BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kuzenim kartından sonra "tamam ya bakın ben de sizin geyiğinize katılıyorum eke eke" geri vitesi geldi bir önceki sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abi adam beni öldürmüş yeni oyun ne zaman başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 paradoksalkedi said: bingildak said: insanları şöyle gazlamayın ya. ondan sonra tornacı helikopter yaptım diyor, vali açılışına falan gidiyor. PES ETMEDİ YAPTI AMA HELİKOPTERİ. yaptı da helikopter helikopter değil işte. yapmış olmasının bir niteliği yok. harbiden böyle bir şey oldu mu acaba diyip googleladım varmış, video efsane adamlar helikopter diye sanayide kafes yapmış sdf http://www.haberler.com/hic-binmedikleri-helikopteri-yapmaya-calisiyorlar-8322693-haberi/ öyle demeyin abi işte, önemli olan pes etmemesi, denemeye devam etmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bingildak said: Law said: Videoyu izledim, topiği okudum ve çıkarılabilecek sonuç videoyu yapan arkadaşın ÖZGÜVENi inanılmaz boyutta ki önemli olan bu çünkü denemeye devam etmesi lazım. insanları şöyle gazlamayın ya. ondan sonra tornacı helikopter yaptım diyor, vali açılışına falan gidiyor. PES ETMEDİ YAPTI AMA HELİKOPTERİ. yaptı da helikopter helikopter değil işte. yapmış olmasının bir niteliği yok. GAz değil video kötü komik değil hatta gülünç. Ama tutup buna rğmen gelip burda tartışmya devam etmesi ancak sahip olduğu ÖZGÜVEN ile alakalı. Bu kadar klişe birşeyi paylaşmak, üstüne gelip fikir beyan edenlerle bunu tartışmak korkunç ve nromal olmayacak bir ÖZGÜVEN ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bence tam R olmadi ama gömebiliriz. http://www.ruyadamezargormek.com/images/ruyada-acik-mezar-gormek.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Forum dışına gülünmüştür. Yetkililer konuyu kapatabilir teşekkürler -op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Beyler dramaya devam edin hit artsın. Sırf siz elit beyler için kendi evimde stand up. Hijyene önem veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 özgüvenin katma değeri ne abi konuya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 daha tam gömüleybıl değil sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ben "arkadasi" icinde yer ayarladim. sonra sorun olmasin. gerekirse beraber gömeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 adam mahallenin bitirim stand-upçısıymış bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bingildak said: özgüvenin katma değeri ne abi konuya? %18 hahah. Artısı bu büyük ÖZGÜVEN ve bir önceki cümledeki saçma espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 oturduğun yere dikkat etler, evde hijyenli stand-uplar falan bu adam tabii ki de iki peluş sikiştirip ağzına sigara ekleyecek, bu yapmasın da kim yapsın? mamut mu yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 en son özgüven adı altında komik sanıp mercedes arabalara boya atan bir eleman vardı, götünü mü kestiler, kurşunladılar mı bişey oldu sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ulan yaaa http://i.imgur.com/uJbHTpC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bingildak said: özgüvenin katma değeri ne abi konuya? oo elit bir espiri yaptın. İşte aranan kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bence biraz daha zorlayabilirsiniz arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: en son özgüven adı altında komik sanıp mercedes arabalara boya atan bir eleman vardı, götünü mü kestiler, kurşunladılar mı bişey oldu sdsaf mersedes araba ? günde kaç film izliyon. Sizde yeşilçam tv açık tabi hep. annenin yanında portakal soyan çocuk modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: en son özgüven adı altında komik sanıp mercedes arabalara boya atan bir eleman vardı, götünü mü kestiler, kurşunladılar mı bişey oldu sdsaf Bende bunu vurgulamak istiyorum komik değil sadece cesur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Kudretliadam said: bingildak said: özgüvenin katma değeri ne abi konuya? oo elit bir espiri yaptın. İşte aranan kan espri nerede tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 humor konusunda büyük sıkıntılar var opta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Beyler ister inanın ister inanmayın mikimde değil ama videoyu ve kanalı hit için koydum. wow forumlarından biliyosunuzdur beni. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışan adam değilim. Burda polemik bol tadında adeta bir tv programı ahenginde hızlı post akışı olduğu için burayı kullandım. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Kudretliadam said: applev0dka said: en son özgüven adı altında komik sanıp mercedes arabalara boya atan bir eleman vardı, götünü mü kestiler, kurşunladılar mı bişey oldu sdsaf mersedes araba ? günde kaç film izliyon. Sizde yeşilçam tv açık tabi hep. annenin yanında portakal soyan çocuk modeli biri şunu tercüme etsin lan. benim izlediğim filmlerle ne alakası var konunun portakala nasıl geldik. sanırım biz adamı anlamadığımız için gülmüyoruz, yoksa kendi çevresinde komik bir arkadaş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kazandığın milyor dolarla bizim için de koko çek göbeklerden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bence daha kurcalamayın, yavaş yavaş çıktığı kenefe geri dönsün orada takılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar