Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 hayret konusu açılmamış yeni anime geldi triggerdan gene çizimler müthis action sci-fi drama tadında gidiyor 2 bölüm yayınlandı https://www.youtube.com/watch?v=NfEaH2sxgJI said: The anime's setting is a fictional Japanese city named Sugomori City. One day, Noriko Sonosaki tells her classmate Katsuhira Agata, "You have been selected to be a Kiznaiver." The Kizuna System, which allows Katsuhira to share his wounds, connects him to the classmates whose lives and personalities completely differ from his. The Kizuna System is an incomplete system for the implementation of world peace that connects people through wounds. All those who are connected to this system are called Kiznaivers. When one Kiznaiver is wounded, the system divides and transmits the wound among the other Kiznaivers. Sugomori City is built on reclaimed land, but as the years go by, the city's population is decreasing. The story is set in this town where Katsuhira and the others live. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 trigger diyorsa kill la kill gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 said: mari okada draması https://secure.static.tumblr.com/2135ebc40cec31e8c8fc36d5f31a8bc1/xsoi9pv/bJIn3xc5r/tumblr_static_60h6x4cezl8o0co4w4kgowo40.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Bone said: trigger diyorsa kill la kill gibi mi? tamamen alakasız, o kadro space patrol luluco'da şu anda: https://img7.anidb.net/pics/anime/184244.jpg o kadar bayıktı ki ben kiznaiver'ı ilk bölümde bıraktım, biraz ilerlesin de yorumlara göre dönerim gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 2 bölümü expositionla yediler bakalım altından bişiler cıkıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Yeni bir Kill la Kill bekleyince bayağı büyük hayal kırıklığı oluyor tabii de genel olarak fena değil ya. 2. bölümden Kokoro Connect tadı aldım biraz. O kaliteye çıkar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 space patrol luluco klk ile psg arasında bir yerde, bazı kısımlar direkt klk ve psg'den kaldırılıp monte edilmiş gibiydi hatta. çok tutmadım ama onu da, psg gibi daha ziyade çünkü. kiznaiver yerine ona bakın eğer aradığınız tat oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Kısa anime di mi o? Onları takip etmeyi pek sevmiyorum, 2 dk lık şey için indirmekle uğraştığına bile değmiyor. Anca çok tavsiye eden olursa filan sezon sonunda topluca izliyorum, 1 bölümlük anime izler gibi oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 7,5 dk op/ed dahil ehu. evet ben de ilk bölüme baktım ama tavsiye etmem psg'ye bayılmadıysanız. bayağı psg çünkü ama klk'dan transfer edilmiş gibi sahneler vardı arada. ondan da klk beklenmez ancak psg beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 meh. trigger diyince animasyonlar benzeyince heveslenmiştim de, hevesimi kaçırdın ya sam :( mutlu musun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 izleyecegim bunu da oylesine, pek beklentim yok op bile itici geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 don görmeyince hemen triggerdan kactınız bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 https://www.facebook.com/Kiznaiver/videos/vb.1487678131528297/1534045206891589/?type=2&theater polka dots var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 çok goygoy yaptılar. 2 bölümde baydım. umarım trigger yüzümüzü kara çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 trigger'dan ziyade imaishi bütün meşhur yapımların (ttgl, psg, klk) yönetmeni, (flcl ve lwa'da kadroda gene) bunu o yapmadığı için trigger tarzında diye beklerseniz hayalkırıklığı olması garanti. onun yerine okada mari'nin yaptıklarına bakmak daha iyi fikir verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 climax sahnesi vardı sadist çıktı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 pfff aksiyon beklerken, romance'a döndü. bunu dropluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Benide pek sarmadı, 1 bölüm daha şans veririm sonra drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 yutanın koşuşu. biri gifini eklesin hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 4 bolum baktim simdi, dropped. Kotu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 hikaye filan baya tırt ya. ağır sıkıcı anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ben bu animeyi bitiririm de.. bir yerde patlama yaratacak beklentisiyle izliyorum, sabah kahvaltı ederken falan gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 evet güzel bir twist acayip bir süpriz bekliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 twist falan geleceği yok zaten bitiyor. droplamıştım, bitsin diye izliyorum. saçma salak forced drama işte. literally. https://www.youtube.com/watch?v=DHzjgNoRmjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar