Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spider-Man: Homecoming (2017)


eregorn

Öne çıkan mesajlar

Film spider man filmi olarak pek iyi değildi fakat eğlencelik gidilmesi için tavsiye edebileceğim bir filmdi.

Spider Man in dövüş sahnesi neredeyse yok bilmem dikkatinizi çekti mi? Ya düşmanın işini 1 ağ ile bitirdi ya da iron man hype ı devreye girdi.

Vulture'u oynayan eski batman abimiz çok iyi iş çıkarmış fakat Vulture tahmin ettiğim gibi düşman olarak zayıf kalmış.

Spider Man çizgi filmleri ve siyah beyaz baskılı comicleri ile büyümüş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki youtube u açıp çizgi filmi izlediğimde şu filmin verdiğinden daha çok heyecan hissediyorum.

İron Maninkinden hallice olan kostüm işi çağın bilgisayar oyunu hastası bebelerinden fanboy kitlesi oluşturmak için kurulmuş senaryodan başka birşey değil. Beğenmedim.

Bütün film boyunca süper kahraman değil de 14 yaşındaki ergenin oyun oynayışını izlemişim gibi hissettim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün izledim, gayet güzel olmuş, açılıştaki göndermeli müzik falan gayet iyi.

Tek sıkıntı, ki o da çok büyük sıkıntı MJ'ydi.


Gerçek Mary Jane bence Liz'in yanında dolanıp duran kızıl saçlı çıkacak, nedense noname filler char olmak için onu çok kadraja aldılar gibi geldi. Hem Elizabeth Allan'la da uyuyor o zaman kankigil olması açısından.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
gördüğüm en kötü ve en başarısız mcu filmi olmuş. winter soldier ve gotg gibi şahane filmlerden sonra nasıl bu kadar çuvallamışlar anlamak güç.
kötülükte batman vs superman ile yarışıyor.

marvel'ı örümcek adam çizgi filmleriyle (80'lerdekinden bahsediyorum) ve çizgi romanlarıyla tanımış biri olarak, belki de en önemsediğim karakteridir.

diğer mcu filmlerinde, karakterlerin çizgi romanlardan bilindik özelliklerine sadık kalınarak bir hikaye yaratırlar. bunda örümcek adam'ı gayet yerin dibine batırmışlar.

kendi kimliğini nick fury'den bile gizlemeyi başarabilen örümcek adam'a, daha ilk maceralarındayken iron man'in kimliğini tespit edebilmesiyle ilk tokatı vurmuşlardı.
burada kendi arkadaşının da may hala'nın da (nasıl bir halaysa artık o) kimliğini çok saçma sahnelerle öğrenmiş olması ayrı bir saçmalık olmuş. ulan hani nerede "spider sense", hiç mi çizgi roman okumadınız?
iron man tarafından sürekli azarlanıp durması da ayrı bir salaklık örneğiydi.

spider-man 2 kadar güzel bir film daha gelemeyecek, biz örümcek adamı çizgi romanlardaki gibi liseyi bitirmiş haliyle göremeyeceğiz anlaşılan.
zaten disney xd kitlesine hitap etmek için arkadaşlarını da "çeşit"lendirmişler.

bu kadar rezaletin ortasında peter parker'ı gay yapmadıklarına şükretmek gerekiyor galiba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum bone bildiğimiz örümcek adam dan çok farklı sadece karakteri benzemiş çok konuşuyor saçmalıyor gibi gözüküyor ama haklı çıkıyor falan onun dışında apayrı bir örücek adam, seksi may halayı görünce o da ne olmuştum.

Ama hoşuma gitti benim çok kötü değil kostüm süper olmuş mesela
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
spiderman filmlerinden nefret eden biri olarak begendim.



basinda amca olmedi, guzel basladi o yuzden. okul sahneleri igrenc uzundu, gereksiz ergen dramasi izledik.

ama o may hala, jailbate oyuncularin hepsi, bir de spiderman'in queens halkiyla yaptigi dialoglar ozellikle iyidi. birdman de fena degildi, ama cok zorlama olmus noob copculerin stark seviyesinde seyler yapmalari.

sonundaki zenci kiz mj cikti, su ana kadar cekilen tum filmleri sildiler herhalde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaldı ki filmde oyunculuğun kuvvetli olmasını gerektirecek bir sahne yok zaten. Robert Downey'e yapıştı iyice zaten iron man olayı, adam da memnundur gerçi gani gani para geliyor.
bi michael keaton fark atmış filmde performans olarak, onun dışında standart başarıda tüm performanslar. Bu kadarını 2.sınıf tv filmindeki aktörlerde yapiyor yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de ben bayağı baymışım anladığım kadarı ile superhero filmlerinden, ilk çıktığında da hype yapmamıştım ama bir hevesle izliyorduk x-men, spider-man vs.
Muhtemelen cocukluğumuzda cizgi filmlerini seyretmiş olmanın bir etkiydi.

ama aynı spider-man'i 3kez seyredince heveste kalmıyor, film de kalburüstü büyük prodiksiyon olmaktan öteye geçemeyince lezzet vermiyor artık.

bir serinin 3.kez remake'i yapılır mı zaten ya sdf
akıl fikir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...