Drall Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Munchies diyen jo da diyodur. Mardin tütününden anca mançi çıkar, zorlamaya gerek yok sdf
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Black-ice said: vay arkadaş tek ben miyim çok severim lan -Deno- said: ben de seviyorum baya. bitter'den daha çok hatta. BonePART said: en güzel çikolata beyaz .ikolata bitter ne lan acı yemek istesem karton dişlerim beyaz çikolata fuck yeah
Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 bilen vardır belki şok bim yada migros markalı tahinler 7 tl iken aynı gramajda koska tahin neden 16 tl?
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 dost süt 1.75 iken pınar süt neden 3.50 ise o sebeple işte. biraz kalite, çokça marka değeri ve pazarlama giderleri farkı.
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Koska çok bozdu öyle böyle bozmadı önünü alamadık biz daha bozmaz dedikçe o daha da bozdu
Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 sütte peynirde normaldir bir sürü faktör var işin içinde ama tahin dediğin sadece öğütülmüş susam. başka bişey yok içinde. öğütme tekniği felan mı acaba fark.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mal said: bilen vardır belki şok bim yada migros markalı tahinler 7 tl iken aynı gramajda koska tahin neden 16 tl? yani mercedes x fiyatken, toyota niye y fiyat? migros-şok-carrefour-bim vs marka ürünler bir alt kalite oluyor. mesela hem namet hem migros salam aldım ben, ikisini aynı anda aldım, ne kadar farkı olabilir ki diye. ikisini de açıp yediğimde farkı anladım. ha psikolojik olabilir mi "bu daha ucuz ondan daha kötü olmalı" diye düşünmüş olabilir miyim bilinçaltımda? olabilir pek tabii. ama onun için blindtest yapmak lazım :D
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 başıma birşey gelmeycekse migrosun fıstık ezmesini baya seviyorum krem gibi böyle
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mal said: sütte peynirde normaldir bir sürü faktör var işin içinde ama tahin dediğin sadece öğütülmüş susam. başka bişey yok içinde. öğütme tekniği felan mı acaba fark. susam tohumunun da iyisi kötüsü var. dandiklerinin kilosunu 10 liraya alırken, kalitelisi 15 liradır mesela. ayrıca kendisi koska olduğu için, şok vs'ye göre daha yukarda konumlandırması gerekiyor markasını falanlar filanlar.
Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 senden önce yazdım yine yazıyım. salam diyince işin içine bir sürü hile hurda katkı maddesi girer. tahin sadece susamdan oluşuyor. 2 kat fiyat farkı olmasını ne sağlıyor.
Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 tohum kalitesi değil öğütme tekniği bence. daha kolay ve çabuk bi öğütme tekniği kullanıyodur ucuzlar ama oda tahinin besin değeri olarak kalitesini düşürüyodur. zeytinyağında olduğu gibi.
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Benim hatun öğle arasında okulun karşısındaki bim'e gitmiş. Kasiyer "Adamın teki arabasıyla geldi hepsini aldı gitti" demişler. Vay emenike dedim.
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ben de sabah dukkana gelirken aliyim 3 tane dedim, bi eleman arabasiyla 40-50 tane almisti fatura kestirtiyodu.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 bende aynısını yapmak istiyorum bende dh ölucusu olmak istiyorum ama hiç bi zsaman beceremiyorum hayat cok zor
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 1 taneden fazla satmamaları lazım.
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Flassh said: bende aynısını yapmak istiyorum bende dh ölucusu olmak istiyorum ama hiç bi zsaman beceremiyorum hayat cok zor ölücülük öyle kolay değil, adamlar emek veriyor. yok öyle "ben de gideyim alayım"
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 hayır gittim limon alıp döndüm ya nasıl bi hayal kırıklığı bilemezsiniz, kahroluyorum suan
Seru Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 satıyolardı valla. az önce gittim aldım bizim burdaki bim pek ilgi görmüyo.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Aceace said: Benim hatun öğle arasında okulun karşısındaki bim'e gitmiş. Kasiyer "Adamın teki arabasıyla geldi hepsini aldı gitti" demişler. Vay emenike dedim. ahahah bakkal falandır adam inşallah. dur lan donanımhaber topic'ine bakmak lazım millet yazmış mı 84 tane aldım falan diye
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Stringray said: dost süt 1.75 iken pınar süt neden 3.50 ise o sebeple işte. biraz kalite, çokça marka değeri ve pazarlama giderleri farkı. Abicim BİM deki kazan dibi hiç bi yerde yok onun açıklaması ne asıl biri bana onu sölesin. Bildiğin yediğim en iyilerden bide 1 lira mı ne. İçinde de glizkoz yok. Sırrı ne bunun.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 dost sütü ve yoğurdu seviyorum ben ya güzel bence.hatta biraz önce bimin önünden geçiyodum dedim bi kutu süt alayım girmişken aklıma geldi dedim nutella noldu 14 tane geldi sabah hepsini aldılar hemen, tekrar getirttik o da hemen bitti dedi.o 50 tane alan adamlar baya baya dayaklık aslında
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Biraz önce Bimin önünden geçerken nutellayı hatırlayıp umutsuzca girdim. Sırtlan yapılılar hemen bitirmiştir diye düşünürken rahat bi 20-25 tane vardı. Aldım 1 tane ve üzerinde menşeinin italya olduğu ve ithal edildiği yazıyordu. Yurt dışı üretimi olduğu yeni dank ediyor kafama gidip 1 kavanoz daha alayım en iyisi.
Öne çıkan mesajlar