1 ay felan çadırdasın. böyle bir senaryoda telefonada ihtiyacın olmayacak. uzun süreli pil özelliği yüzünden webde halletmen gereken işler bunda yapılabilir kullanışlıysa diye sordum. yoksa şehir içinde metroyla eve dönerken ereaderdan surf yapacak kazmalık baya uzağımda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 uzun süreli pil özelliği sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 pamukkale'den bilet almayı denedim az önce, tarihi girmeyi beceremedi tarayıcısı mesela. ki madem telefonu hotspot olarak kullanacaksın direkt telefondan işini halletmen daha mantıklı. ancak pocket'ten makale falan indirip okuyabilirsin. böyle basic şeylere falan girip bakabilirsin. TDK'den kelime bakabilirsin. Ama rahatsız ve zor. Zoom oranı kötü, sayfa yenileme olayı olmadığı için(frame/second) etkileşemiyorsun tablet-telefon-bilgisayar etkinliğinde. (parmakla sayfanın altına kaydırma vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Pil o kadar fazla değil. 3000 sayfa değişimi filan. Ama wifi açıkkan 1-2 saatte biter kullanırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 3 modeli var hangisini alıyoruz ? kobotouch 2.0 koboglo HD koboaura H20 bide comic okunuyo mu bunlarda ? ders çalışılıyo mu böyle bi kaç şeyin altını çizip not alma falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ders calisilmaz unut onu..pdf bile okunmaz..cbr de keza hazzedilmiyor.. isiklandirmali ve ucuz olani..diger antinlikler cok super fark yaratmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 niye bu kadar hype yaptınız lan o zaman kıçıkırık ebook reader için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar