Cadaisles Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Şu arkadaş forumda mı ? Cevap vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 adam kevase burdaymış :d sagol addonun ogrettııgn ıcın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Geez said: bende kurmaya çalışıyorum ama şu hatayla karşılaştım kanser oldum Error starting: System.UnauthorizedAccessException: 'C:Program FilesWarhammer Online - Age of ReckoningWAR.exe' yoluna erişim reddedildi. konum: System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) konum: System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost) konum: System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy) konum: System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode) konum: RoRLauncher.Client.patchExe() konum: RoRLauncher.Client.Handle(PacketIn packet) forumda bir tane launcher koymuşlardı bır ara suan aradım bulamadım ıstersen atarım sana o hatayı duzeltıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 https://www.twitch.tv/cadaisles dursun şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=bANU-I9Taqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Xenus said: https://www.youtube.com/watch?v=bANU-I9Taqg Questleri ve diğer şeyleri yavaş yavaş geri getirdiklerine sevindin. PVP oyunu olduğunu biliyorum ama Chaos Wastes e giden yoldaki questler ve diğer şeyler çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Lan Youtube’da alakasız bir biçimde, tesadüfen karşıma çıktı şu video https://youtu.be/uZYiODrdxQo sıkılmadan izledim vala, içim cız etti. Ben unutmuşum bu RoR projesini, girdim siteye de baktım 1K/1.4K online şu an. Pop ta var yani. Yıl 2017 ama hala oynanıyor. Şeytan diyor, yenile şu PC’nin hdd’i yükle başla yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Edit var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Off acayip chaos oynayasim var bu ror project cok iyi duruyor varmi oynayan yada bilgisi olan son gelismelerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Oha cok iyi 0 lag baya oyuncu var chaos tarafinda.su oyun niye tutmamis ya zamaninda.acayip potansiyel varmis simdi anladim.zamaninda da baya yenilikci bir oyunmus wow cok seyi araklamis vay be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 çok severim ben warhammer online'ı, fakat end game çok bayık gelmişti bana - official serverda da burda da. warband bulup keep zerglüyosun başka bişey yok. hangi taraf daha kalabalıksa o taraf kazanıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 tabi kalabalık olan kazancak. bilgi yarışması mı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 group heal'a cooldown koy, bir anda dunyanin en guzel oyunu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Bir aydır oynuyorum RoR'u. Şu anki durumu fena değil 1500 civarında online oluyor özellikle akşam vakitleri. Hatta geliştiricileri White Lion'ın mirrorı yeni class ekleyeceklermiş Destruction tarafına. 1-2 ay takılmak için güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 özledim yahu. kurup bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Server bomboş. Ana sayfadan ne zaman baksam 100-200 online ancak var. Yabancı forumlarda noluyor diye bi okuyayım dedim ama çok bir şey anlamadım. GMler sanırım bir halt karıştırmışlar. Farklı adla yeni server açılmış falan. RoR'a ne olduğunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 600 player gözüküyo şuan. canım çekti gireyim şuna bi ya ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 oyun bir peç yapıyor akıllara ziyan. 3-4 saattir daha yarılamadı bile. yazmıyor ama heralde 100kb fln çekiyor göt kadar peçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 vay peç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Hala oynayan var mı bilmiyorum ama varsa ORvR'de ne hatlar döndüğünü bana tam olarak açıklayabilecek biri var mı? Eski yeni patch notlarını okusam da bir şey anlamadım. Source falan taşıyorlar. Keepler rank falan atlıyor (bu eskiden vardı sanırım?). Tam olarak neler oluyor da oluyoorr? Bir de AAO ne demekti? (AAO ne demek diye ingame sordum ama adamlar troll olduğumu mu sandılar nedir, cevap bile vermediler Yaşlandım, unuttum napiim.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 AAO: Against All Odds sayıca az olan tarafın bufflanması oluyor buff derken aldığın renown point vs artıyor yani, damage falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Saeros +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 oynayan var mi ben indirdim patch yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 20 saat önce, Loex dedi ki: oynayan var mi ben indirdim patch yapiyorum Geri donmek istiyorum ama is gucden bir turlu vakit bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 bwl kandırdı beni azcık bwl den itemleri lüpletiyim sonra RvR yapmayak için dönerim. azcık baktım live dan daha iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar