samaella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 tamam da ilerlemiyor arkadaş veletin triplerini seyrettik 1 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 iki saat birbirleirne bakmalarını flashbackleri gosterckelerini iki akyion yapalardı konu ilerlemiş gibi olurdu. hantal kaldı cok yonetmenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 8 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/124/649/a10.png keşke öbür grupların dövüşlerini biraz görseydik ama ileride çıkacak herhalde olayları çoğunun. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/124/494/a0a.png eğlenceli yan charlar neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ending'ten sonra sahne var bu arada villainların hakkını vermişler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 10 ekşın birden başladı, sonda gene gazı iyi verdi. eraser head ve black hole da çok iyi ehu. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/911/800/7b8.jpg tsuyu-çan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Aizawa adamsın. Reis de geldi çok şükür. Artık onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 11 harbi silgi hoca sildi herkesi ama stamina bitti son bosslara. üzüldüm ama recovery nine öper geçer. soğuk-sıcak çocuk da pis eziyor. onun dışında yoyozura (tu) SAHİBİ GELDİ. BAŞGAN GELDİ. bu sefer gülmüyor. işte şimdi sıçtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 10 dk. sı var kei anti-hero da onun kadar güçlü ve time limiti yok. bizim oğlan yardım edecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 daha chapter 17'yi yapmışlar bu hafta, manga 94'te. eğer bones'un para bitmezse 50 bölüm filan çıkabilmesi lazım yani. umarım öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 ehh yok etti adamın dibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 off çok gaz bölümdü. reis fena dövdü de zamanı doldu ama, inşallah reisi öldürmek gibi hata yapmazlar. bakugou da villain olucak heralde. hep alt metinde onu işliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 yok yok artık olmaz villian ama eternal rival olucak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 bence ölsün güzel biyere yol alır hikaye sürekli all mightın solo gg ez çekmesi yerine ölsün biraz çabalasınlar bişiler olsun süper güçlü karakter aslında ama yaralı,gücünü tutması gerekiyo vs gibi şeyler biraz kalitesiz çıkış yolu olarak kalıyo yazarın elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 soluksuz izledim çok fena bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 PLUS ULTRA ALL MIGHT BAŞGAN, ACADEMIA ŞAMPİYON hele şükür "en güçlü adamı şak öldürelim ki kötünün gücü görünsün" yapmadı, ellerin dert görmesin mangaka. efsane oldu. haftaya son bölümmüş, off bones ne yaptın sen. :( olmadı bu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 haydaaaa ciddi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 maalesef, demin anidb'den baktım içime kurt düşünce preview isminden. son 5dk'yı 5 kere daha çevirip çevirip izledim, her defasında tüylerim ürperdi. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/137/816/434.gif SARA NO MUKOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 olmadı ki şimdi bu. bi tur daha döneyim son bölümü o zaman ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 son bölüm mü ulan yuh be 3 adım ilerledi daha plot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 nasıl son bölüm lan? naruto vs gibi uzun soluklu olmayacak mıydı bu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bones yaptığı için bu şüphem vardı zaten, adamlar patates stüdyo olmadığı için trilyon bölümlü seri yapmıyorlar. en uzun serileri fma bros'muş 64 bölüm, normalde 24 bölüm filan yapmışlar hep. keşke çok kötü olmayan birileri devam ettirse ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 all might yavas yavas eriyo iyi tamam ama, shounenle beraber adam dovmeden gucunu kaybederse olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 of ne şahane bir seri oldu, sonda ikinci sezonu da duyurunca üzüntü gitti, hepten çoştum. süper ara-final oldu. http://www.youtube.com/watch?v=BCAXG3rShhI daha seyrederken bunu düşündüm lmao hemen yapmışlar helal, ağladım izlerken rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 o değil de ikinci sezon ne zaman gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 off taş gibi final oldu, ikinci sezon haberi de sevindirdi. ama ikinci sezon midoria gene böyle ağlak ağlak gezicekse bayar. bi sezon boyunca adam akıllı bi yumruk vurdu, onda da nomuya bi cacık olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar