Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncak Hikayesine Farklı Bir Bakış :D -Ortadan ikiye yarılın-

Kudretliadam

Öne çıkan mesajlar

paradoksalkedi said:

bingildak said:

insanları şöyle gazlamayın ya. ondan sonra tornacı helikopter yaptım diyor, vali açılışına falan gidiyor.

PES ETMEDİ YAPTI AMA HELİKOPTERİ.

yaptı da helikopter helikopter değil işte. yapmış olmasının bir niteliği yok.

harbiden böyle bir şey oldu mu acaba diyip googleladım varmış, video efsane adamlar helikopter diye sanayide kafes yapmış sdf
http://www.haberler.com/hic-binmedikleri-helikopteri-yapmaya-calisiyorlar-8322693-haberi/

öyle demeyin abi işte, önemli olan pes etmemesi, denemeye devam etmesi...
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Law said:

Videoyu izledim, topiği okudum ve çıkarılabilecek sonuç videoyu yapan arkadaşın ÖZGÜVENi inanılmaz boyutta ki önemli olan bu çünkü denemeye devam etmesi lazım.

insanları şöyle gazlamayın ya. ondan sonra tornacı helikopter yaptım diyor, vali açılışına falan gidiyor.

PES ETMEDİ YAPTI AMA HELİKOPTERİ.

yaptı da helikopter helikopter değil işte. yapmış olmasının bir niteliği yok.

GAz değil video kötü komik değil hatta gülünç. Ama tutup buna rğmen gelip burda tartışmya devam etmesi ancak sahip olduğu ÖZGÜVEN ile alakalı. Bu kadar klişe birşeyi paylaşmak, üstüne gelip fikir beyan edenlerle bunu tartışmak korkunç ve nromal olmayacak bir ÖZGÜVEN ile alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler ister inanın ister inanmayın mikimde değil ama videoyu ve kanalı hit için koydum. wow forumlarından biliyosunuzdur beni. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışan adam değilim. Burda polemik bol tadında adeta bir tv programı ahenginde hızlı post akışı olduğu için burayı kullandım. Teşekkür ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kudretliadam said:

applev0dka said:

en son özgüven adı altında komik sanıp mercedes arabalara boya atan bir eleman vardı, götünü mü kestiler, kurşunladılar mı bişey oldu sdsaf

mersedes araba ? günde kaç film izliyon. Sizde yeşilçam tv açık tabi hep. annenin yanında portakal soyan çocuk modeli

biri şunu tercüme etsin lan.
benim izlediğim filmlerle ne alakası var konunun portakala nasıl geldik.

sanırım biz adamı anlamadığımız için gülmüyoruz, yoksa kendi çevresinde komik bir arkadaş sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...