Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/wolverine-publicity-2_1019.jpg http://cdn.niketalk.com/9/99/350x700px-LL-99c19136_wolverine-multitasker.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ihtiyar spider-man de; spoiler Spiderman-Regin Mary Jane Watson-Parker The long dead wife of Peter Parker. Though dead, she appears as a recurring hallucination to Peter. It is revealed that she died of cancer brought on by exposure to Peter's radioactive bodily fluids during intercourse over the years. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 kanatlı spidey diil ama dimi? burdaki unlimited galiba çok kötü https://www.youtube.com/watch?v=Bbv7SjYce-c&nohtml5=False Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Olen adamin arkasindan konusmayin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Oha spidey tam anlamıyla yatakta ölümcülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ölene kadar mokoko hohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 giderek daha da kotulesen spiderman filmleri zinciri. reboot yapilacagi zaman "olm bu sefer olacak!" diye umitli olanlari falan hatirliyorum da... simdi de liseli vardi ya ah o spidey izleyecegiz demek ki. 3d yaparlar, iki uc sahnede imax 3d izleyelim diye ozel kisimlari falan olur. ama evde izlerseniz inanin hicbir sey kaybetmezsiniz, tadinda bir film olmasi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 en son marvelın elinden çıkmış hangi filme bunu dedin? Ant-man e gitmeden önce söylemiştim bu tarz şeyleri. İzledikten sonra "Marveldan babam çıksa izlerim" moduna girdim.Şimdi işin içinde Marvel'da var. Kaldı ki bir önceki spiderman güzeldi. Örümcekliğini iyi yansıtmışlardı. Kocaman bir örümcek adam değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi marvel'in tüm filmlerini evde seyretsek bişi kaybetmeyiz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 aynen snopy-imax varken ne gerek var sinema falan bir sürü para, insan içine çıkmaca falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Sinema dediğin ne ki abi. Otur evinde izle hepsini. Mısır da evde var. Kola falan da çok ucuz. Hem sinemada insanlar konuşuyor bıdı bıdı. Evde istediğin gibi sohbet et. Ben gidip anlatırım salonun ne kadar kötü olduğunu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 the amazing spider man filmleri cok kotuydu ya. hani hem vasat, hem de eglenceli degil. antman cok eglenceliydi ama vasatti, konu o kadar sig ki. antman gibi subatomic seviyeye kuculdugunde dahi dizleri gecemiyordu. avengers ve antman gibi filmler sinemada izlemesi guzel filmler. oturup evde ekranda vs dev sinemada izlemek fark yaratiyor. the amazing spider man... olmasaydi da olur bir yapim.. yapim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 marvel'ın şimdiye kadar yaptığı tüm filmler olmasa da olurdu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Yok abi sende ne yaptın? neresi kötüydü o filmlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ahah yok ya şakasına diyorum seviyoruz marvel filmlerini, sektirmeden gittim ben de sanırım ant-man dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Bir Ant-Man'i evden izledim ben de. Guardians of the Galaxy yeter sirf bence ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 adam karınca diye ne küçük gördünüz arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 karınca diye değil ya bişiler eksikti o filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 küçük diye gözden kaçmıştır belki abi o kadar üstüne gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ulan tüm kahramanları tutturdular bi şu Spider Man tutamadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 senko said: wolverine'in filmini fln yapsalar ya kimse sevmiyor mu wolverini çatır çutur adam dövsün. aga wolverinenin kendine ait 3 5 tane filmi yok mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 2 tane var galiba 3 ayda bir spiderman çekiceklerine wolverine çeksinler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ray donovan ın dönüşü wolverine 3 deil mi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 çekilcek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 son bi tane daha geliyor işte. Son wolwerine filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar