Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 film tuttu ya simdi butun spm karakterleri gelir takim olustururlar birkac seneye, https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/89/50/89/8950890065b993809b1beef9cdfc4871--spider-verse-the-spider.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Film spider man filmi olarak pek iyi değildi fakat eğlencelik gidilmesi için tavsiye edebileceğim bir filmdi. Spider Man in dövüş sahnesi neredeyse yok bilmem dikkatinizi çekti mi? Ya düşmanın işini 1 ağ ile bitirdi ya da iron man hype ı devreye girdi. Vulture'u oynayan eski batman abimiz çok iyi iş çıkarmış fakat Vulture tahmin ettiğim gibi düşman olarak zayıf kalmış. Spider Man çizgi filmleri ve siyah beyaz baskılı comicleri ile büyümüş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki youtube u açıp çizgi filmi izlediğimde şu filmin verdiğinden daha çok heyecan hissediyorum. İron Maninkinden hallice olan kostüm işi çağın bilgisayar oyunu hastası bebelerinden fanboy kitlesi oluşturmak için kurulmuş senaryodan başka birşey değil. Beğenmedim. Bütün film boyunca süper kahraman değil de 14 yaşındaki ergenin oyun oynayışını izlemişim gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Çok beğendim Ama MJ i illa minority yapacaklarsa Liz i oynayan hatunu yapsalardı bari ne olursa olsun güzel olması lazım MJ dediğin insanın model yahu çizgi romanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 keaton cok iyiydi. tom holland baya iyiydi. street lvl hero olmasi guzel bisey zaten. villian olarak keaton yardirmis bence. gayet tutarli bi villian. bi onceki jamie foxxlu filmle karsilastirinca bu 50 kat falan iyi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 O diil de Iron Spider çook iyiydi lan. Ben çoktan giymiş basının karşısına çıkmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Guzeldi , sinemaya gidilir. Sikici action sahneleri yoktu, bekledigimden cok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 hory. shittu. https://www.youtube.com/watch?v=5tJ6FlVq054 https://www.youtube.com/watch?v=h-dP475eYbE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Bugün izledim, gayet güzel olmuş, açılıştaki göndermeli müzik falan gayet iyi. Tek sıkıntı, ki o da çok büyük sıkıntı MJ'ydi. Gerçek Mary Jane bence Liz'in yanında dolanıp duran kızıl saçlı çıkacak, nedense noname filler char olmak için onu çok kadraja aldılar gibi geldi. Hem Elizabeth Allan'la da uyuyor o zaman kankigil olması açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 gördüğüm en kötü ve en başarısız mcu filmi olmuş. winter soldier ve gotg gibi şahane filmlerden sonra nasıl bu kadar çuvallamışlar anlamak güç. kötülükte batman vs superman ile yarışıyor. marvel'ı örümcek adam çizgi filmleriyle (80'lerdekinden bahsediyorum) ve çizgi romanlarıyla tanımış biri olarak, belki de en önemsediğim karakteridir. diğer mcu filmlerinde, karakterlerin çizgi romanlardan bilindik özelliklerine sadık kalınarak bir hikaye yaratırlar. bunda örümcek adam'ı gayet yerin dibine batırmışlar. kendi kimliğini nick fury'den bile gizlemeyi başarabilen örümcek adam'a, daha ilk maceralarındayken iron man'in kimliğini tespit edebilmesiyle ilk tokatı vurmuşlardı. burada kendi arkadaşının da may hala'nın da (nasıl bir halaysa artık o) kimliğini çok saçma sahnelerle öğrenmiş olması ayrı bir saçmalık olmuş. ulan hani nerede "spider sense", hiç mi çizgi roman okumadınız? iron man tarafından sürekli azarlanıp durması da ayrı bir salaklık örneğiydi. spider-man 2 kadar güzel bir film daha gelemeyecek, biz örümcek adamı çizgi romanlardaki gibi liseyi bitirmiş haliyle göremeyeceğiz anlaşılan. zaten disney xd kitlesine hitap etmek için arkadaşlarını da "çeşit"lendirmişler. bu kadar rezaletin ortasında peter parker'ı gay yapmadıklarına şükretmek gerekiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Katılıyorum bone bildiğimiz örümcek adam dan çok farklı sadece karakteri benzemiş çok konuşuyor saçmalıyor gibi gözüküyor ama haklı çıkıyor falan onun dışında apayrı bir örücek adam, seksi may halayı görünce o da ne olmuştum. Ama hoşuma gitti benim çok kötü değil kostüm süper olmuş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 baya değiştirmişler her şeyi, gene full espri kasmaya çalışan bir film olmuş ama şaşırtıcı bir şekilde iyi olmuş.hiç beklemiyordum bu kadar eğlenmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 di said: Baya guzeldi film ama Flash hic olmamis sanki. bildiğin troll olmuş flash seçimi ya, karnım ağrıdı gülmekten ilk gözüktüğü sahnede. bir daha değişirse black trans midget falan olcak snaırım asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Örümcek adam okurken alırdım, renkli baskı büyük boy cizeri yazarı falan farklı. Onun gibi bir şey olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 ilk yarım saati çok sıkıcı disney filminden hallice gidiyor. geri kalanında farklı olcağını sanmıyorum. Komiklik yapalım derken onu da becerememişler 1-2 sahne dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Hannah montana with cgi olmus 7+ nasil almis anlamak mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 o kadar kötü film değildi. diğer spiderman filmlerinden iyi. mary jane patates bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 spiderman filmlerinden nefret eden biri olarak begendim. basinda amca olmedi, guzel basladi o yuzden. okul sahneleri igrenc uzundu, gereksiz ergen dramasi izledik. ama o may hala, jailbate oyuncularin hepsi, bir de spiderman'in queens halkiyla yaptigi dialoglar ozellikle iyidi. birdman de fena degildi, ama cok zorlama olmus noob copculerin stark seviyesinde seyler yapmalari. sonundaki zenci kiz mj cikti, su ana kadar cekilen tum filmleri sildiler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 may hala dediğin toplamda 3 dakika oynamıyor, nasıl oyunculuğunu yargılandın da beğendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 kaldı ki filmde oyunculuğun kuvvetli olmasını gerektirecek bir sahne yok zaten. Robert Downey'e yapıştı iyice zaten iron man olayı, adam da memnundur gerçi gani gani para geliyor. bi michael keaton fark atmış filmde performans olarak, onun dışında standart başarıda tüm performanslar. Bu kadarını 2.sınıf tv filmindeki aktörlerde yapiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 marisa tomei hayraniyim diyelim. http://fullhdpictures.com/wp-content/uploads/2016/04/Marisa-Tomei-Backgrounds.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 öyle de ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 dışarı çıkıp 20 tane rastgele kapı çalsanız bi tane böyle teyze çıkar açar kapıyı muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Bir de ben bayağı baymışım anladığım kadarı ile superhero filmlerinden, ilk çıktığında da hype yapmamıştım ama bir hevesle izliyorduk x-men, spider-man vs. Muhtemelen cocukluğumuzda cizgi filmlerini seyretmiş olmanın bir etkiydi. ama aynı spider-man'i 3kez seyredince heveste kalmıyor, film de kalburüstü büyük prodiksiyon olmaktan öteye geçemeyince lezzet vermiyor artık. bir serinin 3.kez remake'i yapılır mı zaten ya sdf akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Disney XD'leştirilmiş spaydermen olunca, May hala da klasik Disney Milf annesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 senko said: Hannah montana with cgi olmus 7+ nasil almis anlamak mumkun degil. çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar